Inscris In Biroul De Credit? Cum Se Face Cererea De Stergerea Din Biroul De Credit – Avocat Cuculis

Am aratat in randurile trecute cum poti fi sters din biroul de credit si care sunt de fapt abuzurile pe care bancile le fac cand vine vorba de raportarea dvs. cu orice pret, in acest birou de credite sustinut de catre 25 de bani din Romania!

 

In adresa de mai jos am primit confirmarea faptului ca debitorul a fost sters din Biroul De Credit la solicitarea celui ce l-a inscris, fiindca inscrierea a fost facuta intr-un mod ce ii poate afecta activitatea pe viitor, respectiv exact asa cum arata legea, nu se pot face inscrierii in B.C decat pentru fapte financiare de o anumita gravitate ca si intindere financiara, nu pentru orice factura de mobil facem inscrierea in B.C astfel incat sa nu mai poata imprumutatul sa faca nicio cerere la banci pentru a accesa un credit.

Sa nu uitam totusi, ca pe site-ul biroului de credit, exista urmatoarea sintagma: Înfiinţat la sfârşitul anului 2003 şi înregistrat la Registrul Comerţului în data de 16 februarie 2004, Biroul de Credit este o societate pe acţiuni care are ca acţionari 25 de bănci.

Avocat Birou De Credit

Cum se face cererea de stergere din biroul de credit?

Dat fiind faptul ca leguitorul a instituit aceasta norma de raportare in B.C tocmai pentru protectia institutiilor bancare si a interesului general prin raportarea unor rau platnici spre interesul creditorilor si apararea ordinii financiare de drept, se considera ca inscrierea in B.C in ipoteza explicata mai sus este disporportionata, asa cum arata si Art. 3  al deciziei invocate mai sus alin. (1) Prelucrările efectuate în sisteme de evidenţă de tipul birourilor de credit pot  avea ca obiect numai datele cu caracter personal care sunt relevante şi neexcesive în  raport cu scopurile menţionate la art. 1 şi numai în legătură cu activitatea de creditare.

Prin urmare, tinand cont de faptul ca neplata ratei nu s-a datorat lipsei de disponibil, sau relei vointe, consideram ca se impune o stergere din baza de date a B.C a petentei, dat fiind faptul ca aceasta notare, o poate prejudicia pe aceasta in ipoteza unei, refinantari, contractari pararele a unui alt credit de nevoi personale aducandu-I aceteia si un prejudiciu efectiv de imagine, prin prisma profesiei pe care o desfasoara, probitatea aflandu-se printre principalele conditii.

Cum pot fi sters din biroul de credit?

 

Avocat Cuculis Adrian

 

Inscris In Biroul De Credit? Cum Se Face Cererea De Stergerea Din Biroul De Credit – Avocat Cuculis was last modified: February 15th, 2016 by Avocat Cuculis Adrian
6 Comments
  1. Pingback: Este Oficial - Bcr Noteaza In Biroul De Credit Pe Cine Da In Plata Raspunsul BCR - Avocat Cuculis - Indrumari Juridice Utile Gratuite -Executari silite - Suspendare - Avocat Bucuresti Cuculis

  2. Pingback: Banci Amendate Pentru Inscrierea Faptelor Negative Mincinoase In Biroul De Credit - Radiere Birou Credit - Avocat Cuculis - Cuculis si Asociatii

  3. buna ziua
    vecinul meua fost bagat in baza de date cu risc mare el intre timp si-a platit toate datoriile de aproape un an de zile poate fii sters din biroul de credit?
    si daca da cum sa al sfatuesc sa procedeze .
    mulumeim. .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *