Investcapital Malta Mi-a Pus Poprire Pe Cont

Investcapital Malta si Kruk Au Pus Poprire Pe Cont in mod abuziv. Abuzul constatat de catre instanta de judecata a dus la anularea executarii silite incepute impotriva debitorului executat silit.

Recuperatorul Investcapital Malta a pus poprire pe cont in mod ilegal.

Ce demers a urmat debitorul pentru a anula executarea silita? Vedeti mai jos.

Contractul de credit cesionat catre Investcapital Malta de catre Banca Romaneasca a fost pe de-o parte vandut catre acest recuperator de creante Investcapital Malta pe o suma derizorie dar a si fost pus in executare silita ilegala cu ajutorul celor de la Kruk.

Între doamna ANDREI MARIANA, în calitate de împrumutată, și Banca Românească S.A., denumită în cele ce urmează „Banca”, în calitate de împrumutător, s-a încheiat Contractul de credit bancar pentru credite de consum nr. 70040362/ 19.03.2004.

De la momentul efectuării ultimei plăţi (2007) și până la data cererii de încuviințare a executarii silite (noiembrie 2018), cât și data soluționării în instanță a acestei cereri de încuviințare, pronunțată prin Încheierea Judecătoriei Sectorului 4 din data de 16.11.2018 în dosarul nr. 28069/4/2018, a cărei anulare am solicitat-o, creditoarea nu a făcut niciun act care să suspende sau să întrerupă termenul de prescripție a dreptului de a obține executarea silită.

Situatia particulara a celor care au avut un credit la banca si banca le-a cesionat creanta catre recupeartori (vedeti totul despre cesiunile ilegale de creante).

ATENTIE – O Poprire pe cont poate fi ilegala, mai ales daca nu ati fost notificat cu privire la vanzarea creantei catre un recuperator de creante si vi s-a pus poprire pe cont in mod ilegal.

Cititi si despre:

O contestatie la executare (vedeti aici) la poprire pe cont trebuie introdusa urgent si DOAR la instanta de judecata puteti sa o depuneti conform codului de procedura civila.

Se nasc intrebari din partea debitorilor care nu inteleg de ce primesc aceste popriri pe cont si de ce li s-a pus poprire pe cont daca totusi suma este prescrisa sau nu au fost notificati?

Executat Silit de Recuperatori Creante KRUK si INVEST CAPITAL debitorul reuseste sa anule chiar adresa de poprire pe care o redam mai sus si sa scade de plata oricarei datorii fata de recupeartorul Investcapital.

Stiati ca dupa ce anulati executarea silita a unui recuperator puteti sa obtineti si o hotarare de intoarcere a executarii silite si chiar sa solicitati daune morale pentru executarea silita ilegala/abuziva?

Adresa de infiintare a popririi venita de la executorii THEMIS, anulata de catre instanta prin hotararea pronuntata.

Pus Poprire Pe Cont

Ce este poprirea pe conturi si cum se infiinteaza ▻ Ce obligatii au bancile in cazul in care primesc adre se proprire?

Vedeti aici:

 Poprirea presupune blocarea contului bancar de catre institutia bancara emitenta si de asemenea poprirea poate fi instituita si la locul de munca, insa toate formele pot fi contestate.

In plus, acestea pot fi infiintate doar in urma unei hotarari judecatoresti, iar daca recuperatorii pun in executare contracte bancare, acestea NU SUNT TITLURI EXECUTORII prin trecerea lor la recuperatorii de creante de la banci.

Cititi tot despre acest lucru mai jos :

Debitorul castiga dosarul in fata recuperatorului de creante Investcapital fiinca acesta pus poprire pe cont in mod injust.

Dosar instanta: 655/4/2019

Ora estimata: 09:00
Complet: C3 – civil şi executări
Tip solutie: Admite cererea

Solutia pe scurt: Admite contestaţia la executare. Anulează actele de executare efectuate de SCPEJ THEMIS în dosarul de executare nr. 3670/2018. Anulează Încheierea din data de 16.11.2018, pronunţată de Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti în dosarul nr. 28069/4/2018.

Consecinta este ridicarea interdictiei de a fi pus poprire pe cont in mod ilegal.

Dispune restituirea către contestatoare a taxei judiciare de timbru în valoare de 358 RON, achitată prin chitanţa seria ACC000000300195 din data de 30.03.2019, ulterior rămânerii definitive a sentinţei pronunţate în prezenta cauză.

Obligă intimata la plata către contestatoare a sumei de 1.582, 11 RON, cu titlu de cheltuieli de judecată. Prezenta hotărâre se va comunica executorului judecătoresc la rămânerea definitivă a acesteia.

Obtineti-va drepturile pe calea contestatiei la executare la masura prin care s-a Pus Poprire Pe Cont in banca sau la angajator in mod ilegal.

Drepturile executatului silit trebuiesc respectate de catre executor si daca acest lucru nu se intampla singurul remediu procesual este contestatia la executare.

Vedeti aici declaratia integrala pentru incont.ro despre executarea silita.

Procedura de executare silita NU este supusa medierii fiindca prin pierderea termenului ramaneti la “mana” creditorului ori daca executarea silita este ilegala si exista elemente precum lipsa notificarii sau creanta sa nu fie certa ori recuperatorii sa-si fi adaugat dobanzi ilegale, debitorul NU datoreaza plata catre cel ce-l executa silit ILEGAL.

Av.Drd. Cuculis Adrian – Membru Fondator al SCA Cuculis&Asociatii

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume si email)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.