3 comments to “Noul cod rutier si abuzul grosolan de poprire a conturilor contribuabililor daca nu vor plati amenzile. – Avocat Cuculis la stirile digi 24”
 1. Buna seara numele meu este cazacu am si eu o intrebare .daca am permisul suspendat in romania pana luna viitoare pe 14 dupa expirarea termenului suspendari permisului pot circula din germania spre romania fara avea posibilitatea sami ridic permisu de conducere pana romania?

 2. Buna ziua,

  In urma cu 2 ani jumate am achizitionat o masina inmatriculata in Romania (de la un proprietar care o avea si el de aprox. 2 ani,din 2010) pretul de achizitie a fost undeva la 15.000 EURO.Acum 3 sapt cand am vrut sa ies cu ea pentru prima data din tara,la vama SURPRIZA,masina figureaza inca din anul 2010 ca FURATA in Ungaria,in urma acestei probleme masina mi-a fost confiscata la vama.
  Ciudat este ca masina a trecut de 2 ori prin RAR,de 2 ori inmatriculata la politie,fostul proprietar zice ca a iesit cu ea din tara si nu a avut nici un fel de probleme,nustiu cum se face ca totul iese la iveala acum,dupa 4 ani.
  Cei de la vama au trimis o solicitare catre autoritatiile ungare sa vada care e prob,cine a declarato furata,de ce…etc.au trecut aproape 3 sapt nu am primit nici un rasp,tot sun la ei si imi zic sa astept,astept,astept…Deci nu doresc la nimeni sa fie in situatia mea,sa ramana in vama la 700 Km de casa fara masina si cu un rucsac in spate.numai eu stiu cum am ajuns acasa…fara masina,bani,oricum tot eu ca om de buna credinta am de suferit…asa sunt facute legile astea…

  Mentionez,ca am toate actele posibile ale masinii si le-am trimis si celor de la vama,incepand cu: -Contractul de vanzare-cumparare de la primul proprietar din strainatate(tradus),contractul cu proprietarul din Romania si apoi cu mine, -Cartea de Identitate a masinii, -Certificatul de inmatriculare, -Certificat de Autenticitate + facturii de la RAR, -Chitantele de la politie, -Permisul de circulatie,tradus, -Decizia + chitanta platii taxei de poluare, ETC.
  Din ce am mai citit si eu pe forumuri,se poate ca proprietarul din Ungaria dupa ce a vandut-o avand asigurare sa o fi dat-o furata sa ia banii si de la asigurare,habar nu am,oricum ciudata treaba.

  Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat cu un avocat bun,specializat in astfel de probleme,cu orice,chiar nu stiu cum se procedeaza,stau de 3 sapt si tot astept…(am ramas cu banii dati si fara masina)

  Va multumesc!

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume si email)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.