Societatea De Avocati Cuculis Si Asociatii Nou Sediu In Cluj

Cuculis si Asociatii au deschis un nou sediu in Cluj

Va anuntam pe aceasta cale pe toti cei care ne cunosc ( si nu sunteti putini deloc avand in vedere ca avem peste 3.500.000 de mesaje de la voi in ultimii 12 ani de zile ) ca incepand cu data de 08.06.2022 am deschis pe calea Dorobantilor din Cluj, in pateneriat cu fostul Presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean si cu Tudor Zegrean, un nou sediu al SCA CUCULIS&ASOCIATII.

Toata experienta covarsitoare a acestei colaborari este pusa pentru prima data la dispozitia justitiabililor din Cluj in vederea promovarii drepturilor lor in instantele din Cluj si evident in toate zonele si Judetele ce sunt sub Jurisdictia Curtii de Apel Cluj.

Astfel, Cuculis&Zegrean Cluj vor pune la dispozitie toata cunoasterea si practica atat in zona drepturilor consumatorilor si evident expertiza domnului Avocat CUCULIS in zona de lupta impotriva – bancilor, recuperatorilor de creante, executarilor silite ilegale cu expertiza domnului Zegrean, autoritate incontestabila in materie de drept Constitutional.

Sca Cuculis si Asociatii va pot prelua de acum cazurile din Bistrita, Beclean , Cluj, Dej, Nasaud, Gherla, Turda, Juedin , Baia Mare, Salaj, Simelul Silvaniei , Zalau, Jibou

Completati formularul de mai jos cu problema juridica si avocatii nostri revin la dvs. pentru progrmare

Decizia de deschidere a sediului societatii de avocati din Cluj a Cuculis&Zegrean

AV.DRD. CUCULIS ADRIAN

Str. Vaselor Nr. 16 Sectorul 2
Bucuresti
Romania
4 comments to “Societatea De Avocati Cuculis Si Asociatii Nou Sediu In Cluj”
  1. Bună ziua !
    În sfârșit ,sunteți și la Cluj.Mult noroc în tot ce întreprindeți. Vă dorim numai bine .Cu respect,din Zalău. Mircea și Teodora Spătacean

  2. Bună ziua, am o poprire pe pensie de 5ani eu fiind handicapat cu acte în regula, în acest caz nu poate sa îmi tragă din pensie, ce pot face ptr a scăpa de aceasta poprire? Ce am de facut va rog?

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.