Societatea De Avocati Cuculis Si Asociatii Nou Sediu In Cluj

Cuculis si Asociatii au deschis un nou sediu in Cluj

Va anuntam pe aceasta cale pe toti cei care ne cunosc ( si nu sunteti putini deloc avand in vedere ca avem peste 3.500.000 de mesaje de la voi in ultimii 12 ani de zile ) ca incepand cu data de 08.06.2022 am deschis pe calea Dorobantilor din Cluj, in pateneriat cu Augustin Zegrean si cu Tudor Zegrean, un nou sediu al SCA CUCULIS&ASOCIATII.

Toata experienta covarsitoare a acestei colaborari este pusa pentru prima data la dispozitia justitiabililor din Cluj in vederea promovarii drepturilor lor in instantele din Cluj si evident in toate zonele si Judetele ce sunt sub Jurisdictia Curtii de Apel Cluj.

Astfel, Cuculis&Zegrean Cluj vor pune la dispozitie toata cunoasterea si practica atat in zona drepturilor consumatorilor si evident expertiza domnului Avocat CUCULIS in zona de lupta impotriva – bancilor, recuperatorilor de creante, executarilor silite ilegale cu expertiza domnului Zegrean, autoritate incontestabila in materie de drept Constitutional.

Sca Cuculis si Asociatii va pot prelua de acum cazurile din Bistrita, Beclean , Cluj, Dej, Nasaud, Gherla, Turda, Juedin , Baia Mare, Salaj, Simelul Silvaniei , Zalau, Jibou

Completati formularul de mai jos cu problema juridica si avocatii nostri revin la dvs. pentru progrmare

Decizia de deschidere a sediului societatii de avocati din Cluj a Cuculis&Zegrean

AV.DRD. CUCULIS ADRIAN

Str. Vaselor Nr. 16 Sectorul 2
Bucuresti
Romania
14 comments to “Societatea De Avocati Cuculis Si Asociatii Nou Sediu In Cluj”
 1. Bună ziua !
  În sfârșit ,sunteți și la Cluj.Mult noroc în tot ce întreprindeți. Vă dorim numai bine .Cu respect,din Zalău. Mircea și Teodora Spătacean

 2. Bună ziua, am o poprire pe pensie de 5ani eu fiind handicapat cu acte în regula, în acest caz nu poate sa îmi tragă din pensie, ce pot face ptr a scăpa de aceasta poprire? Ce am de facut va rog?

 3. Buna ziua onesti ,bacau am o executare de catre kredyt inkaso portofolio luxembourg ,dosarul a fost incheiat din 2017 si acum imi pune opriri pe salariu ,credeti ca as putea scapa de executare .?Aceasta vine in urma unui credit facut cu buletinul la pireus bank in 2007 iar din 2010 sau 2011 nu am mai putut plati va multumesc .

 4. Buna ziua ! Problema este a sotului meu care de mai bine de 10 ani are grija de 2 proprietati de la tara : una ramasa de bunicii decedati (casa ,curte si gradina cu livada si vie),care este intabulata pe mama sa si pe un frate de al dansei, fiind donata de bunici inca din timpul vietii. Cealalalta casa este casa parinteasca ,intabulata pe ambii parinti de care sotul a avut grija in ultimii ani pana la decesul lor. Desii sunt 5 frati in viata, doar el are grija de ambele proprietati, ceilalti nefiind interesati. Mentionez ca sotul sa mutat de la oras la tara, tocmai pentru a avea grija de parinti, ceilalti frati spunand ca ei nu au nici o pretentie la bunurile succesorale daca el ramane sa aiba grija de ei. Dar dupa decesul parintilor, cand sotul le-a cerut fratilor sa se duca la notar sa semneze actul de negare, nici unul nu a facut-o. Intrebarea noastra este: poate fi pus in posesie prin uzucapiune sau vreun alt mod fara a mai implica restul familiei care nu mai vin pe la tara nici macar in vizita.

 5. Am fost pacalita de dl.Costin.Cirstea.si doamna Elena Cirstescu. Cu cuma de 720roniipt un imprumut.acum mai cer incaa.489ronii.achtati prin Banca Comerciala Pitesti.ei au o intreprindere in Cluj.Napoca.si banca lor pe nume de Mihaela Stefanescu.telef.a lor.0712634997

 6. Bună ziua și bine ați venit la Cluj.
  Ati putea sa ma lămuriți va rog?
  Luna trecuta s-a câștigat un proces cu BCR referitor la un credit ipotecar din 2008 în euro, clauze abuzive.
  După calculele făcute de către expertul contabil reiese ca ar trebui sa recuperam suma referitoare la comisionul de acordare și comisionul de administrare dar NU și al comisionului de risc, dobânda aferenta legala penalizatoare,noua dobânda pe care banca ar trebui sa o aplice,procentul de rambursare a unei părți din credit.
  Mentionez ca creditul este în euro iar restituirea sumelor se propune în Lei/RON care nu este în favoarea noastră.
  Se poate cere restituirea sumelor în euro?
  Cum as putea verifica ca a fost luat în considerare totul și ca au fost calculate corect sumele?
  Va multumesc și sper ca o sa reușiți sa mi elucidati aceasta problema.

 7. Buna seara, locuiesc intr-o casa cu doua apartamente si curte comuna. Jumatate din curte imi apartine, cealalta jumatate apartine celuilalt proprietar. Vecinul a ocupat curtea mai mult de 80%, a delimitat printr-un gard un spatiu in care si-a cultivat legume si vrea sa construiasca inca un gard sa delimiteze un spatiu la care spune ca eu am dreptul. Nu exista iesire din indiviiune. Poate face interventii in curtea comuna fara acordul meu? Politia il poate amenda sau trebuie sa merg in instanta? Va multumesc.

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.