Email – AVOCAT@INDRUMARI-JURIDICE.EU

Despre Noi

PREZENTARE

Societatea Civila Profesionala de Avocati Cuculis&Asociatii


Echipa Cuculis și Asociații

Scurta prezentare incipienta : Totul a plecat de la domnul Av. Drd. Cuculis Adrian-Călin ce a înființat firma de avocatura Cuculis&Asociații cu scopul de a oferi soluții reale la problemele oamenilor si, nu in ultimul rând, de a oferi un minim de educație juridica cu privire la drepturile si obligațiile cetățenești.

In 2021 Cuculis&Asociatii si Zegrean Augustin fostul Presedinte al Curtii Consitutionale si-au dat mana si s-au asociat!

De data recenta, fostul presedinte al Curtii Consitutionale a Romaniei , domnul Augustin Zegrean, s-a alaturat echipei Cuculis&Asociatii, dansul urmand sa coordoneze departamentul de drept constitutional si alaturi de ceilalti parteneri creeaza si emite exceptii de neconstitutionalitate sau opinii juridice ori rerpezentare in fata instantelor.

In foarte scurt timp, datorita curajului de a interpreta normele legale intr-un mod original si de a căuta soluții acolo unde alții vedeau numai probleme, am ajuns sa fim printre principalii adversari ai celor ce făceau abuz de poziția si puterea pe care o aveau pe piață.
Consideram ca este important de menționat faptul ca suntem printre cei mai importanți adversari ai băncilor ce au ca practica inserarea de clauze abuzive in contractele încheiate cu consumatorii.

In prezent, Cuculis&Asociații este o casa de avocatura aflata in plina ascensiune, având peste 35 de avocați si o cifră de afaceri de peste 1 milion de euro anual. Toți avocații noștii au o experiența foarte bogata in domeniile in care activează, stăpânind foarte bine atât normele naționale cat si cele europene.

De asemenea echipa completa depaseste un numar de 45 de persoane , la numarul de 35 de avocati adaugandu-se personal auxiliar pentru a fluidiza activitatea zilnica.

Deținem un portofoliu de peste 30.000 de clienți, atât persoane juridice cat si persoane fizice, din Romania sau din străinătate.

Experiența noastră este foarte variata, oferind consultanta juridica in proiecte de zeci de milioane de euro precum si in proiecte de interes pentru societate. Unul dintre punctele abordate cu succes a fost cel al achizitiilor publice in care am reprezentat atat autoritatile contractante cat si firmele participante.

Am devenit una dintre cele mai respectate case de avocatură din România, având în vedere un foarte bun raport calitate-preț al serviciilor noastre juridice, dar in principal soluțiile favorabile obținute in cauze in care pentru alții păreau imposibile. Putem spune ca numele Cuculis&Asociații este sinonim cu inovarea in practica avocaturii din Romania.

In prezent oferim asistenta juridica in toate domeniile dreptului, inclusiv in domeniul dreptului afacerilor: contestatii la executarea silita, litigii si arbitraj, dreptul societarilor comerciale, drept bancar si financiar, drept fiscal, achiziții publice, proprietate intelectuala, dreptul muncii, insolventa si reorganizări judiciare, sănătate si produse farmaceutice, energie si resurse naturale, asigurări, imobiliare, piețe de capital, transport maritim si aviație, dreptul mediului.

In relația cu clienții noștri, putem spune ca ne bazam pe principii de afaceri moderne, axați pe soluții win-win, fiind conștienți de faptul ca daca clientul câștiga, câștigam si noi.

Aria noastra de expertiza si implic experienta este extrem de larga fiindca avem departamente specializate in drept civil,penal,comercial,achizitii publice,dreptul muncii samd.

In prezent societatea este condusa de catre avocatul coordonator conform statutului, domnul Cuculis Adrian, in calitate de managing partner si de alti doi asociati care au in grija fiecare structurile societatii.

Am plecat de la mottoul: “Nimeni nu este mai presus de lege, spune un principiu al echitatii, egalitatii si moralitatii. Biroul de Avocatura Cuculis si Asociatii s-a remarcat prin promptitudinea prin care a raspuns intodeauna nevoilor zilnice ale justitiabililor cu raspunsuri ferme de cel mai inalt grad profesional si cu dedicatie si pasiune, astfel desavarsind arta Dreptului.

A face avocatura nu inseamna sa stai la un birou asa cum probabil marea majoritatea ar putea sa descrie munca de avocat. A fi un avocat inseamna sa te pui in situatia clientului sa ii intelegi probleme ca si cum ar fi a ta, sa mergi in fata justitiei si sa pui problema in modul cel mai favorabil si just pentru clientul tau.

Inseamna sa analizezi toate compenentele unui dosar si sa-i faci radiografia precum un doctor apoi sa te pronunti si sa-i pui un diagnostic.

Cuculis si Asociatii se implica in cauzele ce le-au fost si le vor fi incuviintate, tocmai de aceea putem sa spunem ca avem cei mai buni avocati din Romania alaturi de noi, cu peste 30 de ani de experienta in domeniul avocaturii si justitiei Romanesti.

Credem in buna aplicare a legii si fiecare dosar il tratam extrem de confidential si serios. Toti avocatii colaboratori sunt membrii ai UNBR, admisi cu rezultate deosebite, dar cu o puternica experienta, specializati in domenii complexe si vaste ale vietii juridice.

Ceea ce trebuie retinut este faptul ca echipa noastra pune pe primul plan interesele clientului, interesele financiare ale avocatilor trecand pe planul al doilea, acest lucru evidentiindu-se si prin tarifele minimale practicate de noi.

Prioritatea nostra suprema este aceea de a oferi clientilor servicii juridice de cea mai buna calitate profesionala si morala.”

BIROU DE AVOCATURA BUCURESTI-SOCIETATEA DE AVOCATI CUCULIS SI ASOCIATII

Întreabă avocatul gratuit!

Ai raspunsul gratuit in maxim 2 ore! – Cuculis si Asociatii

Social Media

Cere ajutor juridic acum! Contactează-ne!

Call Now Button