Kruk Mi-a Blocat Contul Bancar. Cum Contest Executarea Silita

Kruk Mi-a Blocat Contul Bancar, ce am de facut?

Chiar si in situatii de criza sau cand anumite cauze nu se mai judeca pe rolul instantelor de judecata, contestatia la executare silita impotriva recuperatorului Kruk care blocase conturile bancare ale debitorului, a fost judecata de catre instanta si astfel intreaga executare a fost anulata.

Statistic vorbind, in ultimii 10 ani de zile, au fost mai bine de 40% dintre romani, executati silit fie de banci, recuperatori sau ifn-uri, car-uri sau alte institutii asemanatoare iar un alt procet il constituie executarea silita pornita de catre camatari persoane fizice.

Blocarea contului bancar este prima etapa la care se “preteaza” recuperatorii de creante. Nefericirea o face ca si pensionarii sunt pusi in … Citeste mai mult

Prescrierea datoriilor – Prescriptia dreptului de a cere executarea silita – Cum functioneaza si cum putem scapa de plata datoriilor ? – av. Cuculis

Prescriptia dreptului la a executa silit un debitor poate fi folosita de catre orice persoana executata silit pentru a se apara impotriva unor executari silite ilegala! Vedeti totul despre presciptia executarii silite, mai jos!

Invocare prescrierii  creditelor acordate de catre banci si cum putem scapa de datorii?

Prescriptia executarii silite pornite de catre recuperatorii de creante. In randurile de mai jos, va aratam cum sa va aparati impotriva abuzurilor si in ceea ce priveste presciptia executarii silite.

De asemenea, veti putea gasi si sute de hotarari judecatoresti castigate in mod DEFINITIV de catre SCA CUCULIS&Asociatii prin care am anulat executarile silite ilegale, hotarari ce constituie baza practicii judiciare din Romania si care pot fi folosite si in cazul dvs.

Este

Citeste mai mult

Victima Accident Auto?Aflati Ce Drepturi Aveti Si Ce Despagubiri Morale Sau Materiale Puteti Obtine De La Asigurator Prin Polita RCA-Despagubiri Accidente Auto-Avocat Cuculis

Victimele Accidentelor Auto Au Dreptul La Despagubiri Materiale Si Morale.

Asiguratorii Trebuie Sa Incerce Sa Acopere Tot Prejudiciul Creat De Catre Soferul Vinovat Pe Care L-au Asigurat-Despagubiri Accidente Auto RCA Si Alte Polite-Avocat Cuculis.

Vedeti mai jos ce aveti de facut in cazul unui accident auto pentru a primi despagubiri de la asiguratorul persoanei vinovate-Despagubiri Accidente Rutiere

Despagubiri Accidente Rutiere 2020 – Procedura de judecata si ce are de facut victima unui accident auto?

Romania este o tara cu o rata a accidentelor auto extrem de crescuta, fara sa mai spunem ca inainte de 2016 orice persoana isi putea lua carnetul auto astfel nefiind conditionat un nivel minim de pregatire educationala generala.

SCA Cuculis&Asociatii

Din nefericire nu intodeauna toate procedurile … Citeste mai mult

Lipsa Verificarii Bonitatii Imprumutatului Duce La Anularea Dobanzii Din Contractul Bancar

Cjue da posibilitatea anularii dobanzii contractuale pe care o are de platit imprumutatul atunci cand Lipsa Verificarii Bonitatii a dus la contractarea unui credit fara ca imprumutatul sa fie protejat de normele verificarii binitatii.

Incalcarea coditiilor de verificare a bonitatii sau Lipsa Verificarii Bonitatii unui imprumutat la momentul semnarii contractului de credit,in instanta, poate lipsi contract de dobanda si obliga banca sa incaseze doar principalul creditului conform posibilitatilor de plata ale imprumutatului.

O decizie colosala a fost data de catre Curtea de Justitie a Uniunii Europene.

ATENTIE- Daca se constata acest lucru, practic , dobanda platita in ultimii 10 ani se va scadea din sold si asta inseamna in mod rezonabil ca actualmente NU mai aveti nimic de platit! Dobanda … Citeste mai mult

Obtinerea Somajului Tehnic

Somajul Tehnic modificat iar obtinerea somajului tehnic in raport de perioada prin care trece Romania devine o necesitate pentru majoritatea IMM-urilor.

Vedeti mai jos procedura pentru Obtinerea Somajului Tehnic iar in conditiile in care acesta nu va este platit, vedeti ce puteti face.

Sfaturi pentru angajati si angajatori cu privire la somajul tehnic.

Sfaturi pentru angajatori.

Noile modificari la legea somajului tehnic. Cum se obtine Unde Se Depun actele?

Având în vedere evoluția situației epidemiologice internaționale determinată de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2 la nivelul a peste 150 de țări, precum și declararea „Pandemiei“ de către Organizația Mondială a Sănătății la data de 11.03.2020, luând act de evoluția situației epidemiologice pe teritoriul României și de evaluarea riscului de sănătate publică pentru … Citeste mai mult

CJUE Si Inghetarea Cursului Valutar Chf Sau Euro – Ce Spune Avocatul General

Inghetarea Cursului Valutar Chf Sau Euro, deja situatia se raporteaza la cat mai este pana la acel moment cand CJUE v-a pronunta cauza.

CONCLUZIILE AVOCATULUI GENERAL DIN DATA DE 19.03.2020, IN CAUZA C-81/19: SPERANTE PENTRU CONSUMATORII CU CREDITE IN FRANCI ELVETIENI

La data de 19.03.2020, avocatul general, doamna JULIANE KOKOTT, si-a prezentat concluziile in cauza C-81/19, o cauza in care solutia este indelung asteptata de catre debitorii cu credite in franci elvetieni.

Dupa cum stim, prin Incheierea din data de 27.12.2018, pronuntata in dosarul nr. 196/1285/2017, Curtea de Apel Cluj a adresat Curtii de Justitie a Uniunii Europene, in temeiul art. 267 TFUE, urmatoarele intrebari preliminare, care vizeaza, in principal, transarea problematicii privind: caracterul abuziv al clauzei referitoare la riscul … Citeste mai mult

Cum Pot Beneficia De Suspendarea Platii Ratelor Daca Am Fost Afectat De Criza Covid 19

Suspendarea platii ratelor pentru cei care au fost afectat de criza coronavirus se poate face cu notificare prealabila si dobanda suspendata urmeaza sa fie platita ulterior iar in noua formula aceasta nu mai este indexata cu dobanda.

UPDATE – AU FOST PUBLICATE NORMELE – CITITI MAI JOS CUM PERSOANELE FIZICE SI JURIDICE ISI POT SUSPENDA RATELE LA BANCA SI IFN

Guvernul publica ordonanta ce reglementeaza suspendarea ratelor la cererea persoanelor fizice si juridice.

Vedeti totul mai jos, cine beneficieaza, cum se aplica si cine si cum formuleaza NOTIFICAREA DE SUSPENDARE A RATELOR.

Guvernul a publicat ordonanta de urgenta prin care :

  • Persoanele fizice;
  • Persoanele juridice;
  • Persoanele fizice autorizate;

Pot solicita Ifn-urilor si Bancilor – suspendarea platii ratelor pentru o perioada … Citeste mai mult

Contestatie La Amenda Contraventionala Stare De Urgenta Ordonanta Militara

Contestatie La Amenda Contraventionala – Starea de urgenta si ordonantele militare 1,2,3 / 2020 au adus cu ele si mii de amenzi contraventionale date de catre politisi, jandarmi, politisti locali si rutieri , pentru abaterile savarsite de catre cei ce aveau obligatia sa aiba asupra lor –

  • adeverinta permanenta de la angajator ;
  • declaratia pe propria raspundere;
  • sa nu iasa din casa daca au peste 65 de ani decat intre orele 11-13 si pentru scopuri clar si bine determinate;
  • sa nu iasa din casa dupa ora 22:00 dar si alte masuri ce au fost introduse prin ordonantele mai sus mentionate.

Nimic de spus cu privire la faptul ca populatia trebuie sa respecte ordinele militare insa noua celor de la SCA … Citeste mai mult

Executare Silita Poprire Patria Bank Clauze Abuzive In Contractul Bancar

Poprire Patria Bank si KRUK , contract cu clauze abuzive cesionat catre recuperatorul de creante KRUK ROMANIA SRL, creante puse in executare silita insa contractul de credit continea clauze abuzive.

Sume colosale de cate 6000 de euro pentru dobanda penalizatoare, declarate ca fiind incasate in mod ilegal de catre Patria Bank, restituite cu dobanda legala debitorului.

In acelasi timp, Patria Bank a dispus si cesionarea contractului de credit, astfel incat pe fir a intrat si KRUK care a solicitat executarea silita a debitorilor.

De data recenta, mai mult ca niciodata , CJUE a stabilit valenta si caracterul abuziv al comisionului de administarare.

Pe fond, instanta a stabilit urmatoarele clauze ca avand caracter abuziv:

Poprire Patria Bank

Complet: CC3
Tip solutie: Admite in parte
Citeste mai mult

Reducerea Popririi In Timpul Starii De Urgenta Executat Silit Somaj

Reducerea Popririi pe calea contestatiei la executare – Poprirea pe cont si blocarea salariului la angajator in timpul starii de urgenta.

Am scris deja ca atunci cand incepe o executare silita impotriva debitorului, printre primele acte de executare se numara si adresa de poprire.

Poprirea poate fi pusa pe conturile bancare pe care debitorul le detine la o banca sau poate fi instituita sub forma de poprire la tertul poprit angajator, casa de pensie sau orice alta persoana terta, care ii datoreaza bani debitorului principal.

Avand in vedere decretul Presedintelui Romaniei prin care in tara noastra s-a instituit starea de urgenta, in contextul pregatirii unor ordonante de urgenta care sa clarifice ce se intampla cu ratele romanilor la banci, EXECUTATII Citeste mai mult

Invocarea Prescriptiei In Timpul Executarii Silite

Prescriptia executarii silite si invocarea prescriptiei in timpul executarii silite ca noua forma de anulare integrala a tuturor executarilor in care nu s-au mai emis acte executionale.

#DOSARELEPRINDVIATA si pe vreme de criza – Debitorul anuleaza INTEGRAL ORICE URMA DE EXECUTARE silita pentru un dosar de executare in care debitorii erau urmariti silit de peste 10 ani.

Vedeti totul mai jos despre NOUA METODA DE ANULARE A EXECUTARII SILITE.

Invocarea Prescriptiei de catre debitor si avocat in contestatia la executare silita
Av. Drd. Cuculis Adrian – Debitorul Padeanu Irina si Av. Gabriel Hoziu

Prin schimbarile intervenite la actualul cod de procedura civila s-a stabilit in concret ca invocarea perimarii este aproape imposbila, fapt pentru care toti debitorii executati silit de ani de zile, si-au pus problema urmatoare:

  • CUM POT ANULA O EXECUTARE
Citeste mai mult

Oug 29 Si 30 Din 2020 Masuri Ajutorare Firme Somaj Tehnic Si Persoane Fizice Covid 19

Guvernul emite doua ordonante de urgenta care vizeaza atat activitatea persoanelor juridice , profund afectate de criza COVID 19, dar si masuri de protectie sociala pentru persoanele fizice ce vor fi in perioada imediat urmatoare, victime sigure ale sistemului si abuzurilor venite din toate partile.

Astfel, haideti sa vedem pentru fiecare categorie de persoane, fizice si juridice, ce masuri au fost luate si ce beneficii si ajutoare primesc fiecare si cand?

Nu vom face o expunere exhaustiva ci vom avea in vedere cele mai importante masuri.

Ce ajutor primesc persoane fizice din partea statului si cum se reglementeaza anumite beneficii?

  1. Deja cunoastem ca pe fondul inchiderii scolilor s-a luat decizia ca parintii care raman acasa sa poata primi cei
Citeste mai mult

Ghidul Antreprenorului – Ce pot face societatile care sunt blocate partial sau integral de pandemia COVID-19 in activitatea lor?

Ghidul Antreprenorului in caz de criza pandemica – Desi s-au scurs doar 3 zile de la intrarea Romaniei in stare de urgenta, sunt deja multe societati (vom analiza nevoile micilor afaceri si microintreprinderilor: S.R.L.-uri, P.F.A.-uri, I.I.-uri s.a) care intra in impas financiar, fie din cauza masurilor adoptate de autoritati, dar mai ales din motive ce tin de parteneriatelor pe care acestea le au cu societati din tari europene unde lucrurile sunt cu mult mai grave deja.

Orice administrator al unei societati comerciale trebuie acum sa regandeasca posibilitatea reala de executare a obligatiilor deja asumate in fata persoanelor fizice si juridice (clienti, furnizori, banci, societati de leasing), in baza contractelor incheiate anterior declararii starii de urgenta.

Toate contractele incheiate de societatile … Citeste mai mult

Inghetarea Cursului Valutar Chf/Euro, Cauza C 81-19 CJUE Nominalismul Monetar

Nominalismul Monetar eliminat din analiza pe clauze abuzive – Adio nominalism monetar, bine ai venit eliminare a riscului valutar din contractul de credit,dar mai este un pas.

Partea esentiala si extrem de benefica este ca aceasta cauza se va aplica tuturor tipurilor de contracte fie ca vorbim despre cele in CHF, Euro , Dolar, sau alte monede care au cunoscut o evolutie nefericita pentru imprumutati.

Pe scurt cam asa arata cauza C 81/19 ( vedeti aici concluziile complete ale avocatului general al CJUE ) in forma ei incipienta, sustinuta de catre Avocatul General al CJUE, in vremuri de COVID 19.

Pentru cei care sunt mai “noi” in materia inghetarii cursului valutar este bine sa explicam faptul ca din 2015 … Citeste mai mult

Incalcarea Carantinei Si Autoizolarii-Transmitere Covid19 Infractiune

Incalcarea Carantinei si a masurilor de spitalizare dar si transmiterea bolilor in mod voit care au dus la decesul altor persoane, se sanctioneaza cu inchisoarea de pana la 15 ani.

S-a schimbat legislatia penala prin OUG emis in stare de urgenta. Incalcarea Carantinei devine INFRACTIUNE!

Zadarnicirea combaterii bolilor, Flasul in declaratii si Noua Infractiune – Omisiunea declararii unor informatii, toate implementate in CODUL PENAL-

Art. I. Legea nr. 286/2009 privind Codul penal, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 510 din 24 iulie 2009, cu modificările și completările ulterioare, se modifică după cum urmează:

Incalcarea Carantinei

1. Articolul 326 se modifică și va avea următorul cuprins:

„Falsul în declarații Art. 326. (1) Declararea necorespunzătoare a adevărului, făcută unei persoane dintre … Citeste mai mult

Cazul De Forta Majora , Cazul Fortuit Si Impreviziunea-Cum Se Aplica

“Ce se intampla cu contractele comerciale acum, avand in vedere criza cauzat de raspandirea bolii Covid-19 cauzata de SARS-CoV-2?”.

Contractele comerciale se refera la orice relatii pe care le au societatile intre ele dar si consumatorii cu furnizorii de servicii.

In acest context este demn de mentionat ca in raporturile contractuale, contractul este legea partilor si doar in anumite conditii exceptionale, cum ar fi Cazul De Forta Majora sau cazul fortuit, se poate deroga de la conditiile agreeate si mai ales cand tara se afla si in situatia unei urgente decretate.

Cazul De Forta Majora

Cele mai dezbatute articole din codul civil in zilele noastre sunt cele referitoare la forta majora si cazul fortuit, insa cati dintre cei care au semnat contracte comerciale … Citeste mai mult

Drepturile Angajatilor In Raporturile De Munca In Caz De Criza Financiara

Contextul Coronavirus deja muta redactarea de opinii juridice in sfera fortei majore, a cazului fortuit sau a impreviziunii iar drepturile angajatilor si cum pot fi aceste drepturi protejate.

Drepturile Angajatilor in vreme de criza.

In contextul decretului de stare de urgenta multi dintre ANGAJATORI s-au raportat la codul muncii si au SUSPENDAT PE NEDREPT contractele de munca ale angajatilor si chiar au venit cu tot felul de amenintari ILEGALE(atentie in drept exista si amenintari legale, cum ar fi ” te voi chema in judecata fiindca m-ai prejudiciat”), prin care angajatii sunt fie obligati sa semneze acte aditionale la contractele de munca fie sa-si dea demisia sau alte asemenea , pe fondul presiunii angajatorului dar si a lipsei de cunoastere a … Citeste mai mult

Concedii Doar Pentru Unii Parinti Atunci Cand Scolile Sunt Inchise

Legea 19/2020 intrata foarte recent in scena, cel putin la prima vedere, face niste discriminari vadite intre parintii care au copii inscrisi la scoala si parintii care nu si-au trimis copii inca la scoala.

(1) Se acordă zile libere unuia dintre părinţi pentru supravegherea copiilor, în situaţia închiderii temporare a unităţilor de învăţământ unde aceştia sunt înscrişi, ca urmare a condiţiilor meteorologice nefavorabile sau a altor situaţii extreme decretate astfel de către autorităţile competente cu atribuţii în domeniu.

Cand Scolile Sunt Inchise

Astfel, legea privind acordarea unor zile libere părinţilor pentru supravegherea copiilor, în situaţia închiderii temporare a unităţilor de învăţământ, contine doua conditii care doar indeplinite cumulativ , pot face ca parintele respectiv sa-si poata lua concediu platit de catre angajator:

a) au … Citeste mai mult

Ce Se Intampla Cu Executarile Silite Si Cu Procesele Pe Perioada Starii De Urgenta?

Ce se intampla in Justitie dupa decretarea starii de urgenta? Ce se intampla cu procesele si cu executarile silite, cu dosarele penale si cu cererile urgente?

Capitolul V – Domeniul justiție :

Art. 41 – Prescripțiile și termenele de decădere de orice fel nu încep să curgă, iar, dacă au început să curgă, se suspendă pe toată durata stării de urgență instituite potrivit prezentului decret, dispozițiile art. 2532 pct. 9 teza a II – a din Legea nr. 287/2009 privind Codul civil sau alte dispoziții legale contrare nefiind aplicabile.

Acest lucru inseamna ca niciun termen din procedura nu se va mai scurge decat dupa ce se termina starea de urgenta.

Art. 42 – (1) Pe durata stării de urgență, activitatea … Citeste mai mult

Contestatie La Executare Adresa De Infiintare Poprire

Adresa De Infiintare Poprire emisa de catre executorul judecatoresc trebuie sa respecte intocmai dispozitiile legale, altfel poate fi anulata.

Prin adresa de infiintare poprire emisa de catre executorul judecatoresc, practic, toate sumele de bani pe care le aveti in conturile bancare cu titlu de depozit sunt blocate pentru ca ulterior sa fie transferate catre exectorul judecatoresc si mai apoi la creditor.

De asemenea, in limita a 1/2 (daca sunt mai multe popriri infiintate) sau 1/3 daca aveti o singura poprire, pot fi blocate si veniturile pe care le generati si aici ne referim la salariile lunare, pensiile primite lunar, venituri cu titlu repetitiv, indemnizatii etc.

Adresa De Infiintare Poprire
Contestati adresa de infiintare a popririi.

De ce este important sa intelegeti ce inseamna

Citeste mai mult

Suspendarea Executarii Silite Si Plata Ratelor La Banca In Stare De Urgenta Covid 19

Plata Ratelor La Banca si executatii silit. Doua probleme de importanta sistemica!

Zilele acestea majoritatea celor care au rate la banca fie ca vorbim despre persoane fizice sau juridice, isi pun pe buna dreptate problema referitoare la ce vor face daca vor ajunge in imposibilitatea vadita de a-si plati ratele la banca.

Deja am primit zeci de mesaje prin care ne-ati intrebat fie cei executati silit fie cei aflati in desfasurarea contractului, ce puteti face.

Inainte de a prescrie un tratament juridic pe care il vom analiza prin prisma persoanelor fizice dar si juridice, trebuie sa explicam cu ce se confrunta Romania, atat inainte de declararea starii de urgenta, reglementata de Constitutie dar si de Oug 1/1999 dar si dupa … Citeste mai mult

Deschiderea Procedurii Insolventei La Cererea Debitorului-Procedura De Lucru In Instanta

Insolventa – Legea 85/2014-Cum Poate Sa-si Deschida Insolventa Debitorul-  La Cererea Debitorului Insolvent Instanta Poate Sa-l Declare Insolvabil-Beneficii Dar Si Riscuri

Deschiderea Procedurii Insolventei – Procedura insolventei, o lege necesara intr-o tara plina de schimbari economice si fiscale, unde partenerii de afaceri incep sa fie tot mai indoielnici dar si climatul conferit de catre stat este total nesigur.

Update 2020, deschiderea procedurii insolventei in contextul decretarii in Romania a starii de urgenta:

Multi dintre antreprenori deja au semnalat probleme grave si au inceput sa solicite SCA Cuculis&Asociatii deschiderea procedurii insolventei dar si a concordatului preventiv tocmai pentru ca din pricina scaderii drastice a activitatii nu si-au mai putut plati nici salariatii si nici furnizorii.

Solutia optima in asemenea situatie … Citeste mai mult

Poprire, Sechestru , Executare Silita Anaf? Afla Cum Te Poti Apara De Abuzurile Fiscului-Contestatie La Executarea Datoriilor Fiscale-Avocat Cuculis

Executarea Silita A Creantelor Fiscale-Urmarit De Anaf Sau Ditl? Afla Tot Ce Trebuie Sa Stii  Pentru A Bloca Sau Anula Executarea Silita A Fiscului-Avocat Cuculis

 

Executare Silita Anaf si procedura prin care debitorii pot sa combata abuzurile facute prin deciziile de impunere ale organelor fiscale!

Poprire venita de la Anaf? Afla modalitatile de contestare si verifica daca este legala!

Actualizare pentru martie 2020- Avand in vedere decretul semnat de catre Presedintele Romaniei, pe perioada lunii martie 2020 popririle vor fi suspendate insa acest lucru va fi reluat incepand cu terminarea starii de urgenta si atunci trebuie sa fie pregatiti toti antreprenorii sa faca fata valului de popriri si executari silite ale ANAF.

”În acest sens, nu se mai emit somaţii, Citeste mai mult

Cum Imi Scap Familia De La Executarea Silita Inceputa Pe Imobilul Locuinta De Familie

Cum Imi Scap Familia De La Executarea Silita Inceputa Pe Imobilul locuinta de familie, asta s-a intrebat debitorul cand a primit publicatia de vanzare!

Nu doar bancile sau IFN-urile ii executa pe cei care au avut nesansa sa intre in impsoibilitate de plata sau chiar sa-si plateasca datoria doar ca nu au semnat acte in acest sens, ci si persoanele fizice care executa alte persoane fizice in baza unor acte care pot sau nu sa fie legale.

Am discutat despre banci care executa silit ilegal, despre Inf-uri cu dobanzi colosale, recuperatori de creante care au furat bucuria de a trai multor persoane, insa acum ne lovim si ne infruntam cu lacomia oamenilor si asta este cel mai grav. Am preluat … Citeste mai mult

Clauze Abuzive Banca BCR-Contracte De Credit Bcr Cu Clauze Ilegale

Recurs Admis – Solutie definitiva si executorie – BCR S.A a folosit clauze abuzive in contractul cu clientul dar si in actul aditional.

Clauze abuzive banca BCR – Instanta elimina atat dobanda fixa din contractul cu banca dar si dobanda variabila din actul aditional.

In contractele de credit ale BCR S.A se pare ca banca a inserat atat in contractul principal cat si in actul aditional, clauze de natura abuziva.

Contractele De Credit Ale Bcr sa contin clauze abuzive constatate de catre instanta de judecata cu privire la dobanda contractuala.

Ce a decis instanta? In primul rand dupa 3 cicluri procesuale adica fond apel si recurs, am reusit alaturi de echipa mea de la SCA Cuculis&Asociatii, sa eliminam dobanda … Citeste mai mult

Notificare De Scadenta Anticipata Contract Banca

Dupa ce Patria Bank a cesionat creanta de peste 40000 de euro catre Kruk Romania SRL, debitorul a contestat scadenta anticipata a creditului contractat.

Este premiera in Romania, practic recuperatorul de creante este OBLIGAT sa se comporte precum o banca in sensul respectarii graficului de rambursare.

Premiera in materia recuperatorilor de creante dupa ce debitorula primit Notificare De Scadenta Anticipata – Kruk Romania SRL OBLIGAT sa respecte graficul de rambursare semnat initial cu BANCA.

In acelasi timp, instanta stabileste ca declararea scadentei anticipate a creditului contractat initial este NELEGALA si ABUZIVA.

Regula in orice contract de credit este ca debitorul isi va plati datoriile cu privire la contractul de credit prin respectarea graficului de rambursare.

Fara acest grafic de rambursare … Citeste mai mult

Programul De Vizitare Al Pacientilor – Cand Au Voie Apartinatorii Sa-si Vizite Rudele Internate In Spital?

Programul De Vizitare Al Pacientilor – Multi stiu ca atunci cand au rude internate in spitale, pot beneficia in anumite situatii chiar si de un program de vizitare permanent.

In aceeasi ordine , spitalul pentru anumite situatii, poate sa limiteze accesul vizitatorilor, respectand legea.

Ceea ce vom explica mai jos, face parte din sfera generala a drepturilor pacientilor, drepturile reglementate de legea 46/2003 si de ordinul ministrului cu privire la programul de vizitare al pacientilor.

Regula generala este urmatoare:

(1) Programul de vizită al aparținătorilor pacienților internați în unitățile sanitare publice se realizează de luni până vineri în intervalul orar 15,00-20,00, iar în zilele de sâmbătă și duminică programul de vizită se realizează între orele 10,00-20,00.

Programul De Vizitare Al Pacientilor

Cati vizitatori poate sa

Citeste mai mult

Instantele Elimina Termenul De 15 Zile Pentru Contestatia La Executare Silita

Decizie definitiva – Bomba in materia executarii silite pentru anul 2020 – Instantele din Romania nu mai tin cont de termenul de 15 zile din codul de procedura civila pentru contestatia la executare. Dovada mai jos.

Termenul De 15 Zile Pentru Contestatia La Executare Silita indicat in codul de procedura civila, prin care multi dintre dvs. ati pierdut contestatiile la executare ca tardive, a fost ELIMIAT prin decizia CJUE din Cauza C75/2019 si de data recenta avem premiera din Romania care arata ca judecatorii nu mai tin seama de termenul de 15 zile cand vine vorba de contestatiile la executare unde sunt invocate aspecte ce tin de titlul executoriu(Contractul de credit) si prin care sunt atacate clauzele lui sau sunt … Citeste mai mult

Radierea Ipotecii Imobiliare A Recuperatorului De Creante Dupa Cesiune

Radierea Ipotecii Imobiliare A Recuperatorului De Creante dispusa de catre instanta dupa ce recuperatorul nu a putut sa faca dovada cesiunii de creante.

LIPSA CESIUNII DE CREANTE sau lipsa notificarii cesiunii de creante, duce la anularea executarii silite prin calea contestatiei la executare si implicit la radierea ipotecii imobiliare a Kredyt Inkaso Portofolio Investments Luxemburg SA.

Contestatia la executare singura metoda pentru a combate orice executare silita si prin care se poate solicita inclusiv radierea ipotecii.

Bomba in justitie – Instanta de judecata dispune radierea ipotectii imobiliare a recupeartorului de creante dupa ce inclusiv executorul judecatoresc a REFUZAT SA EXECUTE SILIT CREANTA ce a ajuns in mainile recuperatorul Kredyt Inkaso Portofolio Investments Luxemburg SA.

Vedeti mai jos, incheierea executorului judecatoresc … Citeste mai mult

Proces BCR – BPL -Bcr Banca Pentru Locuinte Prima De Stat

Un nou proces colectiv bate la usa, avand in vedere de data aceasta BCR- BPL. Cunoastem ca si in trecut BCR a fost angrenata in procese de tip colectiv pe tema clauzelor abuzive, chiar ICCJ constatand in mod definitiv existenta unor clauze de natura abuziva in zeci de mii de contracte semnate de catre BCR S.A cu consumatorii.

La rand stau alte persoane care se simt nedreptatite de faptul ca prin decizia Curtii de Conturi 17/2015, BCR – BPL a fost declarat “ilegal” insa oamenii NU AU SEMNAT CU STATUL ROMAN ci cu banca BCR prin proiectul BPL si asteapta prima de 25% sa le fie platita asa cum banca le-a promis prin contract!

Sursa:google.ro

Vedeti mai jos care sunt

Citeste mai mult