Despre Noi

BIROUL DE AVOCATURA

CUCULIS SI ASOCIATII

“Nimeni nu este mai presus de lege, spune un principiu al echitatii, egalitatii si moralitatii. Biroul de Avocatura Cuculis si Asociatii s-a remarcat prin promptitudinea prin care a raspuns intodeauna nevoilor zilnice ale justitiabililor cu raspunsuri ferme de cel mai inalt grad profesional si cu dedicatie si pasiune, astfel desavarsind arta Dreptului.
A face avocatura nu inseamna sa stai la un birou asa cum probabil marea majoritatea ar putea sa descrie munca de avocat. A fi un avocat inseamna sa te pui in situatia clientului sa ii intelegi probleme ca si cum ar fi a ta, sa mergi in fata justitiei si sa pui problema in modul cel mai favorabil si just pentru clientul tau. Inseamna sa analizezi toate compenentele unui dosar si sa-i faci radiografia precum un doctor apoi sa te pronunti si sa-i pui un diagnostic. Cuculis si Asociatii NU admit usurinta in cauzele ce le-au fost si le vor fi incuviintate, tocmai de aceea putem sa spunem ca avem cei mai buni avocati din Romania alaturi de noi, cu peste 30 de ani de experienta in domeniul avocaturii si justitiei Romanesti. Credem in buna aplicare a legii si fiecare dosar il tratam extrem de confidential si serios.
Toti avocatii colaboratori sunt membrii ai UNBR, admisi cu rezultate deosebite, dar cu o puternica experienta, specializati in domenii complexe si vaste ale vietii juridice. Ceea ce trebuie retinut este faptul ca echipa noastra pune pe primul plan interesele clientului, interesele financiare ale avocatilor trecand pe planul al doilea, acest lucru evidentiindu-se si prin tarifele minimale practicate de noi.Prioritatea nostra suprema este aceea de a oferi clientilor servicii juridice de cea mai buna calitate profesionala si morala.”

Cuculis si Asociatii Birou de Avocatura – asigura servicii juridice de cea mai inalta calificare. Colaborand cu profesionisti in domeniu juridic din Romania si nu numai, acopera o arie foarte larga de activitate. Echipa noastra va ofera consultanta juridica in domeniul dreptului comercial, drept bancar si fiscal, insolventa si faliment, drept european, maritim si vamal, dreptul familiei, transporturilo si asigurarilor, consultanta imobiliara.Biroul nostru de avocatura va sta la dispozitie cu servicii profesionale de reprezentare juridica si consultanta, pentru o solutionare cat mai promta si facila a problemelor dumneavoastra. Dispunem de un departament special care se ocupa cu recuperarea taxei de poluare si recunoasterea diplomelor de la Universitatea Spiru Haret. Deasemena dispunem de o echipa specializata in Procesele cu Bancile ce privesc comisioanele si cauzele ilegale trecute in contractele de creditare de la diferite societati bancare. Avocatii nostri sunt specializati si in operatiuni in operatiuni de infiintari, fuziuni, dizolvari si lichidari de societati comerciale precum si in intocmirea dosarelor pentru deschiderea procedurii de insolventa sau faliment.
De asemenea va putem reprezenta interesele cu succes in cauzele PENALE, urmarire penala, cercetarea penala, masuri arestari preventive, etc. Suntem specializati in extradari si dialogul european cu celelalte state membre. Biroul nostru are si departramentul mediere prin care putem sa accesam noi modalitati de solutionare a conflictelor ivite.

Cuculis si Asociatii – Parteneri in Drept

Prima initiativa din tara de a raspunde oamenilor cu probleme juridice prin e-mail in mod GRATUIT ! ! !
Asteptam in scris problema dvs. juridica la Avocat@indrumari-juridice.eu
Va grabiti sa aflati raspunsuri ? Apelati-ne la 0722298011

“Va asteptam sa incredintatii problema dvs. juridica echipei noastre de profesionisti pentru ca rezultatul sa fie cel asteptat”

Fiul generalului Chelaru, arestat

pentru coruptie

         Fiul fostului sef al Statului Major General al Armatei Mircea Chelaru a fost arestat dupa ce a fost prins in flagrant luand mita.

Avocatii critica flagrantul

DNA sustine ca juniorul ar fi pretins si primit initial 10 milioane de lei vechi si bunuri in valoare de 17 milioane de lei vechi, pentru a interveni pentru transfer. Ulterior, ar fi pretins alte 4.000 de euro, drept care politistul l-a denuntat procurorilor.
Surse judiciare sustin ca sotii Chelaru au un ONG la Piatra Neamt, numit Comisariatul pentru drepturile omului, si avea carti de vizita asupra lui in care se recomanda drept comisar-sef. Sanda Cuculis, avocata lui Scutaru, a criticat masura procurorilor, afirmand ca actiunea lor este “un asa-zis flagrant, pentru ca abia dupa doua ore s-a gasit plicul cu bani”. Mai mult, aceasta sustine ca din cei 4.000 de euro numai 2.000 erau marcati cu inscrisul “mita”, si nici macar nu au fost gasiti asupra celor trei.

Sursa: www.einformatii.ro

Doi proxeneti si traficanti de minori,

arestati la Buzau

       Doi barbati din Buzau cunoscuti drept capi ai lumii interlope din municipiu, care au fost retinuti de anchetatori cu o zi in urma, au fost arestati preventiv pentru 29 de zile, sub acuzatiile de trafic de minori, proxenetism si prostitutie. Conform unui comunicat de ieri al Politiei Judetene Buzau, Liviu Andronache, cunoscut sub numele de Vanghele, in varsta de 47 ani, si varul acestuia, zis Sandokan, in varsta de 28 ani, au fost arestati pentru 29 zile. Sotia lui Vanghele, in varsta de 46 ani, si doi copii ai acestuia, in varsta de 22, respectiv 24 ani, retinuti miercuri, pentru aceleasi infractiuni, au fost eliberati, insa nu au voie sa paraseasca judetul Buzau. Gruparea condusa de Liviu Andronache a fost destructurata miercuri de politistii buzoieni, cei cinci membri ai retelei aflandu-se de mai mult timp in atentia oamenilor legii, pentru comiterea repetatata a unor infractiuni cu violenta, proxenetism, trafic de persoane si folosirea regimul armelor si munitiilor. Membrii retelei sunt acuzati ca in perioada iunie – noiembrie 2008 au racolat si transportat in state ale Uniunii Europene mai multe tinere, din care doua minore, pentru practicarea prostitutiei. In urma a sapte perchezitii facute miercuri la vila lui Liviu Andronache, politistii au gasit o suma mare de bani, calculatoare, sabii, cutite, fiind ridicata suma de 7.000 Euro si patru autoturisme de lux despre care anchetatorii sustin ca ar fi fost achizitionate cu banii rezultati de pe urma prostitutiei la care erau supuse fetele racolate de cei cinci interlopi. Cei cinci membri ai gruparii ar fi incercat sa-i intimideze pe cei care se ocupa de cercetari.  Avocatul celor cinci, Sanda Cuculis, afirma ca acestia sunt nevinovati si ca la dosar exista doar trei marturii care se refera la trafic de persoane, insa calitatea reclamantelor este indoielnica intrucat pe teritoriul tarii acestea ar fi practicat prostitutia.

Sursa: www.bzi.ro

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume si email)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.