11 Comments
 1. De aceea, toate argumentele relative la comisionul de administrare sunt valabile, mutatis mutandis, si in cazul acestui tip de comision , nici acest comision nu este returnat de banca la achitarea integrala a imprumutului, nici macar in cazul in care consumatorul a fost bun-platnic si nu au existat incidente pe tot parcursul contractului. Altfel spus, chiar in situatia in care consumatorul isi indeplineste intocmai obligatiile de plata, bancile se vor imbogati fara justa cauza in defavoarea clientilor care, cu toate ca si-au indeplinit obligatiile contractuale, vor plati lunar un comision de urmarire a riscului, fara ca riscul sa fie materializat .

 2. Bună ziua!
  Am un credit ipotecar la BCR din martie 2006 în care am m-ai multe comisioane abuzive.de aproximativ 2 luni mă suna
  de la BCR sa semnam alt contract , ceea ce ma făcut sa va scriu sa văd ce șanse am pentru un proces.
  Va mulțumesc anticipat!

 3. Bcr mi a cesionat creditul către Suport colect fără a ma notifica atât pe mine cât și pe coplatitirii din contractul de credit, deși este stipulat expres aceasta cauza în contractul de credit. Fără aceste notificări coplatitirii, care locuiesc în același imobil nu au avut posibilitatea sa -și exercite drepturile din contract aflându-se acum în situația de a fi evacuați din imobil. Exista vreo șansă de anulare a contestației?

 4. Buna ziua!Am un credit de nevoi personale cu ipoteca din 2007.Contractul are comsioane de risc,de administrare ,etc.In primii doi ani rata a fost fixa ,apoi s-a dublat devenind var. in functie de Euribor si Robor la 6 luni.Ce sanse sunt pt un proces contra BCR-ului?
  Multumesc!

 5. Buna,am incercar sa dau um imobil in plata cu Darea in Plata. Nu am reusit si am dar banca in judecata si nu cred ca voi reusi.
  intrebare:cum pot negocia suma de restituire?exista anumiti pasi de mediere?parintii mej vor vinde niste proprietati,ca sa ma ahute sa plares.Dar nu intreaga sua…valoarea imobiuui este la jumatate fata de cea in momentul cumpararii (2008).As vrra sa restitui imruutu,dar nu toata suma…

 6. Buna ziua,
  Cunoasteti produsele de economisire si creditare ale BCR-BPL? Din punctul meu de vedere, exista premizele unui proces colectiv. Care este parerea Dvs.?
  Va multumesc.
  Calin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *