Procese BCR castigate avocat Cuculis , banca!

Av. Cuculis 0722298011

mai multe detalii la avocat@indrumari-juridice.eu

26 comments to “Procese BCR castigate avocat Cuculis , banca!”
   • Buna, tatal meu a incheiat doua contracte cu BCR-BPL, unul in nume propriu iar celalalt in numele fiului meu, minor la data expirarii contractului. Tatalui meu i se poate achita valoarea reprezentand prima de la stat conditionat de justificarea intregii sume reprezentand valoarea contractului, inclusiv suma economisita. Insa fiului meu, cu aceeasi conditie a justificarii vor sa ii acorde doar o parte din prima de la stat pentru primul an de aconomisire. De contactarea unui credit nici nu poate fi vorba, tata are peste 65 de ani iar fiul meu este minor. Tatalui meu nu i s-au explicat toate restrictiile acestea la momentul semnarii contractelor. As vrea sa va intreb daca am avea sanse in instanta si cam care ar fi costurile. Multumesc

  • Buna ziua.Ce îi sfatuiti pe cei care au incheiat contractul cu BCR..Banca pentru locuite…au achitat 5 ani luna de luna suma prevazuta in contract si acum BCR..ul nu.si achita obligatiile contractuale…Probabil cunoasteti cazul…reprezentati cumva in instanta grupuri de clienti in acest caz?

 1. De aceea, toate argumentele relative la comisionul de administrare sunt valabile, mutatis mutandis, si in cazul acestui tip de comision , nici acest comision nu este returnat de banca la achitarea integrala a imprumutului, nici macar in cazul in care consumatorul a fost bun-platnic si nu au existat incidente pe tot parcursul contractului. Altfel spus, chiar in situatia in care consumatorul isi indeplineste intocmai obligatiile de plata, bancile se vor imbogati fara justa cauza in defavoarea clientilor care, cu toate ca si-au indeplinit obligatiile contractuale, vor plati lunar un comision de urmarire a riscului, fara ca riscul sa fie materializat .

 2. Bună ziua!
  Am un credit ipotecar la BCR din martie 2006 în care am m-ai multe comisioane abuzive.de aproximativ 2 luni mă suna
  de la BCR sa semnam alt contract , ceea ce ma făcut sa va scriu sa văd ce șanse am pentru un proces.
  Va mulțumesc anticipat!

 3. Bcr mi a cesionat creditul către Suport colect fără a ma notifica atât pe mine cât și pe coplatitirii din contractul de credit, deși este stipulat expres aceasta cauza în contractul de credit. Fără aceste notificări coplatitirii, care locuiesc în același imobil nu au avut posibilitatea sa -și exercite drepturile din contract aflându-se acum în situația de a fi evacuați din imobil. Exista vreo șansă de anulare a contestației?

 4. Buna ziua!Am un credit de nevoi personale cu ipoteca din 2007.Contractul are comsioane de risc,de administrare ,etc.In primii doi ani rata a fost fixa ,apoi s-a dublat devenind var. in functie de Euribor si Robor la 6 luni.Ce sanse sunt pt un proces contra BCR-ului?
  Multumesc!

 5. Buna,am incercar sa dau um imobil in plata cu Darea in Plata. Nu am reusit si am dar banca in judecata si nu cred ca voi reusi.
  intrebare:cum pot negocia suma de restituire?exista anumiti pasi de mediere?parintii mej vor vinde niste proprietati,ca sa ma ahute sa plares.Dar nu intreaga sua…valoarea imobiuui este la jumatate fata de cea in momentul cumpararii (2008).As vrra sa restitui imruutu,dar nu toata suma…

 6. Buna ziua,
  Cunoasteti produsele de economisire si creditare ale BCR-BPL? Din punctul meu de vedere, exista premizele unui proces colectiv. Care este parerea Dvs.?
  Va multumesc.
  Calin

  • Doresc sa stiu daca ati avut vreun proces cu BCR-BPL pe tema primei de la stat care nu s-a virat din vina bancii ( BCR-BPL a pierdut procesul cu Curtea de Conturi ).
   Mentionez ca am doua contracte ambele pe numele copiilor ( minori). Banii pentru primele de stat in valoare de aprox 9400 lei nu au fost virate de BCR-BPL. BPL susține că nu pot vira prima de la stat cf noii decizii. Ce pot face?

 7. Buna ziua. Am cerut un credit Prima Casa la BCR in februarie. Mi s-a acceptat, am cautat apartament, am gasit. Toate bune. Pana cand a inceput goana dupa acte. Cu chiu, cu vai am reusit sa le pun la dispozitie tot ce au cerut cei de la BCR si dosarul meu a ajuns la fondul de garantare. Si cei de acolo au acceptat dosarul si a urmat sa fac contractul de vanzare-cumparare si noua intabulare a apartamentului achizitionat pe numele meu. In momentul de fata au expirat cele 10 zile in care proprietarii trebuiau sa isi primeasca banii. Cei de la BCR imi cer acte de la cadastru in fiecare zi, acte abuzive si unele imposibil de scos. Considerati ca este un caz de chemare in instanta a bancii, tinand cont ca pierd apartamentul si tot? Daca va intereseaza cazul, va rog sa ma contactati.

 8. Doresc sa stiu daca ati avut vreun proces cu BCR-BPL pe tema primei de la stat care nu s-a virat din vina bancii ( BCR-BPL a pierdut procesu cu Curtea de Conturi ).
  Mentionez ca am doua contracte unul pe numele meu ( s-a finalizat cu credit si unul pe numele copilului ( minor ). Banii de pe ambele contracte au fost folositi in domeniul locativ ( cu acte doveditoare recunoscute de banca ) si cu toate acestea mai am de primit prima de la stat pe ambele contracte in valoare de 9400 RON. Ce pot sa fac ?

 9. Buna ziua.Ce îi sfatuiti pe cei care au incheiat contractul cu BCR..Banca pentru locuite…au achitat 5 ani luna de luna suma prevazuta in contract si acum BCR..ul nu.si achita obligatiile contractuale…Probabil cunoasteti cazul…reprezentati cumva in instanta grupuri de clienti in acest caz?

 10. Buna seara, ma intereseaza sa stiu in ce masura ma pot alatura intr-un proces deja deschis BCRL si care este reprezentat de catre casa de avocatura Cuculis. Suntem doi clienti care consideram ca am fost prejudiciati. Am incheiat contract in 2014 pe care l-am incetat in 03.01.2020 si mi-a fost calculata prima de la stat doar pe anul 2014.
  Multumesc anticipat pentru raspuns.

 11. Buna ziua!Am reziliat 3 contracte economisire creditare cu BCR,unul pe numele meu,unul pe numele sotiei si unul pe numele copilului minor la data de 21.01.2020 la terminarea celor 5 ani de contract.BCR BPL imi solicita pt.prima de la stat documente justificative cu toate ca in contract se stipuleaza clar ca la sfarsitul celor 5 ani de contract nu este necesara justificarea banilor in scop locativ.Ma intereseaza daca ma pot alatura unui grup de clienti care sunt in aceeasi situatie pt.un proces cu BCR si care sunt sansele de reusita si cat ar fi costul unui asemenea
  proces.Multumesc!

 12. Buna dimineata.Am incheiat 3 contracte cu BCR BPL in 2015 care au fost finalizate in 2020 iar la sfarsitul perioadei de 5ani banca refuza plata primei de la stat cerand documente justificative pt bani lucru care nu este stipulat in contract,acesta spunand ca la terminarea celor 5ani daca nu se intervine asupra sumelor nu mai este necesara justificarea banilor cu documente.Unul dintre contracte este pe numele copilului minor iar banca in acest caz motiveaza ca nu se acorda prima nici cu documente justificative.Ma interesaza care sant sansele de castig in instanta,eventual inscrierea intr-un grup de clienti si care ar fi costul unui proces.Multumesc anticipat!!

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume si email)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.