50 De Persoane Castiga Impotriva Statului-Contestatie La Executare Castigata Impotriva AAAS-Autoritatea Pentru Administrarea Activelor Statului Pe Tema Despagubirilor FNI- Avocat Cuculis

Colectiv De 50 De Persoane Castiga Contestatia La Executare Impotriva AAAS Pe Tema Despagubirilor FNI-Avocat Cuculis

Autoritatea Pentru Administrarea Activelor Statului pierde dosarul pe contestatie la executare-

AAAS a invocat in contestatia la executare, faptul ca datoriile pe care le au fata de creditorii lor, adica cei ce au fost PAGUBITI la FNI, sunt PRESCRISE!

Insa au omis faptul ca pe site-ul lor, acestia, au declarat in mod public ca despagubirile aferente proceselor FNI sunt si vor fi platite de catre AAAS conform deciziei ICCJ-

Ce nu au avut in vedere cei de la AAAS a fost art. Art. 708  cod procedura civila – Întreruperea prescripţiei si anume 

(1) Cursul prescripţiei se întrerupe:

1. pe data îndeplinirii de către debitor, înainte de începerea executării silite sau în cursul acesteia, a unui act voluntar de executare a obligaţiei prevăzute în titlul executoriu ori a recunoaşterii, în orice alt mod, a datoriei;

Ei bine, datoria am spus noi in aparare, a fost RECUNOSCUTA public, prin urmare, orice termen de prescriptie a fost intrerupt!

Atentie la actele de executare , atunci cand le primiti ele trebuiesc contestate pentru a putea anula executarea silita!

50 de pagubiti FNI au castigat impotriva celor de la care au de recuperat banii, asta dupa ce au fost chemati in judecata desi nu faceau altceva decat sa-si ceara drepturile!

Practic , cei ce au castigat procesul, au pus in executare silita, vestitele sentinte pronuntate impotriva lui Sorin Ovidiu Vantu si celorlalti implicati in dosarele FNI. Statul Roman prin AAAS ce era OBLIGAT sa la plateasca sumele executate, a preferat sa formuleze o contestatie la executare in loc sa-si achite obligatiile fata de acestia. Ce a iesit, vedeti mai jos-

Vedeti solutia mai jos-

Dosar: 51613/299/2016*

Nume Calitate parte
AUTORITATEA PENTRU ADMINISTRAREA ACTIVELOR STATULUI –A.A.A.S. Contestator
BULARCA ION – LA C.AV. CUCULIS ADRIAN CĂLIN Intimat
BULARCA MARIA – LA C.AV. CUCULIS ADRIAN CĂLIN Intimat
TOMA PETRE – LA C.AV. CUCULIS ADRIAN CĂLIN Intimat
TOMA VERONICA – LA C.AV. CUCULIS ADRIAN CĂLIN Intimat
AVASILENCEI ELENA – LA C.AV. CUCULIS ADRIAN CĂLIN Intimat
IONESCU NICOLAE – LA C.AV. CUCULIS ADRIAN CĂLIN Intimat
DIMITRIU RODRIG – LA C.AV. CUCULIS ADRIAN CĂLIN Intimat
ANGHEL MARIA – LA C.AV. CUCULIS ADRIAN CĂLIN Intimat
MARASCU MARIA – LA C.AV. CUCULIS ADRIAN CĂLIN Intimat
MARASCU TRAIAN NICOLAE – LA C.AV. CUCULIS ADRIAN CĂLIN Intimat
MIREA MARIA – LA C.AV. CUCULIS ADRIAN CĂLIN Intimat
TUDOR CONSTANTIN – LA C.AV. CUCULIS ADRIAN CĂLIN Intimat
SIMION ION – LA C.AV. CUCULIS ADRIAN CĂLIN Intimat
TESU MIRELA – LA C.AV. CUCULIS ADRIAN CĂLIN Intimat
BADEA NICULAE – LA C.AV. CUCULIS ADRIAN CĂLIN Intimat
GHEORGHE FLORENTINA – LA C.AV. CUCULIS ADRIAN CĂLIN Intimat
ANDRIESCU MARIA – LA C.AV. CUCULIS ADRIAN CĂLIN Intimat
PUIE ECATERINA – LA C.AV. CUCULIS ADRIAN CĂLIN Intimat
IONESCU STELIANA – LA C.AV. CUCULIS ADRIAN CĂLIN Intimat
1 – 20 Next

 

Şedinţe

26.09.2017
Ora estimata: 08:30
Complet: Complet amanari de pronuntare pt. jud. FĂTU L.
Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge contestaţia la executare formulată de contestatoarea Societatea Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului –A.A.A.S. în contradictoriu cu intimaţii Bularca Ion, Bularca Maria, Toma Petre, Toma Veronica, Avasilencei Elena, Ionescu Nicolae, Dimitriu Rodrig, Anghel Maria, Marascu Maria, Marascu Traian Nicolae, Mirea Maria, Tudor Constantin, Simion Ion, Tesu Mirela, Badea Niculae, Gheorghe Florentina, Andriescu Maria, Puie Ecaterina, Ionescu Steliana, Ionescu Emilian, Cioran Daniela Lina, Belehuzi Mircea, Adam Dumitru, Anghel Paul, Muntanu Adriana Robertina şi cu terţii popriţi Banca de Export Import a României Eximbank SA şi Activitatea de Trezorerie şi Contabilitate Publică a Municipiului Bucureşti, ca neîntemeiată. Admite în parte cererea intimaţilor Ionescu Steliana, Ionescu Emilian, Bularca Maria, Bularca Ion, Muntanu Adriana Robertina, Simion Ion, Marascu Maria, Marascu Traian Nicolae, Ionescu Nicolae, Avasilencei Elena, Tudor Constantin şi Tesu Mirela de obligare a contestatoarei la plata cheltuielilor de judecată şi obligă contestatorul la plata sumei totale de 6000 lei către aceştia (câte 500 lei pentru fiecare intimat), reprezentând onorariu avocat, astfel cum a fost redus. Respinge cererea de suspendare a executării silite, ca rămasă fără obiect. Cu drept de apel în termen de 10 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sector 1, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată astăzi, 26.09.2017, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.
Document: Hotarâre    26.09.2017

http://portal.just.ro/299/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=29900000000686271&id_inst=299

av. drd. Cuculis

Cei ce nu au pus inca in executare sentintele, pot verifica mai jos listele celor ce au primit despagubiri civile si cei ce pot pune in executare hotararile penale, civile sau comerciale.

http://indrumari-juridice.eu/indrumarijuridice/pagubitii-fni-au-un-nou-aliat-biroul-de-avocatura-cuculis-si-asociatii-lasati-mesajele-dvs-aici-pentru-ca-toti-cei-care-au-probleme-legate-de-recuperarea-banilor-de-la-fni-sa-poata-intra-in-legat/

8 comments to “50 De Persoane Castiga Impotriva Statului-Contestatie La Executare Castigata Impotriva AAAS-Autoritatea Pentru Administrarea Activelor Statului Pe Tema Despagubirilor FNI- Avocat Cuculis”
  1. Eu am trimis toate documentele pentru despagubire dar pana in prezent nu am primit nimic.Ce ar trebui sa fac pentru urgentarea despagubirii ,deoarece banii investiti erau ai soacrei mele care are 84 de ani?

    • Buna ziua, domnule avocat!
      Eu și sotia mea am depus toate documentele la aaas pt.despagubire în dosarul penal fni dar pana în prezent nu am primit nimic.Spuneti-mi, va rog, se mai poate face ceva?
      Mulțumesc mult!

  2. Buna ziua,va rog sa mi spuneți dacă mă puteți reprezenta Intr un proces în care AAAS a făcut contestație la executare silita in cazul fni.

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.