Despre Biroul de avocatura Cuculis si Asociatii

“Nimeni nu este mai presus de lege, spune un principiu al echitatii, egalitatii si moralitatii. Biroul de Avocatura Cuculis si Asociatii s-a remarcat prin promptitudinea prin care a raspuns intodeauna nevoilor zilnice ale justitiabililor cu raspunsuri ferme de cel mai inalt grad profesional si cu dedicatie si pasiune, astfel desavarsind arta Dreptului.
A face avocatura nu inseamna sa stai la un birou asa cum probabil marea majoritatea ar putea sa descrie munca de avocat. A fi un avocat inseamna sa te pui in situatia clientului sa ii intelegi probleme ca si cum ar fi a ta, sa mergi in fata justitiei si sa pui problema in modul cel mai favorabil si just pentru clientul tau. Inseamna sa analizezi toate compenentele unui dosar si sa-i faci radiografia precum un doctor apoi sa te pronunti si sa-i pui un diagnostic. De aceea putem sa spunem ca avem cei mai buni avocati din Romania alaturi de noi, cu peste 30 de ani de experienta in domeniul avocaturii si justitiei Romanesti. Credem in buna aplicare a legii si fiecare dosar il tratam extrem de confidential si serios.
Toti avocatii colaboratori sunt membrii ai UNBR, admisi cu rezultate deosebite, dar cu o puternica experienta, specializati in domenii complexe si vaste ale vietii juridice. Ceea ce trebuie retinut este faptul ca echipa noastra pune pe primul plan interesele clientului, interesele financiare ale avocatilor trecand pe planul al doilea, acest lucru evidentiindu-se si prin tarifele minimale practicate de noi.Prioritatea nostra suprema este aceea de a oferi clientilor servicii juridice de cea mai buna calitate profesionala si morala.”

 
Biroul de Avocatura Cuculis si Asociatii  – Indrumari Juridice Pentru Dvs. online! Prima Initiativa din Tara!!
Raspunsuri gratuite la intrebari juridice.

www.indrumari-juridice.eu
www.indrumari-juridice.ro
www.indrumari-juridice.eu/indrumarijuridice
www.indrumari-juridice.ro/Cuculis_Blog
http://indrumarijuridice.forumest.ro
Tel: 031.412.48.88 / 0722.298.011

Avocat Cuculis – Titular de cabinet si membru al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania – Specialist in Drept Penal si Comercial

26 comments to “Despre Biroul de avocatura Cuculis si Asociatii”
 1. Buna ziua ! Ma puteti ajuta cu intocmirea unui dosar pentru obtinerea alocatiei europene pentru fiul nostru ? Mentionez ca impreuna cu sotia mea muncim cu forme legale ( durata determinata ) in Germania. Multumesc anticipat. Cu stima, Dimi HOARCA

  • Buna ziua stimata doamna. Va pun la dispozitie direct nr. nostru si anume 031.412.48.88 puteti suna pentru intocmirea dosarului Cu stima, av Cuculis 0722298011

   • Bună ziua domnule avocat, ma aflu într-o situație foarte complicata în privința unui teren central și al casei de pe el. Pana în acest moment nici un avocat nu m-a ajutat, iar un act de vacanta succesorală a complicat și mai mult lucrurile. Am mare nevoie de sfat și ajutor.

 2. Buna
  Ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat . 2 credite luate in 2007 la pireaus de 24000 chf si in 2008 la unicredit de 10000 eur.datorita crizei si fiind si bugetar am rsmas in urma cu platile dar am platit lunar sume mai mici.cei de la unicredit au cesionat creditul la top factoring si la ei platesc lunar 125 eur dupa ce am vb cu ei dar doar un an dupa iar alta intelegere
  .la pireus imi zic ca dosarul e dat spre executare silita dar nimeni nua contacta si tot eu sun dar nu sunt cominicativi
  .am facut cerere pt playa unei sume am primit raspins dupa 2luni ca ni vor ci sa platesc 7550 eur si apoi sa fiu repus pe rate.ce sfat imi dati da apelez la un avocat sau ss ma inteleg cu executorul.din ce am mai citit o sa platesc toata viata.mentionez ca sotia e in somaj.cum ad putea lua legatura cu vabinetul dvs eu sunt din neamt .daca e vin si la bucuresti. . multumesc

 3. buna , vreau sa intreb ce risc in situatia in care am filmat nunta si cardul mi-a dat o eroare, nu pot copia pe pc, si nu pot oferi serviciile 100%. mentionez, nu am contract cu cu miri sau alta forma de intelegere.
  ce risc este in situatia aceasta.
  mentionez am consulta alte companii de recuperare date, si nu s-a putut recupera.
  va multumesc Vasile Pantea

 4. Buna ziua, as dori sa va adresez urmatoarea intrebare vis a vis de situatia acuala: societatea la care am activat mi-a dat si am si semnat un preaviz de 20 zile lucratoare ,urmand ca la data de 01.05.2020 sa imi depun actele pentru somaj., este legal sau trebuia sa obtin somajul tehnic de 75%?.Mentionez ca mi s-a spus ca in momentul in care se va reancepe acivitatea voi fi rechemata Astept cu nerabdare un semn de la dumneavoastra.Cu stima Gabriella Ferntz
  Telefon 0756881866

 5. Buna seara,va deranjez si eu cu o intrebare:tatal meu are acte de mostenitor pe o casa care a fost demolata acum 37 de ani in apropierea stadionului Steaua.La momentul respectiv a fost despagubit ptentru casa dar nu si pt teren.Mai poate acum tatal meu sa faca ceva pentru despagubirea pe acel lot de teren?Multumesc!

 6. Domnule Avocat ,va rog sa ma ajutati intr-o problema.Am poprire pe pensia de invaliditate de 800 lei .Când am facut imprumuturile lucram cu 1/2norma intre timp am ramas fara serviciu si am doar pensia de invaliditate.Problema e ca sunt anuntata de banca ca am poprire pe cont fara ca executorul sa-mi trimita instiintare de unde provine.Am sunat la telefon s si am facut o solicitare prin e-mail sa-mi deblocheze contul si sa ajungem la o intelegere sa platesc o suma mai mica.La solicitare nu a raspuns sub nici o forma ,iar la telefon nu imi raspunde,mentionez ca la telefon si inregistrari am vocea schimbata fiind si disperata..Va rog sa ma ajutati nu stiu ce sa fac si dupa cum am spus mai sus nici bani nu am Va multumesc mult Domnul executor se numeste RADULESCU ANDREI LIVIU DIN IASI

 7. Bună dimineața ! Cum poate face o bancă cum a fost Banc Post acte false ? Făcând Banc Post Un contract în alb fără să treacă nr.de contract cu semnături Banc Post și fără ștampilă Banca Transilvania a absolvit Banc Postul în anul 2019 eu nu am nici o legătură cu banca Transilvania sa făcut și carduri false de care în 2018 nici nu am folosit un card erau blocate ! Am făcut un Împrumut la Bancpost în 2016 10.000 lei apoi în 9 Martie o refinanțare de 16 .000 lei la care plăteam cu cardul de pensii la un moment dat nu mai puteam plătii cu cardul pensia fiind la Banc Post îmi trăgeau toți banii de pe pensie fără măcar o dovadă am fst executat silit de biroul de Executare Tamaș Ovidiu banca făcând ape banca Transilvania a câștigat apelul Tamș Ovidiu asta era pentru un card fals făcut în 24 Februarie 2016 !La care la o pensie de handicap și o pensie de boală nu putea să îmi facă cardul de cumpărături nu știu nici valoare ! Sunt Luptător cu Rol determinat am primit restanța de Revoluționar de 38.000 acești bani au intrat la Banc Post nu i-am văzut deloc iar acum altă executare pentru 36.000 lei de către Banca Transilvania totul pe acte false ei nu au trecut în contract ce am eu este diferit iar ștampila băncii Transilvania apare pe margine ! Sunt într-un nou proces dosarul 12186/306/2020 cu Banca Transilvania V-am trimis documente prin maill ! Sunt o persoana cu dezabilități cum se poate așa ceva ! Vă rog să-mi trimiteți un maill dacă ați primit actele !Solomon Dumitru ! Telefon Cu mulțumiri Domnul e Adrian ! Vă rog a mă ajuta ce să fac am procesul pe 5 Martie 2021 !

 8. Buna ziua ,

  Doresc sa solicit la arhive o adeverință pentru acordul global pentru a o depune la casa de pensii pentru valorificare si nu am un model .Ma puteti ajuta in acest sens cu un model de adeverință de acord global

 9. Am copilul arestat la penitenciarul Tulcea pe 12 august are comisie pentru stabilirea regimului de detenție. El fiind arestat pentru consum de alcool la volan. A avut regim semideschis .Doresc sa ma sfătuiți cum sa procedez să l pot aduce intr un penitenciar mai aproape de casă. Noi părinții locuim în Ialomița.

 10. Buna ziua,

  Am achizitionat un apartament in cadrul unei executarii silite castigat in cadrul celei de-a doua licitatii cand pretul a inceput de la 75%. Apartamentul in anuntul de executare avea suprafata utila 35mp iar in extras-ul de informare de asemenea avea suprafata utila 35mp.
  Dupa cateva luni dupa ce vechiul proprietar a plecat am gasit o schita in apartament din care reiese ca sunt defapt doar 26mp suprafata utila (+3mp balcon) si in urma masuratorilor mi-am dat seama ca schita este corecta.
  Pe langa schita am gasit si o evaluare facuta initial de un evaluator al bancii pentru evaluarea apartamentului pentru credit ipotecar din care reiese ca suprafata utila este de 26mp si suprafata construita de 35mp.

  Daca stiam suprafata utila reala nu as fi mai fi participat la licitatie.
  Exista ceva sanse sa se poata recupera o parte din suma platita bancii avand in vedere ca am primit un bun cu suprafata utila de 25% mai mica decat cea din anuntul de executare?

  Multumesc,
  Ioan

 11. Buna ziua,
  Sotul meu este pensionar militar si a iesit la pensie in anul 1998,conform OG nr.7/1998,avand o vechime de 20 ani,7 luni si 5 zile.Dupa aceasta perioada a mai lucrat la firme private pana la data de 06.10.2022, data la care a primit decizia de pensionare pentru limita de varsta.Conform acestei decizii are o vechime totala de 41 ani,8 luni si 22 zile.Din acest total a ramas cu 7 ani si 10 luni la pensia civila,restul mergand la pensia militare,adica 33 ani,10 luni si 22 zile.
  Am inteles ca a aparut recent o lege prin care vechimea luata de la civil si pusa la militar,strict pentru deschiderea dreptului la pensie pentru limita de varsta ,se poate lua inapoi la cea civila pentru ca are platite contributiile la fondul de pensii.
  INTREBARE:
  Daca este lege,OG,HG ce putem sa facem?
  Multumesc anticipat!

 12. Buna ziua,
  M-am pensionat in august 2019, apoi mi s-a respins dosarul pentru ca cei de la casa de pensii nu mai recunosc adeverintele cu grupa I de munca eliberate de unitate.
  In aprilie 2019 de la pensii ni s-a recomandat (verbal) sa aducem adeverinta de la societatea ce detine arhiva unitatii.
  Am trimis cererea insotita de copia adeverintei cu grupa I, ei ne-au eliberat adeverinta cu grupa a II.
  Casa de Pensii a cerut confirmare de la arhivei si ei au trimis o copie a adeverintei cu grupa a II, (pe care eu nu am depus-o la dosar).
  Am dat in judecata, ei ne-au intentat proces penal in 2019 de anularea adeverintei cu grupa I. S-a tot tegiversat procesul si acum in 2024 ne-au anulat adeverinta cu grupa I.
  Se mai poate face ceva in acest sens?
  Va multumesc anticipat

 13. Buna seara domnul avocat.
  Cum pot lua legatura cu un avocat specializat CEDO pentru un dosar penal ?
  Am nevoie de mai multe informatii in ceia ce priveste o plangere cedo .
  Se poate face totul si la distanta daca nu locuesc in Bucuresti?
  Astept cu nerabdare un raspuns de la dvs.
  Multumesc

 14. Buna ziua,
  Tatal meu apare angajat la doua firme. A aflat intamplator in momentul in care nu a putut beneficia de cardul de energie. Cum ma sfatuiti sa procedez? Astept sa ma sune cei de la firmele respective sa imi comunice situatia.
  Cu stima,
  Cristina Traistaru 0732839323

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.