Anunt referitor la infiintarea ” Asociatiei pentru Stoparea Abuzurilor Bancare”

Asa cum am promis revenim cu detalii. In speranta ca deputatii NU vor apleca urechea la bancheri, dar si pentru a putea sa luptam in continuare cu si pentru cei abuzati de catre banci in curand vom pune bazele ” Asociatiei pentru Stoparea Abuzurilor Bancare” sau pe scurt ASAB. In mod normal pentru a avea un cuvant REAL de spus in LUPTA cu sistemul bancar, ar trebui sa adunam 3000 de membri. Ultimul recensamant al clientilor DOAR pe clauze abuzive se ridica la 800, si cel putin inca pe atat cei care sunt in executare silita.
Daca strangem cel putin 1000 de semnatari si adeziuni cu membrii noi, putem sa ne incadram la prevederile art. 32 si 33 din oug 21/92.

Vom pune in dezbatere publica atat pe site-ul www.indrumari-juridice.eu/indrumarijuridice cat si pe pagina oficiala de facebook, STATUTUL si ACTUL CONSTITUTIV al asociatiei. De asemenea vom reveni cu informatii, CUM? CAND ? UNDE? sa trimiteti adeziunile dvs.

Mult succes tuturor.

Biroul de avocatura Cuculis si Asociatii
www.indrumari-juridice.eu
BLOG – www.indrumari-juridice.eu/indrumarijuridice
http://indrumarijuridice.forumest.ro
Tel: 031.412.48.88 0722.298.011

4 comments to “Anunt referitor la infiintarea ” Asociatiei pentru Stoparea Abuzurilor Bancare””
  1. Nu stiu daca mai pot salva ceva, dar sunt in termenul de 15 zile pana la executare silita a apartamentului meu, dat fiind faptul ca am girat pe cineva care un timp nu si-a putut plati ratele ramanand fara servici, iar cand si-a gasit servici si a vrut sa-si reia platile nu i s-a mai permis pe motiv ca l-au executat pe garant.

    Se mai poate face ceva?
    Multumesc anticipat!

  2. Trebuie gasite solutii si pentru fersoanele fizice care au beneficiat de un credit si pentru o perioada de timp sunt in imposibilitate de plata a ratele,din motive reale(diminuarea veniturilor,pierderea locului de munca,sau alte probleme).Asa este normal sa platim,dar trebuie si bancile sa-si asume partea de vina.-CEDAREA CONTRACTELOR SPRE SRL-uri, SA FII NOTIFICAT,MULTE CLAUZE ABUZIVE.STATUL SE IMPRUMUTA,BANCILE LA FEL SUNT AJUTATE,FIRMELE ISI DECLARA INSOLVENTA,DAR OMUL SIMPLU DE LA CARE SE ASTEAPTA SA-SI PLATEASCA TAXELE LA STAT …SI LE PLATESTE!si ratele le plateste,dar casnd intervin unii factori care nu mai depind de noi?Toate tarile din UE au venit inspre cei care au accesat credite cu solutii,noi mai putem suporta,pentru ca-romanul se poate descurca cu toate,plecam capul in continuare spunand-“va mai fi cumva…”.

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.