4 comments to “Atentie – Executarea silita poate fi oprita/suspendata SI FARA PLATA CAUTIUNII.”
  1. Domnule avocat, va retin atentia cu urmatoarea speta: Am formulat o contestatie la executare conform N.C.P.C., privind plata despagubirilor(28E) la CNADNR pt. 7 procese verbale, in suma totala de 873,513 lei, a amenzii contraventionale in valoare de 787,50 lei fara sa rezulte pt. care procese verbale din cele 7 si cheltuieli de executare in suma de 597,70 lei, in total suma de 2258,71 lei. Fac precizarea ca eu am contestat 4 procese verbale de contraventie la Judecatoria Ploiesti(3) cu termene la data de 20,23 si 30.01.2014 si unul la Judecatoria Deva, solutionat la 16.12.2013, prin recurs in care am primit avertisment iar suma de 28E reprezentind despagubire civila a fost anulata(desfiintata). La data de 08.01.2010 am primit de la judecatorie o comunicare prin care se arata ca in termen de 10 zile sa achit suma de 165,1 lei taxa de timbru judiciar plus 50 lei pt. suspendarea executarii silite si 225,8 lei cautiune pt. sustinerea cererii de suspendare a executarii silite. Fiind pensionar medical, care este modalitatea de a nu achita sumele comunicate de judecatorie. In cazul in care nu achit aceste sume cererea de contestatie a executarii se anuleaza? Va solicit in mod respectuos un raspuns cat mai repede posibil, daca se poate direct pe emailul meu.
    Cu stima.

  2. Buna ziua,

    Vreau sa va intreb daca persoanele care nu se afla in sentinta penala mai sus amintita mai au vreo sansa sa-si recuprereze sumele investite?
    Mentionez ca am fost parte civila in ultimul dosar de repunere in drepturi , am carnetul de investitor in original , am depus 2 plangeri la politie in 2000 , una in nume propriu una in calitate de imputernicit pt.carnetul bunicului meu decedat intre timp. Bunicul figureaza in sentinta mai sus amintita ( se numeste KUGLIS P.GHEZA) , eu insa am fost refuzat si de aceasta data pt. a nu stiu cata oara pe motiv ca cererea mea este inadmisibila.

    • Buna ziua. In mod cert toti cei care au depus plangere penala si au fost citati, sau fac parte din sentinta la parti civile sau despagubiri pot pune in executare aceste dispozitii. Cu stima, av Cuculis 0722298011

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume si email)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.