Banca Transilvania Isi Da Cu Stangul In Dreptul Contestatie La Darea In Plata Respinsa

Banca Transilvania Pierde Contestatia La Darea In Plata – Clientii Care Au Dat In Plata Castiga Pe Banda Rulanta – Banca Transilvania Accepta Darea In Plata Si Contesta Executarea Silita In Acelasi Timp! Ce Solutie Da Instanta? Evident Castiga Clientul  – Avocat Cuculis

 

Poate deja cunoasteti, ca o modalitate noua a bancilor este sa conteste notificarile de dare in plata si imediat sa “fie de acord” cu darea in plata sau cu remiterea de datorie! Ceea ce in esenta este un veritabil PARADOX!

Ei bine, poate multi s-au intrebat, ce se intampla daca banca este si de acord cu remiterea de datorie sau darea in plata si in acelasi timp si contesta notificarea!

Solutia o aveti mai jos, prin care instanta constata ca fiind ramasa fara obiect contestatia bancii!

Judecatoria Sectorului 6

Părţi : 13868/303/2016

Nume: BANCA TRANSILVANIA S.A. Creditor

FERARU SILVIU Debitor

FERARU CAMELIA Debitor

Şedinţe 05.09.2016 Ora estimata: 12:30 Complet: 5-C Tip solutie: Respinge cererea Solutia pe scurt: Admite excepţia lipsei obiectului. Respinge cererea ca fiind lipsită de obiect. Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare, ce se va depune la Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 05.09.2016. Document: Hotarâre 05.09.2016

Ce aveti de facut pentru a ajunge la solutia de mai sus?

Daca va aflati in aceeasi situatie in sensul ca atat contestatia a fost formulata la notificarea dvs. de dare in plata dar in acelasi timp ati primit si acceptul bancii pentru remiterea de datorie sau darea in plata efectiva, atunci puteti invoca, in instanta, expceptia lipsei de obiect,  o exceptie de procedura. 

Banca Transilvania Pierde Contestatia La Darea In Plata

av Cuculis

avocat@indrumari-juridice.eu

One comment to “Banca Transilvania Isi Da Cu Stangul In Dreptul Contestatie La Darea In Plata Respinsa”
  1. Buna ziua,cu respect as dori daca se poate sa ma ajutati si pe mine in rezolvarea unui credit de consum.In anul 2008 am facut la Banc Post o refinantare de mai multe creditepe care leam inchis,val creditului nou fiind de 29310euro.Am achitat bancii pana in anul 2012,rata normala…dupa aceea din cauza unor motive de sanatate ale sotului (mentionez ca acest credit a fost luat pe adeverinte de venit si sotul a fost codebitorul meu)Nu am mai putut sa tin ritmul rate ca si datorie..si dupa cca 6 luni banca prin executor judecatoresc mia trimis titlu executoriu.pe suma de 23000euro cat mai aveam din principal.Dupa cca doua sapt.am primit titlu rectificat ajungand la 28000 euro cu comisionul executoriului.Mi sa facut poprire pe salariu atat mie cat si sotului care intre timp sa pensionat pe caz de boala.Mentionez ca plateam pe luna cca 250 euro din venituri.In anul 2014 sotul meu a decedat,si sa sistat retinerea la pensia lui,eu chitand in continuare pana in iulie 2016.Am primit prin posta cu confirmare de primire in data de 5 sept.2016 o instintare de la firma Kruk romania ca creditul respectiv a fost cesionat de la ERB NEW EUROPE FUNDING cu sediu in Amsterdam la Prospero capital sarl cu sediu in Luxemburg,valoarea cesionata fiind de 40942.euro,principalul fiind de 23736 euro..dif.fiind penalitati si onorariu executorului.Mentionez ca sotul avea doua succesiuni ,cota parte impreuna cu mama sa si sora sacare traiesc.Va rog sa ma sprijiniti intro solutie..cum sa fac ca copilul meu sa nu preia povara asta.E mai bine sa faca sau sa nu faca succesiune ?Va multumesc!

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume si email)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.