Banca Transilvania – Proces Clauze Abuzive – Avocat Cuculis

Banca Transilvania Pierde Comisioanele Abuziv Percepute Imprumutatilor

Banca Transilvania Succesoarea Bancii Volksbank(banca ce inca se afla in registrele comertului fiindca Tribunalul a respins dizolvarea sa), pierde in fata imprumutatilor, comisionul de risc si dobanda majorata.

Banca obligata la plata dobanzilor legale!

Solutia Instantei-

Amanari pronuntare Viorel
Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: 1.Admite în parte actiunea formulată de către reclamantul GRIGORESCU VLAD în contradictoriu cu pârâta BANCA TRANSILVANIA SA. 2. Constată caracterul abuziv al clauzelor stipulate în convenţia de credit nr. 0118200/13.08.2007 la art. 3 lit. d (în forma iniţială stabilită prin convenţia de credit) şi art. 5 lit. a din Condiţiile Speciale şi în consecinţă declară nulitatea absolută a clauzelor menţionate anterior. 3. Obligă pârâta la restituirea către reclamant a tuturor sumelor achitate cu titlu de comision de risc, în baza convenţiei de credit de la data achitării şi până la zi, la care se adaugă dobânda legală calculată de la data achitării fiecărei sume nedatorate, până la data plăţii efective a debitului restant. 4. Obligă pârâta la restituirea către reclamant a tuturor sumelor achitate cu titlu de dobândă excedentară faţă de dobânda de 4,25% pe an în baza convenţiei de credit, la care se adaugă dobânda legală calculată de la data achitării fiecărei sume nedatorate, până la data plăţii efective a debitului restant 5. Respinge celelalte cereri formulate de către reclamant ca fiind neîntemeiate. 6. Cu drept de apel în 30 zile de la comunicare, conform art. 466 alin. (1) NCPC raportat la art. 468 alin. (1) NCPC. 7. Apelul se va depune la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti. 8. Hotărârea se va comunica părţilor în copie, potrivit dispoziţiilor art. 427 alin. (1) NCPC. 9. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 15.06.2016.
Document: Hotarâre  8039/2016  15.06.2016

http://portal.just.ro/300/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30000000000356354&id_inst=300

avocat Cuculis

avocat@indrumari-juridice.eu

Inscrierea In Procesele Individuale Si Colective Ce Vizeaza Formularul Pentru Denominarea La Cursul de la data acordarii creditului cat si eliminarea clauzelor abuzive din contracte, de tip, adeziune alaturi de recalcularea dobanzii creditului. Informatii generale procese colective banci.

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.