Biroul de avocatura Cuculis si Asociatii, reprezentanta mai multor societăţi păgubite bate la poarta insolvenţei MIC.RO

Din ce în ce mai mulţi creditori cheamă în judecată Mercandia Holland, firma deţinătoare a reţelei de retail MIC.RO, în încercarea disperată de a încasa facturile restante ce însumează milioane de euro. Reprezentanţii firmei lui Dinu Patriciu sunt impasibili în faţa acestor demersuri şi refuză să rezolve aceste procese pe cale amiabilă.

Anul 2012 a adus pentru Dinu Patriciu si afacerea lui de reteail, noi procese si cereri de insolventa din partea furnizorilor pe care i-a pagubit. Toti indeplinesc conditiile pentru cererea insolventei, respectiv sumele pe care le au de recuperat depasesc plafonul de 40 000 lei.

Snack4U, Calipso, Vectrum Solutions, Punto Italiano Invest si Aqua Carpatica sunt doar cateva dintre societatile care spera sa recupereze creantele pe care le au la MIC.RO. O mare parte din aceste firme risca sa intre la randul lor in faliment intrucat sufera grave destabilizari financiare datorita acestor goluri date in buget de MIC.RO.

Biroul de avocatura Cuculis, reprezentanta a mai multor societati pagubite de afacerea MIC.RO, a incercat sa solutioneze pe cale amiabila aceasta situatie insa s-a lovit de indiferenta conducerii Mercadia Holland, ce a incetat sa mai raspunda la telefon.

“Situatia acestor firme este critica. Datorita creantelor foarte mari o parte dintre acestea au ajuns chiar in pragul falimentului. MIC.RO nu a mai achitat de luni bune iar reprezentantii nu pot fi contactati. In aceasta situatie, este imposibil sa rezolvam problema pe cale amiabila. Se va solutiona in instanta”, declara av. Cuculis, fondator al biroului de avocatura.

Despre Biroul de avocatura Cuculis

Biroul de Avocatura Cuculis si Asociatii – Indrumari Juridice Pentru Dvs. online! Prima Initiativa din Tara!!
Raspunsuri gratuite la intrebari juridice.

www.indrumari-juridice.eu
www.indrumarijuridice.wordpress.com
http://indrumarijuridice.forumest.ro
Tel: 031.412.48.88 / 0722.298.011

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.