C.A Cuculis & Asociatii Deschidere Birou Local In Timisoara – Avocat

C.A Cuculis&Asociatii Prezenti In Timisoara- Birou Local In Timisoara-Avocat Cuculis

Abuzurile din partea de Vest sa se pregateasca de lupta, am ajuns acolo si vom face curat!

La inceputul saptamanii trecute v-am spus ca urmeaza sa fac un anunt ce pentru cei ce m-au sustinut si pentru cei pe care i-am sustinut este de un real interes.
 
Incepand cu ziua de 19 mai adica vinerea ce tocmai a trecut, C.A Cuculis & Asociatii se afla si in partea de vest a Romaniei, adica in Timisoara.
Biroul local din Timisoara acopera Timisoara, Arad, Caras Severin, Hunedoara, Bihor, Oradea, Alba, Mehedinti.
 
Suntem prezenti acolo cu toata practica si cunostintele pe care le avem si oricum datorita celor ce ne-au sustinut.
 
Decizia a fost luata avand in vedere ca si partea de vest se confrunta nu de putina vreme cu abuzuri provenite din partea recuperatorilor, bancilor,ifn-urilor, toate provenite din executari silite si in general abuzuri.
Asta inseamna, pentru mine cel putin, ca daca pana acum eram prezent 100% acum voi fi 200% implicat in tot ceea ce inseamna lupta impotriva abuzurilor.
av. drd. Cuculis
avocat@indrumari-juridice.eu

Contactul pentru Timisoara, il gasiti mai jos-

 
8 comments to “C.A Cuculis & Asociatii Deschidere Birou Local In Timisoara – Avocat”
  1. Am plătit suma pentru care am fost executat silit, dar acum îmi pun penalități și dobânzi. Este corect?

  2. Subsemnatul, DAIA VIOREL GHEORGHE, . domiciliat în Timișoara str. Ion Barac nr. 34 as dori sa-mi comunicat,i daca ma puteti reprezenta in proces cu casa de pensii timisoara, pentru recalcularea pensiei la cerere, în conformitate cu Legea 263/2010 art. 107 si Legea 127/2019 art 98 publicata in MO ParteaI, nr 563 din iulie 2019, prin adăugarea stagiilor de cotizare nevalorificate evidențiate în adeverințele obtinute de la institutul de proiectari timisoara IPROTIM. Mentionez ca am facut cereer la casa de pensii insa am primit in 19 sept. a.c. un raspuns negativ

  3. În septembrie am făcut o cerere la casa de pensii tisoara în vederea recalculării pensiei cu acordul global la care primit un răspuns negativ
    Nu am mai contestat în 40 zile pt considerat ca nu e normal sa contest la aceiași unitata

  4. Am 2 credite de la ifn Credius,nu am mai putut sa plătesc, mi-au pus oprire pe cont și la servici pe salar,dar au pus oprire și pe contul soțului care nu are nici o treaba,acum vor sa îmi ia casa care nu e pe numele meu e pe al soțului și acolo sunt probleme am rămas cu ratele în urma și nu am fost anunțați duceam în fiecare luna dar mai puțin s-a întâmplat sa nu duc 3 luni dar nu una după alta int-run an de zile ,cei la care este recuperare pt.casa, i-a cerut soțului suma de 5000 euro i-am dat-o noi am vrut sa plătim o suma modesta cit ne permitem și noi și ne-au spus ca nu se poate ne tot plimba cind la banca cind la recuperatori și noi am mai avea de dat 12mii de euro pt.casa,ne puteți ajuta va rog?

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.