Contestatia La Executare Silita Admisa – Kruk Romania A Incasat-o Prin K.O – Sentinta Mai Jos – Avocat Cuculis

Kruk Romania  facuta K.O de catre un debitor, executat silit in mod abuziv!

Trebuie sa inteleaga intr-un final si recuperatorii si bancile si ifn-urile si leasingurile, ca executarea silita nu este prima metoda de a rezolva lucrurile ci ultima si mai ales, ca abuzurile se platesc.

Solutia instantei de judecata cu privire la prescriptia creditului –

Alte soluţii
Solutia pe scurt: Admite excepţia prescrierii dreptului de a cere executarea silită.Constată prescris dreptul intimatei de a mai cere executarea silită.Dispune restituirea către contestatori a cauţiunii de 2.194 lei. Obligă intimata a plăti contestatorilor suma de 4720 lei cheltuieli de judecată iar statului 1.000 lei reprezentând onorariu parţial cuvenit expertului Ciubotaru Gheorghe. Numai cu apel. Pronunţată în şedinţă publică.

http://portal.just.ro/222/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=22200000000038008&id_inst=222

 

Pentru ce suma erau executati debitorii?

stefura kruk

avocat Cuculis Adrian

 

2 comments to “Contestatia La Executare Silita Admisa – Kruk Romania A Incasat-o Prin K.O – Sentinta Mai Jos – Avocat Cuculis”
  1. Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca, in cazul in care creditul a fost cesionat in Olanda, pot da banca in judecata. Mentionez ca este vorba despre Credit Europe Bank. Din cate am inteles, dobanda este ilegala in acest caz. Daca pot da banca in judecata pentru acest lucru, as dori sa apelez la serviciile dumneavoastra.

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.