Contestatie La Executare Impotriva Impuls Leasing Ifn Pentru Un Contract De Leasing Operational , Admisa-Avocat Cuculis

Impuls Leasing IFN Pierde Contestatie La Executare Si Suma De 45000 Euro Ce Deriva Dintr-un Contract De Leasing De Tip Operational-Avocat Cuculis

Un nou dosar de executare silita anulat de catre instanta. Suma de 45000 euro tixita cu taxe ascunse si dobanzi a fost anulata de catre judecatori.

Contestatie La Executare Impotriva Impuls Leasing care in urma contractului de leasing semnat, implementeaza clauze abuzive in contractele cu consumatorii.

Leasing-ul operational poate una dintre variantele “sigure”pentru operatorii ifn-isti prin care iti vor ridica pretul contractului extrem de mult, este reglementat de Ordonanta Guvernului Nr. 51/1997 din 28 august 1997 privind operatiunile de leasing si societatile de leasing.

– în cazul leasingului operațional, chiria se stabilește prin acordul părților si asta inseamna ca dupa ce platesti de te indoi la acel leasing, la sfarsit, constati ca ai platit de fapt o chirire si astfel ai si de plata o rata reziduala.

Art. 19. – (1) Societățile de leasing, persoane juridice române, se înființează și funcționează potrivit Legii nr. 31/1990, republicată.


(2) Societățile de leasing sunt societăți comerciale care au ca obiect principal de activitate desfășurarea operațiunilor de leasing și au un capital social minim, subscris și vărsat integral în numerar, la înființare, egal cu echivalentul în monedă națională – leu – al sumei de 200.000 euro.
(3) Cumularea calității de furnizor și finanțator este permisă cu respectarea prevederilor prezentei ordonanțe.

Vedeti mai jos, actul prin care Impuls Leasing ii trimite prin executor, adresa de executare silita cu suma de 50000 de euro, debitorului care este executat silit pentru o suma ILEGALA.

Contestatie La Executare Impotriva Impuls Leasing

Vedeti mai jos dosarul de instanta-

Dosar: 3728/302/2018


Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite contestaţia la executare.

Anulează actele de executare întocmite în cadrul dosarului de executare nr. 1156/2017 instrumentat de către BEJ „Marian Adrian Cristian”.

Dispune întoarcerea executării silite. Respinge, ca rămasă fără obiect, cererea de suspendare a executării silite. Dispune restituirea către contestatoare a taxei de timbru în cuantum de 1.000 lei.

Obligă pe intimată să plătească BEJ „Marian Adrian Cristian” suma de 35.70 lei reprezentând contravaloarea fotocopierii dosarului de executare silită. Executorie.

Practic discutam despre o solutie definitiva prin care debitorul executat silit de Impus Leasing, reuseste sa anuleze in mod definitiv o executare silita indreptata impotriva lui unde sunt impuse niste costuri aberante cu privire la plata unor taxe de somatie, RCA si dobanzi si penalitati.

Contestatie La Executare Impotriva Impuls Leasing , ca mijloc de a verifica daca executarea silita inceputa de catre Firma de leasing Impuls Leasing IFN este legala sau nu.

Executat Silit De Implus Leasing Ifn? aveti aceleasi drepturi ca oricare alt debitor pus in executare silita posibil ilegala.

Ceea ce trebuie sa extragem din solutia ramasa definitiva prin care au fost anulate alaturi de executarea silita si clauze abuzive din contractul cu firma de leasing dar si taxele si penalitatile imputate, este ca daca debitorul nu ar fi apelat la acest mecanism de verificare denumit contestatie la executarea silita, atunci ar fi fost executat silit de catre Implus Leasing Ifn desi in realitate, nu ar fi trebuit sa plateasca acele sume de bani deloc mici.

Av.Drd. Cuculis Adrian

Disclaimer/Act de renuntare: Continutul articolului dar si a intregului site, reprezinta informare publica si nu poate fi confundata cu forma de publicitate. Prezentul articol reprezinta pozitia SCA Cuculis&Asociatii si este destinat publicului larg cu scop informativ. Informatiile oferite cu titlu de opinii personale pot fi preluate si folosite pe propria raspundere de catre profesionisti, avocati, notari, judecatori, procurori, mediatori, consilieri juridic, practicieni in insoventa etc. si nicio informatie de pe prezentul site, preluata de catre persoanele mai sus mentionate in mod neexhaustiv si folosita ca atare, nu ii poate fi imputata SCA Cuculis&Asociatii.

7 comments to “Contestatie La Executare Impotriva Impuls Leasing Ifn Pentru Un Contract De Leasing Operational , Admisa-Avocat Cuculis”
  1. Bună ziua .Impuls Impuls leasing Romania se comporta ca niste camatari , angajatii sunt invatati sa vorbeasca obraznic si jignitor cu clientul. Am fost pacaliti de aceasta firma de leasing care promoveaza oferte mincinoase cu Zero % dobanda.

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.