Cum Contest Un Proces Verbal Primit De La Onjn – Oficiul National Pentru Jocuri De Noroc – Pentru Cei 50000 de Jucatori Ce Au Pariat Pe Bet365 – Amenda 5000 De Lei Avocat Cuculis

Cand voi primi amenda de la ONJN?

Trebuie sa stiti ca cei de la Oficiul National cunosc deja numerele dvs. de telefon si va vor suna pe fiecare in parte, pentru a va cere sa va prezentati spre a vi se intocmi un proces verbal de contraventie de 5000 de lei.

Puteti sa il semnati fiindca nu este o dovada ca acceptati  ci doar ca sunteti de buna credinta, nu acelasi lucru am putea sa il spunem despre cei care aplica aceste amenzi.

Daca nu aveti telefon sau a fost schimbat veti primi procesul verbal prin posta.

Cum pot contesta amenda / procesul verbal si in cat timp?

Pentru a face parte din Grupul National ce se indreapta in INSTANTA impotriva ONJN pentru contestarea proceselor Verbale, trebuie sa completati Formularul de mai jos.

Ceea ce trebuie sa stiti este ca nu cei care au pariat sunt vinovati ci Autoritatea fiindca nu a inchis accesul catre aceste site-uri, daca ele lucraru in ilegalitate. Procesele verbale ar trebui sa fie NULE si puteti sa le contestati in Instanta, tocmai pe criteriul bunei credinte.

De asemenea amenda poate fi transformata si in avertisment iar plata celor 5000 de lei este una ABUZIVA.

Pot cere daune?

Vom solicita in toate actiunile, plata de daune, pentru intocmirea acestor procese verbale, iar daunele se vor ridica exact la valoarea amenzii pe care acestia vor ca dvs. sa o platiti, adica 5000 de lei de fiecare persoana.

ATENTIE:Termenul de contestare este de 17 zile maxim.

Avocat Cuculis Adrian – despre abuzul statului si cum putem contesta procesele verbale primire.

 

avocat Cuculis Adrian

avocat@indrumari-juridice.eu

031.412.48.88

 

 

 

 

 

29 comments to “Cum Contest Un Proces Verbal Primit De La Onjn – Oficiul National Pentru Jocuri De Noroc – Pentru Cei 50000 de Jucatori Ce Au Pariat Pe Bet365 – Amenda 5000 De Lei Avocat Cuculis”
 1. Bună seara domnule avocat!
  E mai bine să nu răspundem la telefon atunci când suntem chemați la sediul ONJN? E posibil, cum spuneau unii, ca amenda trimisă prin poștă să fie mai mare pentru că nu te-ai prezentat?
  Mulțumesc!

  • Nu, este foarte rau sa nu raspundeti invitatiei. Deja am constituit aceste grupuri de raspuns pentru a putea contesta amenzile. Mergeti semnati-le si apoi le contestam si solicitam si daune morale. Cu stima, av Cuculis 0722298011

 2. Am fost si eu chemat la constanta si pricopsit cu o amenda de 5000ron completata in vederea contestarii.. totul a inveput cu o intrebare simpla din partea mea cum poti sa chemi pe cineva care a facut un profit de -2000ron(minus) si au spus ca nu conteaza asta ci rulajul in cazul meu 20.000lire sterline .Am intrebat de ce s-au luat de cetateni si nu de site (am si explicat ca in tarile civilizate blocheaza utilizatorii cu mesaje gen FBI ….) si mi-au explicat frumos ca era afisat pe site-ul ONJN … raspunsul meu a fost desigur (si eu de unde . trebuia sa stiu de site-ul vostru) Le-am si dat un alt exemplu: Ma duc la magazin si cumpar niste oua si vine opc si imi da mie amenda care cumpar ouale ca au fost sricate cum este posibil asa ceva? Daca magazinul ar fi pus un afis ” nu cumpara oua ca sunt stricate ” nu mai cumparam asa si cu site-ul bet365 daca cineva ne anunta noi nu mai jucam ,ce este foarte urat ca si inspectorii au fost de acord cu spusele mele dar au zis ca trebuie sa aplice legea si asa m-am ales cu o amenda.. intrebarea mea este ce am de facut in cazul acesta.. pas cu pas.Multumesc!

 3. In cazul in care voi primi aceasta amenda de 5000 ron sau 10000 ron, care este procedura de a contesta aceasta amenda, ce trebuie sa fac?? Va multumesc anticipat !

 4. Eu sunt unul dintre tampitii care si-au vandut contul pe net….acum primesc amenda ptr ca altul isi face de cap pe contul meu….ce e de facut ?

 5. Buna ziua. La mine e o situatie mai speciala. La inceputul anulu mi-am creat un cont pe bet 365, iar mai apoi am plecat in Anglia. Am plasat numeroase pariuri in perioada 10.09-30.09, dar toate aceste pariuri au fost plasate de pe teritoriul Marii Britanii. Am explicat acest lucru persoanelor de la ONJN, dar ei au spus ca apare ip de Romania…ceea ce este imposibil. O sa contest procesul in instanta categoric. Insa intrebarea mea este: daca nu voi fi in tara la data procesului, pot sa imputernicesc pe altcineva sa se prezinte in locul meu?

 6. Tocmai ce am primit invitatie la onjn, intrebarea este: sa ma duc ,sa nu ma duc?!? Daca ma duc e posibil sa iau avertisment?!? daca iau amenda imi puteti lasa un raspuns privat (mail) in care sa mi comunicati ce trebuie sa fac si cat m ar costa? Multumesc

 7. Buna ziua, am primit azi invitatie la ONJN, dar in alt oras. Nu stiu daca pot ajunge, e o problema daca nu ma prezint si primesc amenda prin posta? Pot apela la dvs dupa ce primesc amenda?

 8. Buna ziua,

  Ce se intampla totusi domnule avocat daca o persoana sanctionata cu amenda nu are bani sa o plateasca? Cum o sa scoata banii de la ea daca aceasta e in imposibilitatea financiara de a plati?
  Astept raspunsul dvs.
  Multumesc!

 9. Domnule avocat,toata stima de la un pensionar amendat,pot apela la dumneavoastra pentru constarea amenzii de 5000 ron,am primit-o ieri prin posta ,nu sunt din Bucuresti,dar stiu ca dumneavoastra aveti multe victorii cu statul asta……….va multumesc anticipat

 10. Buna ziua
  Daca contest prin Dvs procesul verbal de contraventie mai pot sa-l contest pe cont propriu?
  am depus in periada 10.09=30.09 suma de 380 lei si sunt amendat cu 5000 lei pt ca am rulat 5200 de lire sterline. :)) deci daca pierdeam banii din prima scapam cu avertisment.
  Procesul verbal se contesta la tribunalul orasului unde locuiesc (tg.mures) sau la tribulaul Sibiu?
  Va multumesc.

 11. Buna ziua D-le Avocat
  Am primit si eu ieri PV de la ONJN cu amenda de 5 000 ron problema este ca am primit 2 procese verbale , cel cu amenda datat cu 4 Martie ( de care nu am fost insttintat prin nici o metoda ) si al doilea cu data de 11 Aprilie cand Ambele mi-au fost aduse acasa . Cum pot proceda , fiind din orasul Timisoara ?
  V-am trimis documentele si prin e-mail .
  Cu stima
  Andrei Simu

 12. Buna seara,

  Am contestat amenda primita de la ONJN pe motivul lipsei de preventie din partea ONJN prin intermediul siteului, pe motivul faptului ca nu am rulat sume mari in perioada 10-30 septembrie 2015, precum si pe seama faptului ca nu mi-a fost blocat accesul pe site in acea perioada, din moment ce bwin.com (siteul pe care am jucat) nu avea autorizatie de functionare in Romania la acea perioada.In momentul de fata se pare ca nu mai exista posibilitatea ca acest site sa fie accesat. De ce nu au facut asta la vremea respectiva ? Si pentru asta eu sunt bun de plata a 5000 de lei.

 13. buna seara domnule avocat am si eu o intrebare ,,,,se mai poate face ceva ,se mai poate contesta acum
  cred ca au trecut cateva luni de cand am primit amenda
  procesul nu l-am semnat ,a venit prin posta
  va multumesc

 14. Buna ziua. Situatia mea este urmatoarea…am constatat ca am la primarie o amenda pe numele meu de la ONJN in valoare de 5000 RON. Ulterior am aflat cauza acestei amenzi si legatura cu site.ul BET365.COM. Mentionez ca nu am primit si nici semnat sau ridicat de la posta vreun proces verbal legat de aceasta amenda. Mai mult in perioada 10.05 2015 pana pe 25.11.2016 nu am fost pe teritoriul Romaniei. Ce ar trebui sa fac pt contestarea si anularea amenzii. Va multumesc!

  • Buna ziua, in principal daca amenda respectiva nu a fost comunicata corespunzator, puteti sa cererti repunerea in termen si anularea procesului verbal de contraventie. Cu stima, av. drd. Cuculis 0722298011

 15. Buna seara domnule avocat!Am primit amenda de ONJN in 2015 am contestato in termenul legal si am cerut anularea si transformarea in avertisment dar instanta de fond a respins si am facut apel la tribunal si pronuntarea a fost amanata pe data de 13.06.2017.In conditiile in care primesc o pronuntare nefavorabila ce mai pot face?Pot apela la CEDO?Va multumesc anticipat!

 16. Buna ziua. Intrebarea mea vine in anul 2023: A mai amendat pe cineva ONJN de la cazul Bet365 din 2015? Vorbesc despre pariori cu domiciliul in Romania, amendati pentru ca au jucat online la cazinouri nelicentiate in Romania.

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.