Cumpara Rovinieta online – Roviniete.ro

Roviniete.ro

  WWW.ROVINIETE.RO

Singura platforma online de achizitionare a rovinietelor electronice!

Roviniete.ro – este cel mai mare portal de informații despre tarifele de utilizare a rețelei de drumuri naționale din România (rovinieta electronică) – taxa de utilizare a infrastructurii rutiere.

Cât costă rovinieta?

Cumpără rovinieta electronică online! Legislație – rovinieta la zi! Servicii specializate pentru companii! În contextul în care taxele și impozitele din România sunt din ce în ce mai multe și mai diversificate, pe piața informațiilor oferite de mediul internet a apărut un nou site specializat pe informarea directă a consumatorului.

Site-ul www.roviniete.ro a fost gândit ca un instrument simplu și eficient de informare asupra tarifelor de utilizare a rețelei de drumuri naționale din România – așa numita rovinietă.

Toți posesorii de autovehicule din România sunt obligați prin lege să aibă asupra lor, în situația în care utilizează drumurile naționale din afara orașelor, rovigneta, prin care demonstrează că au achitat acest tarif. Este important să cunoaștem valoarea acesteia, către cine se adresează, în baza cărui temei legal și mai ales de unde o putem procura!

SCALA ASSISTANCE împreună cu Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale SA (C.N.A.D.N.R.) pune la dispoziția utilizatorilor de drumuri din România cea mai facilă modalitate de achitare a tarifelor de utilizarea rețelei de drumuri naționale din România – rovinieta electronică.

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume si email)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.