Dare In Plata IFN Verida-Pentru Ca Darea In Plata Se Poate Castiga In Apel-Verida Credit Ifn Pierde Dosarul Pe Contestatia La Darea In Plata Stergere Datorie Reziduala-Avocat Cuculis

Stergere Datorie Reziduala IFN-Verida Credit IFN Pierde Dosarul De Dare In Plata Dupa Ce Pe Fondul Cauzei Instanta A Interpretat In Mod Gresit Ca Nu Ar Fi Fost Indeplinite Conditiile Pentru A Fi Dat In Plata Imobilul-Avocat Cuculis

Poveste cu si despre o dare in plata cu aproape de final, fericit, fiindca recursul cum este o cale extraordinara de atac, trebuie sa avem in vedere si faptul ca unele instante il considera chiar inadmisibil in cazul actiunilor formulate pe legea 77/2016.

Datoria imputata de catre Verida Credit era de 170000 USD. Desi se vanduse imobilul la licitatie publica, NOTIFICAREA era absolut necesara pentru a putea initia stegerea datoriei, insa se pare ca IFN-ul , dorind dupa vanzarea imobilului sa TOT RECUPEREZE banii asupra carora se indexasera dobanzi colosale, a contestat notificarea de stergere a datoriei.

Instanta de fond, in mod gresit le-a admis contestatia motivand, ca darea in plata nu opereaza la debitorii cu imobile vandute.

Sigur ca nu toate procesele pot fi castigate, sau ma rog, daca esti in “avocatul diavolului”, atunci da, insa noi traim in realitatea noastra romaneasca si cateodata(nu de putine ori), daca nu este extrem de atent, poti sa mori si cu dreptatea in mana.

Astfel, in fata instantei de apel au fost aduse pe langa aspectele impreviziunii prin vanzarea imobilului si faptul ca legea darii in plata reglementeaza chiar in mod expres ca inclusiv debitorii care nu mai au imobile in patrimoniu POT utiliza procedura darii in plata-

Vedeti decizia mai jos-

Dosar: 14598/300/2016

VERIDA CREDIT IFN SAIntimat
VERIDA CREDIT IFN SA CU SEDIUL ALES LA SPARL RADULESCU & MUSOIIntimat
RĂDOI LAURENŢIU CRISTIAN la S.C.P.A Cuculis&AsociatiiApelant
RĂDOI IULIANA S.C.P.A Cuculis&AsociatiiApelant
RĂDOI LAURENŢIU CRISTIAN şi RĂDOI IULIANA – la Av. Cuculis si AsociatiiApelant
RĂDOI IULIANA- la Av. Cuculis si AsociatiiApelant

 

Şedinţe

19.04.2018
Ora estimata: 09:00
Complet: C1-APEL
Tip solutie: Schimbat total
Solutia pe scurt: Admite apelul. Schimbă în tot sentin?a apelată în sensul că: Respinge contestaţia ca neîntemeiată. Obligă intimata să plătească apelan?ilor cheltuieli de judecată în sumă de 20 lei. Cu recurs în 30 zile de la comunicare. Cererea de recurs se depune la Tribunalul Bucureşti – Secţia a VI-a Civilă. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 19.04.2018.
Document: Hotarâre  1989/2018  19.04.2018

http://portal.just.ro/3/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30000000000421482&id_inst=3

av.drd. Cuculis

 

Problema juridica ce necesita o intrevedere? Programati consultanta AICI-

One comment to “Dare In Plata IFN Verida-Pentru Ca Darea In Plata Se Poate Castiga In Apel-Verida Credit Ifn Pierde Dosarul Pe Contestatia La Darea In Plata Stergere Datorie Reziduala-Avocat Cuculis”
  1. Pingback: Intr-un Final Normalitate-Contestatie A Bancii Transilvania La Darea In Plata Respinsa Ca Inadmisibila-Avocat Cuculis - Cuculis si Asociatii

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume si email)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.