Decizie Fara Precedent A Instantei – A Refuzat Incuviintarea Executarii Silite Pe Motiv Ca Raiffeisen Are Clauze Abuzive In Contractul De Credit – Avocat Cuculis

Decizie Fara Precedet A Instantei  – A Refuzat Incuviintarea Executarii Silite Pe Motiv Ca Banca Raiffeisen Are Clauze Abuzive In Contractul De Credit – Avocat Cuculis

Ce solutie a adoptat instanta?

Dupa ce mai bine de un an de zile executorii judecatoresti si-au batut joc de cei ce ii executau, incuvintandu-si singuri executarile silite, acum a venit randul instantelor de judecata sa ii taxeze si sa le respinga cererile de incuviintare a executarii silite.

Judecatoria Mizil in dosarul numarul 226/259/2016 a dispus respingerea inuviintarii de executare silita, motivand ca atata vreme cat in contractul de credit exista clauze abuzive, practic si suma ar fi una necerta si nu ar putea fi pusa in executare silita.

DOSARUL – http://portal.just.ro/259/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=25900000000022580&id_inst=259

Părţi

Nume

Calitate parte –SOCIETATEA CIVILĂ PROFESIONALĂ DE EXECUTORI JUDECĂTOREŞTI OCHIAN DORU CĂTĂLIN ŞI NENECI ALEXANDRU

Petent

Şedinţe 02.03.2016 Ora estimata: 08:30 Complet: C4 Civil – TI Tip solutie: Respinge cererea Solutia pe scurt: Respinge cererea. Cu apel în termen de 15 zile de la comunicare, pentru creditor -, cerere ce se va depune la Judecătoria Mizil. Pronunţată în şedinţă publică. Document: Încheiere finală (dezinvestire) 02.03.2016

Ce a descoperit instanta?

Existenta clauzelor abuzive, inclusiv cele de scadenta anticipata, astfel incat exista prezumtia rezonabila ca acest contract de credit sa fie in mod clar unul viciat si astfel executarea silita care este o procedura extraordinara, sa nu poata fi pornita pana nu sunt rezolvate aceste banuieli cu privire la existenta clauzelor abuzive in contractul de credit!

Ce a facut BANCA SI EXECUTORUL?

Au declarat imediat APEL!! Vedeti motivatia mai jos.

Art. 632

Temeiul executării silite

(1) Executarea silită se poate efectua numai în temeiul unui titlu executoriu.

(2) Constituie titluri executorii hotărârile executorii, hotărârile definitive, precum şi orice alte hotărâri sau înscrisuri care, potrivit legii, pot fi puse în executare.

Raiffeisen  (2)Raiffeisen  (1)

 

 

Facem mentiunea ca desi Raiffeisen spune ca ‘instanta in mod eronat a respins cererea” salutam decizi judecatorilor de la Mizil si invitam Banca Raiffeisen sa-si corecteze clauzele abuzive din contracte si sa nu apeleze la executare silita, fiindca acest lucru ii va aduce pe oameni sa urasca si mai mult relatia pe care o au cu aceasta institutie.

Ce pot face cei care verifica ca au un dosar de incuviintare a executarii silite?

Daca identficati un dosar de incuviintare a executarii silite, desi procedura nu este una contencioasa, folositi hotararea instantei din Mizil indicati in mod clar ce clauze abuzive aveti in contract inclusiv aceea de scadenta anticipata si aduceti la cunostiinta instantei ce urmeaza sa se pronune pe incuviintarea executarii silite!

 

LIBER LA ELIMINAREA CLAUZELOR ABUZIVE DIN CONTRACTELE DE CREDIT!

Avocat Cuculis

avocat@indrumari-juridice.eu

Inscrierea in procesele colective ce vizeaza formularul pentru denominarea la cursul de la data acordarii creditului cat si eliminarea clauzelor abuzive din contracte, de tip, adeziune alaturi de recalcularea dobanzii creditului. Informatii generale procese colective banci.

3 comments to “Decizie Fara Precedent A Instantei – A Refuzat Incuviintarea Executarii Silite Pe Motiv Ca Raiffeisen Are Clauze Abuzive In Contractul De Credit – Avocat Cuculis”
  1. Pingback: Dosar De Executare Silita Anulat - Raiffeisen Bank Alaturi De Kredyt Inkaso Obligati Sa Restituie Comisionul De Acordare Si Dobanda Excedentara - Avocat Cuculis - Indrumari Juridice Utile Gratuite -Executari silite - Suspendare - Avocat Bucuresti Cuculis

  2. Pingback: Dosar De Exexcutare Silita Anulat - Raiffeisen Bank Alaturi De Kredyt Inkaso Obligati Sa Restituie Comisionul De Acordare Si Dobanda Excedentara - Avocat Cuculis - Indrumari Juridice Utile Gratuite -Executari silite - Suspendare - Avocat Bucuresti Cuculis

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume si email)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.