Dobanda De 2068% In Contractele Cu Ifn-urile Din Romania – Ferratum Romania IFN Incalca Ordinea Morala Cu O Dobanda Colosala – Av. Cuculis

Poate ca am mai vazut dobanzi mari si cu probleme, poate ca am mai vazut comisioane abuzive si penalizari incredibile, insa sa iei un credit de 1290 de lei  si sa platesti 26690 lei adica cu doar 2068% mai mult pe an, cred ca putem spune cu totii ca este imoral.

Cred, ca extrasul din contractul cu Ferratum Romania IFN, ce este sub “stricta” supraveghere a BNR, este absolut graitor iar atunci cand va ganditi ca totusi ar fi bine sa faceti un imprumut de acest gen, sa aveti in vedere, ce aveti de restituit.

In cazul prezentului contract, suma trebuia restituita in maximum 45 de zile, insa daca iei un asemenea imprumut pe un an de zile, este dator vandut.

dobanda mare

 

avocat Cuculis Adrian

avocat@indrumari-juridice.eu

6 comments to “Dobanda De 2068% In Contractele Cu Ifn-urile Din Romania – Ferratum Romania IFN Incalca Ordinea Morala Cu O Dobanda Colosala – Av. Cuculis”
  1. Tbi credit mai exista?Am plătit la acei hoți de nu mai puteam și tot timpul am avut același soldcred ca le-am dat triplu banii înapoi de 3 ani nu le-am mai dat nimic și eventual daca ma mai deranjează îi dau in judecata

  2. Buna ziua,

    Pentru mai multe contracte la Ferratum, platite si inchise de cateva luni, credeti ca este possibila recuperarea comisioanelor de administrare si a dobanzilor penalizatoare ? Se considera comisionul de administrare (care e de fapt dobanda mascata) o clauza abuziva ?
    Daca da, ce ar trebui sa fac pentru asta ?

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume si email)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.