Dobanda De 2068% In Contractele Cu Ifn-urile Din Romania – Ferratum Romania IFN Incalca Ordinea Morala Cu O Dobanda Colosala – Av. Cuculis

Poate ca am mai vazut dobanzi mari si cu probleme, poate ca am mai vazut comisioane abuzive si penalizari incredibile, insa sa iei un credit de 1290 de lei  si sa platesti 26690 lei adica cu doar 2068% mai mult pe an, cred ca putem spune cu totii ca este imoral.

Cred, ca extrasul din contractul cu Ferratum Romania IFN, ce este sub “stricta” supraveghere a BNR, este absolut graitor iar atunci cand va ganditi ca totusi ar fi bine sa faceti un imprumut de acest gen, sa aveti in vedere, ce aveti de restituit.

In cazul prezentului contract, suma trebuia restituita in maximum 45 de zile, insa daca iei un asemenea imprumut pe un an de zile, este dator vandut.

dobanda mare

 

avocat Cuculis Adrian

avocat@indrumari-juridice.eu

10 comments to “Dobanda De 2068% In Contractele Cu Ifn-urile Din Romania – Ferratum Romania IFN Incalca Ordinea Morala Cu O Dobanda Colosala – Av. Cuculis”
 1. Tbi credit mai exista?Am plătit la acei hoți de nu mai puteam și tot timpul am avut același soldcred ca le-am dat triplu banii înapoi de 3 ani nu le-am mai dat nimic și eventual daca ma mai deranjează îi dau in judecata

 2. Buna ziua,

  Pentru mai multe contracte la Ferratum, platite si inchise de cateva luni, credeti ca este possibila recuperarea comisioanelor de administrare si a dobanzilor penalizatoare ? Se considera comisionul de administrare (care e de fapt dobanda mascata) o clauza abuziva ?
  Daca da, ce ar trebui sa fac pentru asta ?

   • Bună ziua am o linie de credit la Credit Prime în valoarea de 4000 ron la carea am o întârziere de 2 rate suma restanta pentru acestea fiind 3108, dacă plătesc bani aceștia tot rămân cu o linie de credit de plata de 4000, consider ca dobânda alocat este destul de abuziva credeti ca se poate contesta în vrun fel?

 3. Buna ziua,

  Ce pot sa fac daca am un credit activ nerestant de 10.000 lei, la care suma totala de plata pe 36 de luni este de 31.993 lei.

 4. Bună ziua am o linie de credit la Credit Prime în valoarea de 4000 ron la carea am o întârziere de 2 rate suma restanta pentru acestea fiind 3108, dacă plătesc bani aceștia tot rămân cu o linie de credit de plata de 4000, consider ca dobânda alocat este destul de abuziva credeti ca se poate contesta în vrun fel?

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.