Dosar Dare In Plata Alpha Bank Castigat In Apel-Instanta Respinge Contestatia Bancii-Avocat Cuculis

Alpha Bank Pierde Un Dosar Pe Dare In Plata In Apel-Impreviziunea Inseamna Si Pierderea Locului De Munca Si Divortul Si Cresterea Valorii Euro-Avocat Cuculis

In dosarul indicat mai jos, instanta de judecata, admite cererea de Apel si astfel le respinge celor de la Alpha Bank, contestatia la notificarea de dare in plata.

Instanta de fond retinuse faptul ca nici divortul si nici scaderea veniturilor nu ar reprezenta fapt de impreviziune si in raport de decizia 623 nici risc supra adaugat.

De asemenea aceeasi instanta de fond, desi NU fusese invocat RISCUL VALUTAR AL EURO, din oficiu invoca faptul ca “oricum cresterea euro nu putea duce catre o solutie de admitere a impreviziunii”.

Un alt argument gresit al instantei de fond a fost si acela ca a retinut ca atata vreme cat sotii NU mai locuiesc in imobil, atunci nu ar fi indeplinita conditia locuintei, fapt ce este FALS in conditiile in care legea spune clar ca trebuia sa fie luata in SCOPUL de a fi locuinta deci faptul ca in timpul desfasurarii creditului partile nu au mai locuit acolo, asta nu inseamna ca scopul initial nu fusese indeplinit.

Solutia instantei mai jos –

Dosar: 651/4/2017

 

ALPHA BANK ROMANIA SA Intimat Reclamant
Godeanu Răzvan la SCPA Cuculis&Asociatii Apelant Pârât

 

Şedinţe

12.06.2018
Ora estimata: 09:30
Complet: C4-APEL
Tip solutie: Schimbat total
Solutia pe scurt: Admite apelul. Schimbă în tot sentinţa civilă apelată în sensul că: Respinge contestaţia formulată de creditoarea Alpha Bank România S.A., ca neîntemeiată. Obligă intimata Alpha Bank România S.A.la plata către apelant a sumei de 2995 lei cu titlu de cheltuieli de judecată (onorariu avocat şi taxa judiciară de timbru). Cu recurs în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de recurs se va depune la Tribunalul Bucureşti Secţia a VI-a civilă. Pronunţată azi 12.06.2018 în şedinţă publică.
Document: Hotarâre    12.06.2018

http://portal.just.ro/3/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=400000000350317&id_inst=3

av.drd. Cuculis

 

Problema juridica ce necesita programare? Click aici!

 

Formular Inscriere Pentru Darea In Plata – Scapa De Datoriile De La Banca – Avocat

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume si email)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.