Este Oficial Legea Conversiei La Curs Istoric Pentru Creditele In Chf A Trecut De Comisii – Avocat

Comisia a adoptat amendamentul de conversie la cursul istoric –

 

Conversia se va realiza prin act adiţional acceptat de client. Este interzisă introduceera în actele adiţionale a altor prevederi decât altele decât cele prevăzute de lege. Amendamentul a fost adoptat în unanimitate.

11 comments to “Este Oficial Legea Conversiei La Curs Istoric Pentru Creditele In Chf A Trecut De Comisii – Avocat”
 1. Ce se va intampla cu cei care se gasesc in executare silita si creditele au fost in CHF? Avem proces pe rol pentru contestarea executarii silite si un alt proces pentu denominare, aflat pe rolul Tribunalului Bucuresti.

   • Buna ziua Stimate Domnule CUCULIS,

    Doresc in continuare sa discutam referitor la oportunitatea unui proces de denominare a creditului meu in CHF cu Wolksbank (din 2007), cu atat mai mult cu cat acesta nu se incadreaza in limita valorica stabilita de Legea denominarii creditelor in CHF (care este in curs de votare)…!!

    Valoarea creditului meu este de (aprox.) 497000 CHF si nu vad de ce ar trebui sa existe aceasta discriminare in functie de nivelul sumei creditate ?

    ORICUM, pe mine ma intereseaza SI returnarea sumelor platite “in plus” (ca diferenta intre cele doua cursuri valutare) cu fiecare rata lunara achitata deja de-a lungul timpului, aspect pe care noua lege nu il ia in calcul… !?!

    Cu speranta ca experienta pe care o aveti ne poate ajuta sa castigam un astfel de proces (individual…), astept sa ma sunati la numarul: 0740.108.880.

    Cu stima,
    Gabriel POPA
    managergabriel@yahoo.com

    P.S.: Eu vineri voi fi in Bucuresti.

 2. Buna treaba, se mai intampla lucruri bune si la noi, in Romania. Parca se mai misca ceva, incet ce-i drept, dar bine. Cand s-a intamplat minunea asta? ieri banuiesc. Va multumesc, pentru ca am aflat din postarea dumneavoastra lucrul acesta si incep ziua cu vesti bune.

 3. Buna ziua.Aveam si noi un credit in chf.In aceasta primavara am fost sunati de la banca si ni s-a propus conversia din chf in lei la cursul din ziua conversiei.Mai putem beneficia si noi de aceasta lege?Cand am fost contactati de cei de la banca au specificat ca daca nu acceptam oferta ,o alta oferta nu vom mai primi.Va multumim ptr raspuns

 4. Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca la un credit pe persoana juridica, care a fost declarat scadent anticipat dar si vandut unui SRL de catre Volksbank si ne aflam intr-un angajanent de plata cu acest SRL, angajament care e facut pe 18 luni si ne aflam la rata 12, are sanse sa beneficieze de acasta lege a conversiei si cum trebuie sa procedam. Va multumim.

 5. Buna ziua,

  am semnat pe 19 sep 2016 conversia la Piraeus pentru un credit de 113.000 CHF. Pot beneficia de legea privind conversia la curs istoric? Am vazut ca s-a dorit introducerea unui amendament care se aplica in cazul meu, dar a fost respins.

  Va multumesc.

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.