Executare Silita Prescrisa Anulata – Clauze Abuzive – Serraghis Loan Management Ltd Si Bancpost Voiau Sa Puna In Executare Dupa 8 Ani De Zile Un Contract De Credit – Avocat Cuculis

Creante Prescrise Puse In Executare Dupa 8 Ani De Zile Dupa Ce Bancpost A Cesionat Creante Catre Recuperatorul Serraghis Loan Management – Debitorii Pot Cere Daune Materiale Si Morale – Instanta A Anulat Intreaga Executare Silita – Avocat Cuculis

Bancpost executare silita anulata avocat

Instanta retine, cel putin in mod atipic, insa oricum favorabil pentru imprumutat, ca dreptul de a cere executarea silita s-a prescris, acest termen decurgand inca de la momentul cesiunii. Noi spunem ca suntem partial de acord cu privire la solutia instantei in sensul ca dreptul de a cere executarea silita va curge de la ultima plata valabila a debitorului iar  contractul va fi prescris intr-un termen de 3 ani de zile, indiferent ca acesta este cu plata succesiva.

Avocat Cuculis

avocat@indrumari-juridice.eu

9 comments to “Executare Silita Prescrisa Anulata – Clauze Abuzive – Serraghis Loan Management Ltd Si Bancpost Voiau Sa Puna In Executare Dupa 8 Ani De Zile Un Contract De Credit – Avocat Cuculis”
  1. BUNAZIUA DOMNULE AVOCAT DUPA 11 ANI DOAMNA MISCOCI DORINA EXECUTARE PENTRU SERRAGHIS LOAN MANAGEMENT BANC POST MIA FACUT 40 LA SUTA DIN SALAR O ZIS CA NU ESTE CLAUZA ABUZIVA VA ROG SA MA AJUTATI VA MULTUMESC ANTICIPAT

  2. Domnule Avocat, aceasta firma dupa 15 ani incearca sa recupereze niste bani de la bancpost. Acum 6 luni a primit refuz de la instanta judecatoreasca Dolj si azi am primit un plic despre prelucrarea datelor de la ASP care ma informeaza ca creditorul meu este Serraghis. Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc

  3. Buna ziua ! Dacă am o datorie in alta țara am luat un apartament nu lam mai plătit și m-au dat afara leam dat cheile și am rămas cu datoria , cheile leam dat acum 7 ani credeți ca ma poate afecta in România ?

  4. In, dec2018 am platit ultima rata la o executare silita pt un credit la unicredit , creditor ASSET PORTOFOLIO SERVICING S R L. DOSAR 53 /2013.Am solicitat dovada inchiderii dosarului la executor dar nu am primit-o.Pe 14 .04. 2022 am primit o instiintare de infiintare a popririi pt suma de 6966,9 EUR ! In adresa se face referire la un dosar de executare din 2020 despre care eu nu stiu nimic. Ce trebuie să fac in acest caz?

  5. Buna ziua!Am făcut în 2017 un card de cumpărături la BRD in valoare de 5000 lei și nu u mai fost plătite ratele iar în luna aprilie am primit prin ordin judecătoresc executarea silită (sunt aproape 6 ani de la ultima rata)datoria find in jur de 9500 lei.Este legală sentința?

  6. Buna ziua, am fost administratorul unei firme, din cauza unor probleme firma a fost executata și m-am trezit cu oprire de la banca pe numele meu, după 6 luni de zile mi-am schimbat contul la alta banca, până astăzi când după aproximativ 5 ani de zile am primit o înștiințare sa pună proprire de 1/3 pe salariu care banca.
    Este normal ca după 4-5 ani sa se mai pună proprire pe salariu?

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.