Imprumut La IFN ? Sa Verificam Cat De Legal Este Contractul! Atentie La Ifn-uri Si Dobanzi! Avocat Cuculis

Aveti Contract De Credit La un IFN? Clauzele Contractuale Ale Ifn-urilor Ce Privesc Dobanda Pot Fi Anulate In Instanta! Dobanda Penalizatoare de 1% Este Ilegala Atunci Cand Se Adauga La Soldul Ce Cuprinde Deja Dobanda (Anatocism) – Avocat Cuculis

ifn cuculis credite

Cazul incredibil al consumatorului care a imprumutat 20000 de euro, i s-a vandut casa ce valora 60000 de euro si a ramas dator inca 20000 de euro!

Intrebarea Unui Consumator Despre Un Imprumut La IFN:

Eu ca simplu cetatean nu ma pricep, da sa zica domnii specialisti de la BNR, cei cu supravegherea si alte persoane luminate: ma uit la emisiunea de la A3 cu omul care a protestat la Inter: credit 20000 eur, penalitati 1%/zi, DAE 48%, executat si vandut apartament cu 20000 sau 30000 eur, a ramas cu datorie 20000 eur. Intr-un an ajungi sa platesti 100000 eur. Credit la IFN. Este legal asa ceva? Intreb si eu ca simplu consumator cu credit?

Putem Discuta De O Mafie A Inf-urilor! Declaratie –

De ce spunem ca este ilegal? Cred ca puteti cu totii sa vedeti ca daca imprumuti 20000 de euro nu poti sa platesti 100000 de euro asa cum a patit consumatorul de mai jos! Consumatorul de mai jos are imprumutul la Easy Credit Ifn!

Semnalati Problema!

Imprumut La IFN – Din pacate Ifn-urile in clipa de fata sunt lasate sa functioneze fara ca legea sa le impuna o anumita dobanda pe care o pot percepe de la clienti! La fel, atunci cand creditul devine scadent, cel putin in cazurile IFN-urile se aplica o dobanda penalizatoare ILEGALA, ce nu poate fi declarata ca fiind ilegala, decat in instanta!

BNR este principalul reglementator ce trebuie sa se ocupe de infiintarea, functionarea si gestionarea IFN-urilor, din pacate BNR are reglementari lapidare cu privire la aceste institutii mixte!

Art. 29.(1) Prezenta secţiune este aplicabilă instituţiilor financiare nebancare înscrise în Registrul special.
   (2) În plus faţă de cerinţele generale prevăzute la secţiunea 1, instituţiile financiare nebancare înscrise în Registrul special trebuie să îndeplinească şi cerinţele prevăzute în prezenta secţiune şi în reglementările emise de Banca Naţională a României în aplicarea prezentei secţiuni.
   Art. 30.(1) Banca Naţională a României stabileşte prin reglementări criteriile de înscriere a instituţiilor financiare nebancare în Registrul special.
   (2) Criteriile prevăzute la alin. (1) se pot referi, fără a se limita, la:
   a) cifra de afaceri;
   b) volumul creditelor;
   c) gradul de îndatorare;
   d) totalul activelor;
   e) capitalurile proprii.

AV. Cuculis

avocat@indrumari-juridice.eu

 

6 comments to “Imprumut La IFN ? Sa Verificam Cat De Legal Este Contractul! Atentie La Ifn-uri Si Dobanzi! Avocat Cuculis”
  1. Aceste ifn-uri sant mai mult ca sigur in afara legii! Eu mai aveam de platit inca 4500 lei, dar cu dobanda de la kruc am fost executata silit ptr 9666 lei +1200 ptr EJ BALAN IOAN, fara sa ma anunte cineva ., proprie pe pe pensie! Pensia, mi-a fost diminuata, este singura mea avere, ptr, care am muncit 42 ani! CINE DISPUNE , CARE LEGE DA DREPTUL EJ SA SE BAGE IN MUNCA MEA, FARA SA MA INTREBE SI PE MINE, CUI II PLATESC EU CA PENSIONAR , SALARIUL, LENESI CARORA NU LE PLACE SA MUNCEASCA, SA MANANCE DIN MUNCA MEA SI A SOTULUI MEU! SANT DISPERATA, EU AM RAMAS FARA PENSIE , IAR EI SE LAFAIE, IN MORMANUL DE BANI! CE FEL DE LEGI AVEM???? DE FURAT PENSIONARII?????

  2. Am credit la IFN,CETELEM, am platit ani de zile rate, nu stiu ce rate am platit deoarece creditul nu a scazut, ba mai mult creditul a crescut-poate cineva saa-mi spuna ce se intampla?

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.