Japca La Credit Europe Bank-Comision Acordare De 25% Adica 25000 Euro Din Creditul Acordat-Clauzele Abuzive Invocate-Avocat Cuculis

ABUZ Colosal La Credit Europe Bank Ce A Incasat Pentru Un Credit De 100000 Euro Un Comision De 25% Adica 25000 Euro-Avocat Cuculis

Sa vorbim despre EDUCATIE FINANCIARA si poate cel mai important despre cum au fost pacaliti romanii cu clauze scrise  echivoc.

Desi imprumutatul plateste dobanzi pentru 10000 euro suma ce i-a fost virata la semnarea contractului, a fost de 75000 de euro.

Este cel mai mare comision perceput si cunoscut pana acum unui consumator de catre o banca din Romania.

Printre miile de contracte ce mi-au trecut prin fata ochilor, nu am mai vazut niciodata un semenea abuz! Comision de acordare de 25% din credit!

Creditul a fost folosit in raport de legea 190/1999 garantat fiind cu imobilul.

Comisionul de mai jos nu doar ca este ABUZIV, este ilegal si imoral!

De ce nu este inteligibila aceasta clauza?

“Comision de acordare, reprezentand 07% flat calculat la numarul de luni de la data semnarii contractului de credit si pana a maturitatea creditului incasat intr-o singura transa la data utilizarii creditului”

 

 

av. drd. Cuculis Adrian

avocat@indrumari-juridice.eu

Inscrierea in procesele colective ce vizeaza formularul pentru denominarea la cursul de la data acordarii creditului cat si eliminarea clauzelor abuzive din contracte, de tip, adeziune alaturi de recalcularea dobanzii creditului. Informatii generale procese colective banci.

2 comments to “Japca La Credit Europe Bank-Comision Acordare De 25% Adica 25000 Euro Din Creditul Acordat-Clauzele Abuzive Invocate-Avocat Cuculis”
  1. Sunt în biroul de credit de 11 ani din cauza acestei banci ptr o suma nesimnificativa de 380 lei. Și pe lângă asta am recuperatori care îmi cer un total de 2800 lei. Este posibil ca ptr suma de 380 lei sa fiu în biroul de credit de 11 ani? Ce pot face

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.