Litigiu de munca, hotarare judecatoreasca executorie. Ce se intampla daca angajatorul te concedieaza ilegal? Cititi mai jos

Avocat Dreptul Muncii-Probleme La Locul De Munca? Poti Chema In Judecata Angajatorul Pentru A-ti Fi Respectate Drepturile!

Daca simti ca in urma concedierii angajatorul tau nu a respectat normele legale de concediere fie ea invidiuala fie colectiva, in termen de 30 de zile trebuie sa te  adresezi instantei competente de conflicte de munca si asigurari sociale sectie regasita doar in TRIBUNALUL de la locul de munca al angajatului cu o contestatie la decizia de incetare a activitatii.

Mai jos este o dovada ca atunci cand sunteti prejudiciat puteti sa va adresati instantei:

nagi silvina (11)

In toate cazurile, pentru a putea castiga un asemenea litigu de munca, contestati decizia de concediere, nu lasati termenul legal a fie depasit si nu uitati ca drepturile dvs. sunt garantate de catre legislatia in domeniu.
Biroul de Avocatura Cuculis si Asociatii  – Indrumari Juridice Pentru Dvs. online! Prima Initiativa din Tara!!
Raspunsuri gratuite la intrebari juridice.

www.indrumari-juridice.eu

Tel: 031.412.48.88 / 0722.298.011

Avocat Cuculis – Titular de cabinet si membru al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania – Specialist in Drept

 

Litigiu de munca, hotarare judecatoreasca executorie. Ce se intampla daca angajatorul te concedieaza ilegal? Cititi mai jos was last modified: October 14th, 2017 by Avocat Cuculis Adrian
One Comment
  1. Am lucrat ca formator pe un proiect cu fonduri europene si nu am primit nimic suplimentar la salariul de baza de inginer.
    Ce recomandentru pentru a obtine drepturile cuvenite?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.