Litigiu de munca, hotarare judecatoreasca executorie. Ce se intampla daca angajatorul te concedieaza ilegal? Cititi mai jos

Avocat Dreptul Muncii-Probleme La Locul De Munca? Poti Chema In Judecata Angajatorul Pentru A-ti Fi Respectate Drepturile!

Daca simti ca in urma concedierii angajatorul tau nu a respectat normele legale de concediere fie ea invidiuala fie colectiva, in termen de 30 de zile trebuie sa te  adresezi instantei competente de conflicte de munca si asigurari sociale sectie regasita doar in TRIBUNALUL de la locul de munca al angajatului cu o contestatie la decizia de incetare a activitatii.

Mai jos este o dovada ca atunci cand sunteti prejudiciat puteti sa va adresati instantei:

nagi silvina (11)

In toate cazurile, pentru a putea castiga un asemenea litigu de munca, contestati decizia de concediere, nu lasati termenul legal a fie depasit si nu uitati ca drepturile dvs. sunt garantate de catre legislatia in domeniu.
Biroul de Avocatura Cuculis si Asociatii  – Indrumari Juridice Pentru Dvs. online! Prima Initiativa din Tara!!
Raspunsuri gratuite la intrebari juridice.

www.indrumari-juridice.eu

Tel: 031.412.48.88 / 0722.298.011

Avocat Cuculis – Titular de cabinet si membru al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania – Specialist in Drept

 

3 comments to “Litigiu de munca, hotarare judecatoreasca executorie. Ce se intampla daca angajatorul te concedieaza ilegal? Cititi mai jos”
  1. Am lucrat ca formator pe un proiect cu fonduri europene si nu am primit nimic suplimentar la salariul de baza de inginer.
    Ce recomandentru pentru a obtine drepturile cuvenite?

  2. Buna ziua! Mihai Musat ma numesc si am o speță foarte interesanta. Soția mea a primit ieri decizia de concediere si de aici apar surprizele. Fără preaviz, contractul era pe perioada nedeterminată iar in sistemul sanitar e criza de personal si se angajează fără concurs caci e pandemie. Sa înțelegeți mai bine, încadra postul de infirmiera-debutant, infirmiera la Spitalul Militar central “Carol Davila”. Motivul este ca diploma de calificare pe care dus-o la Biroul personal nu este recunoscută de către aceștia, ei fiind obișnuiți cu una galbenă pe care scrie curs formare. Eu am raspunsul oficial de la ministerul muncii ca are aceeași valoare pe teritoriul național si international dar pentru mine o am caci lor nu le pasa. M.am întrebat ce se intampla cu o diploma de neurochirurg?😀 Rugămintea mea este sa imi dati ajutorul, sa ma puneti in legatura cu un specialist pe codul muncii si sa ii pedepsim. Mai stiu ca avem dreptul la viață, la sanatate si integritate fizică și psihică, la demnitate, la propria imagine si vreau sa plateasca tot prejudiciul creat.

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.