Mesaj Din Partea Unui Imprumutat La Banca – Realitatea Cu Privire La Contractele Bancare-

Mesajul Provine De La Un Debitor Al Unei Banci- Mesajul NU Este Trunchiat Si Reprezinta Realitatea In Care Se “Scalda” Cei Cu Credite Bancare

Buna .scuzati ca va deranjez .dar simnt ca nu mai pot .nu pot sa dorm noaptea de multe ori ma gandesc sa ma sinucid .va rog sa ma credeti .am luat un credit .am platit si platesc in continuare ,dar si au batut si isi bat joc de mine .platesc intruna comisioane de mii de euro .mi au luat si alocatia copiilor pe ascuns .mi au facut alt cont ptr alocatie .ma suna intruna si ma ameninta cu executarea desii eu platesc .luna trecuta nu am platit dar vreau sa platesc doua rate luna asta.am vrut sa va intreb ce as putea sa fac .nu ii inteleg deloc .am platit ani la rand si ei spun ca am platit doar dobanda.din credit nimic. Multumesc.

 

2 comments to “Mesaj Din Partea Unui Imprumutat La Banca – Realitatea Cu Privire La Contractele Bancare-”
  1. Nu mai platiti deloc! Nu mai tolerati o astfel de situatie!

    Lasati-i sa va execute silit, iar in contestatia dvs.la executare(depusa in max 15 zile de la inceperea procedurii de executare) aratati toate abuzurile(ilegalitatile) pe care le-au facut si le fac in continuare.

    Sigur,vorbiti cu un avocat inainte,pe acest site gasiti oameni absolut extraordinari !

  2. Domnule avocat. Vă rog să initiati o campanie agresivă de strangere de semnături pt alungarea firmelor de recuperare din Romania si pt ca banca nationala sa potolească foamea de bani a bancilor. In colaborare cu statul astia ne distrug. Pe Ceausescu l-au acuzat de genocid. Astia ce mama dracu fac cu noi. Multumesc.

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.