OTP BANK – Contracte pline de clauze abuzive! – Procese banca , avocat banca – Inca o REUSITA RASUNATOARE a Biroului de avocatura Cuculis si Asociatii!! Citeste mai jos!

Pronuntare din data de 14.03.2013 – Noutate absoluta :

“Admite, în parte, cererea, completată şi precizată, formulată în contradictoriu cu pârâta OTP BANK ROMANIA SA, în sensul că:Obligă pe această pârâtă la recalcularea dobânzii percepute în baza contractului de credit pentru nevoi personale garantat cu ipotecă nr. C2204/1000/12905/16.09.2008, după următoarea formulă: marja fixă de 3,99% + valoarea indicelui LIBOR la trei luni, începând cu data de 16.09.2008 şi până la finalizarea contractului.Obligă pe pârâtă să actualizeze art. 5.2 din Contractul de credit menţionat, în sensul că dobânda este variabilă, fiind compusă din indicele de referinţă LIBOR la trei luni şi din marja fixă a băncii de 3,98%, cu precizarea periodicităţii şi/sau a condiţiilor în care survine modificarea ratei dobânzii variabile, atât în sensul majorării, cât şi în cel al reducerii acesteia.”

Atentie, toate bancile au asemenea contracte abuzive, chiar daca se numeste BCR, BRD, RAIFFEISEN, CEC BANK au OTP. Toate comisioanele fie de acordare de gestiune sau chiar administrare sunt abuzive si pot fi recuperate indiferent de banca!

Nu te lasa ABUZAT DE CATRE INSTITUTIILE BANCARE, ACTIONEAZA ACUM si recastiga-ti dreptul de a PLATI CAT ESTI DATOR si nu de a plati in plus pentru a imbogati bancherii.

Pentru cei care au credite pe 10,20.30 de ani, asta inseamna o plata grosolana si abuziva ce o veti face catre banci. Puteti micsora rata cu peste 50% si asta in mod automat echivaleaza cu scaderea dobanzii cu peste 50%.
Biroul de Avocatura Cuculis si Asociatii  – Indrumari Juridice Pentru Dvs. online! Prima Initiativa din Tara!!
Raspunsuri gratuite la intrebari juridice.

www.indrumari-juridice.eu
www.indrumari-juridice.ro
www.indrumari-juridice.eu/indrumarijuridice
www.indrumari-juridice.ro/Cuculis_Blog
http://indrumarijuridice.forumest.ro
Tel: 031.412.48.88 / 0722.298.011

Avocat Cuculis – Titular de cabinet si membru al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania – Specialist in Drept

 

4 comments to “OTP BANK – Contracte pline de clauze abuzive! – Procese banca , avocat banca – Inca o REUSITA RASUNATOARE a Biroului de avocatura Cuculis si Asociatii!! Citeste mai jos!”
  1. domnilor avocati de la Cuculis, macar un numar de dosar ati fi putut sa includeti, dar nici chiar asa!
    sentinte definitive si irevocabile pe care le puteti folosi in instanta.
    Astept va rog sa-mi trimiteti sentinta in intregime pe casuta axxxtp@gmail.com

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.