Oug 52/2016 Text Integral Aici – Vedeti Ce Au Voie Sa Faca Recuperatorii Si Cum Ne Putem Apara De Executarea Silita – Avcocat Cuculis

10 comments to “Oug 52/2016 Text Integral Aici – Vedeti Ce Au Voie Sa Faca Recuperatorii Si Cum Ne Putem Apara De Executarea Silita – Avcocat Cuculis”
 1. Buna ziua,

  Va rog ptr 2clarificari:
  1.de regula, notificarile nu sunt trimise prin posta recomandata,deci pot pretinde firmele recuperatoare ca termenul de contestatie s-a implinit, la 30zile de la simpla trimitere a notificarii?Nici nu mai spun ca de multe ori, ei nici nu comunica la adresa corecta a debitorului..

  2.daca debitorul nu contesta notificarea in 30de zile, isi pierde dreptul de a face contestatie in instanta dupa inceperea procedurilor de executare silita?
  Va multumesc ptr raspuns!

 2. Buna ziua,
  Am si eu o nelamurire…firmele de recuperari creante au voie sa mai calculeze dobanzi la dosarele de executare deschise inainte de Septembrie 2016?

 3. In 2011 am avut o descoperire de card de si nu am mai plătit. Anul trecut am inceput sa plătesc o anumită sumă lunară către o firmă de recuperare. In urma documentării mai in serios am constatat că datoria către firma de recuperare ar fi prescris, motiv pentru care nu o sa mai plătesc nimic . Fac fine sau nu? Ma mai pot executa silit?

 4. Care este nivelul maxim al ratei dobânzii penalizatoare admis legal, temeiul legal stabilirii acestui nivel maxim și dacă acest nivel este respectat și de I.F.N. uri. Pot acestea stipula în contracte o rată a dobânzii penalizatoare peste acest plafon?

 5. Bună ziua, am oproprire pe salar de o luna și m-am trezit și cu sechestru pe automobile și pe deasupra suma de plata mi sa dublat ex. Am luat în 2008 12000 franci elvețieni și acuma trebuie sa dau înapoi 25.154 CHF. Este legal, se poate face ceva?

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.