Pentru Justitite.RO-Proiect Online De Demascare A Abuzurilor De Orice Fel-Vocea Poporului-Avocat Cuculis

Proiectul Online PentruJustitie.Ro Demareaza In Mediul Online Prin Punerea La Dispozitie A Unui Formular Online Prin Care Toti Cei Care Sunt Abuzati Sau Nedreptatiti Sa Poata Sa-si Spuna Problema

Pentrujustitie.ro este un proiect care face parte din campania pentru apararea drepturilor si libertatilor omului.

 

Cu ajutorul SCPA Cuculis &Asociatii am lansat acest instrument pentru a oferi tuturor cetatenilor șansa de a fi auziti, de a nu fi singuri.

 

Accesarea site-ului PentruJustitie.RO se poate face prin apasarea pe imaginea de mai sus!

Obiectivele Asociatiei in parteneriat cu SCPA Cuculis&Asociatii sunt:

  • Consolidarea si dezvoltarea calitativa a democratiei in societatea romaneasca, apararea drepturilor omului indifferent de statut social, avere , sex sau orientare sexual, stare civila, nivel de educatie, ailitate fizica sau psihica, handicap, rasa, etnie, culoare, apartenenta ori activitate sindicala, optiune politica, filosofica sau religioasa.
  • Promovarea cetateniei active si a cetateniei ca si complinire a demnitatii umane, a drepturilor civile, sociale, economice, financiare, de mediu etc.
  • Promovarea unei culturi democratice , progresiste, a valorilor de responsabilitate, dreptate si solidaritate sociala, a progresului social masurabil si a egalitatii de sanse, cat si a ideilor precum munca decent, incluziunea sociala, democratia economica, directa si participative.
  • Promovarea valorilor europene si a ideilor si practivilor care sustin dezvoltarea unei Uniuni Europene mai democratice, mai solidare, mai apropiata de agenda cetatenilor.
  • Facilitarea si promovarea educatiei, a formarii de lideri si specialisti.
  • Solutionarea in spiritul egalitatii de sanse, a problemelor privind accesul tinerilor la cariera, la exercitarea profesiei conform pregatirii, precum si la o salarizare nediscriminatorie.
  • Promovarea studiului stiintific al fenomenelor globalizarii si al consecintelor acestora asupra prezentului si viitorului societatii romanesti, precum si cercetarea si diseminarea noiulor idei din spatial global al criticii sociale, respectiv a tendintelor de evolutie a democratiei in contextual globalizarii.

Daca sunteti supus unor proceduri judiciare nedrepte, sau daca simtiti ca drepturile dvs. nu sunt respectate, va rugam sa ne semnalizati prin completarea formularului de mai jos iar noi vo sesiza direct PENTRUJUSITIE.RO iar vocea dvs. va fi auzita!

 

Home

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume si email)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.