Piraeus Bank Pierde In Apel Procesul Pe Marja Variabila Abuziva Si Este Obligata Sa Restituie Diferenta De Dobanda-Avocat Cuculis

Marja Variabila Piraeus Bank Clauza Abuziva-Banca Obligata Sa Restituie Diferenta De Dobanda Majorata Incasata Dupa Majorarea Marjei FIXE- Avocat Cuculis

 

In acceptiunea bancii, marja era  variabila, sigur dupa niste formule contractuale abuzive. Curtea de Apel Bucuresti a dispus anularea acestor clauze eliminarea din contract si restituirea sumelor de bani incasate in baza lor.

Vedeti solutia mai jos –

Dosar: 36600/3/2015 (1200/2017 )

MOLDOVEANU LUCIA la .CA Cuculis & Asociatii Apelant
MOLDOVEANU FLORENTIN CA Cuculis & Asociatii Apelant
PIRAEUS BANK ROMANIA SA Intimat

 

Şedinţe

15.11.2017
Ora estimata: 09:00
Complet: S6 Completul 12A
Tip solutie: Schimbat în parte
Solutia pe scurt: Admite apelul. Schimbă în parte sentinţa atacată, în sensul că:

Admite în parte cererea. Constată caracterul abuziv şi nulitatea absolută a clauzei 5.1, în ceea ce priveşte caracterul variabil al marjei conform deciziei băncii.

Obligă intimata să restituie apelanţilor sumele încasate în temeiul clauzei anulate, reprezentând diferenţa între dobânda percepută şi cea datorată conform formulei de calcul cuprinzând marja de 4,3 aferentă perioadei 22.05.2009–12.03.2015. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei. Cu recurs în 30 de zile de la comunicare. Recursul se depune la CAB. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 15.11.2017.

 

http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=300000000666131&id_inst=2

av.drd. Cuculis

avocat@indrumari-juridice.eu

Inscrierea In Procesele Individuale Si Colective Ce Vizeaza Formularul Pentru Denominarea La Cursul de la data acordarii creditului cat si eliminarea clauzelor abuzive din contracte, de tip, adeziune alaturi de recalcularea dobanzii creditului. Informatii generale procese colective banci.

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.