Pot Fi Concediat Daca Solicit Concediu Medical?Litigii De Munca-Avocat Cuculis

Abuzurile Angajatorilor Si Care Este Limita Pana La Care Se Pot Intinde Drepturile Angajatorilor-Avocat Cuculis-Contestatie Decizie Concediere-

Problema Juridica:

Buna ziua/seara. De curand am avut concediu de odihna si dupa terminarea acestuia, am intrat in concediu medical (10 zile) pentru niste probleme la coloana, fapt ce a starnit nervi din partea sefului, spunandu-mi (printre multe altele) ca acest concediu medical este un motiv sa ma concedieze. Ce ar trebuii sa fac?

Este evident ca sunteti in preajma unui abuz.Aveti dreptul la concediu medical iar daca vi se va desface contractul pentru acest motiv, puteti face o contestatie la instanta pentru a fi repus in drepturi.

av. Cuculis

avocat@indrumari-juridice.eu

2 comments to “Pot Fi Concediat Daca Solicit Concediu Medical?Litigii De Munca-Avocat Cuculis”
  1. Buna asi dori sa mi dați un sfat.ieu muncesc că îngrijitoare in Austria.și an contract cu o firma de intermediere firma mi-a dat un loc unde sa îngrijesc o persoană.dar aicea sunt doua persoane de îngrijit.ieu am contract cu una și ptr a doua îmi plătește firma șapte euro la zi in plus.asi dori să îmi dați un sfat să știu ce drepturi am va mulțumesc.cred că nu este legal.

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume si email)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.