Premiera-Am Infrant Total Bancpost S.a Si ERB New Funding-Reechilibrare Adaptare Contract Chf Anulare Executare Silita Si Restituirea Clauzelor Constatate Ca Abuzive-Avocat Cuculis

Bancpost-Adaptarea Contractul De Credit (CHF) In Cadrul Contestatiei La Executare, Anularea Executarii Silite, Restituirea Sumelor Incasate Cu Titlu De Clauze Abuzive PLUS Dobanda Legala La Toate Sumele De Bani- Judecatoria Cornetu -Avocat Cuculis

Exista NORMALITATE dupa executarea silita!! Atata vreme cat instanta a adaptat contractul(ceea ce inseamna ca pentru viitor nu pentru trecut) si de asemena a ANULAT intreaga executare silita, contractul va fi repus in graficul de rambursare cu un cost de 3,17 lei/franc!

Decizia este evident data precum o bata in capul bancii Bancpost, cunoscuta din trecut pentru practicile abuzive si clauzele folosite in contractele cu clientii sai.

Astfel, noutatea se refera la faptul ca o noua instanta de judecata, ANULEAZA executari silite si dispune adaptarea contractului pentru viitor, asta inseamna implicit ca dupa anularea executarii silite contractul isi va relua bunul mers, cu un nou grafic de rambursare emis pentru 3.17 lei/franc elvetian.

Decizia data in prezentul dosarul va deschide posibilitatea TUTUROR celor care au credite in franci elvetieni sau alte monede in conditiile in care au fost dezechilibrate prestatiile, ca in cadrul contesatiilor la executare, sa solicite repunerea in graficul de rambursare prin adaptarea contractului si evident anularea intregului proces de executare silita.

Vedeti mai jos ce a dispus judecatoria Cornetu!

Dosar: 4908/1748/2017

Nume Calitate parte
TOMESCU FLORINEL la C.A CUCULIS & Asociatii Contestator
TOMESCU MARIA C.A CUCULIS & Asociatii Contestator
ERB NEW EUROPE FUNDING II B.V Intimat
BANCPOST SA Intimat

 

Şedinţe

20.10.2017
Ora estimata: 09:00
Complet: C15
Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Admite în parte contestaţia la executare.

Constată caracterul abuziv şi declară nulitatea absolută a clauzelor art. 4.10, lit. b) şi c) privind comisionul de administrare şi comisionul de rambursare anticipată,

art. 4.1 şi 4.5 privind revizuirea ratei dobânzii, precum şi a clauzei art. 4.8 privind dobânda penalizatoare din convenţia de credit nr. HL20594/26.03.2008.

Dispune restituirea către contestator a sumelor încasate de intimată cu titlu de comision de administrare, comision de rambursare anticipată, a sumelor ce rezultă din diferenţa dintre dobânda curentă fixă stabilită la momentul încheierii contractului şi dobânda percepută de intimată conform clauzei 4.1 şi 4.5 din contract, precum şi a sumelor încasate în baza art. 4.8 din contract.

Obligă intimata la plata către contestator a dobânzii legale calculată asupra sumelor pe care aceasta trebuie să le restituie, din momentul efectuării plăţii lor şi până la data achitării efective.

Dispune adaptarea pentru viitor a convenţiei de credit nr. HL20594/26.03.2008, în sensul că toate sumele datorate de contestator în temeiul acestei convenţii se vor calcula la o valoare CHF egală cu jumătate din diferenţa dintre cursul CHF de la momentul plăţii şi valoarea CHF de la momentul încheierii contractului, la care se va adăuga valoarea CHF de la momentul contractării. Respinge ca neîntemeiată solicitarea de constatare a caracterului abuziv şi a nulităţii absolute a clauzei prevăzute de art. 4.10, lit. a) din contract, cu privire la comisionul de acordare a creditului. Respinge ca neîntemeiată solicitarea de constatare a caracterului abuziv şi a nulităţii absolute a clauzei de risc valutar.

Anulează executarea silită şi toate actele de executare silită efectuate în cadrul dosarului de executare nr. 285/2017 aflat pe rolul BEJ Trancă Bogdan Ovidiu. În temeiul art. 45 alin. 1, lit. f) din OUG nr. 80/2013, dispune restituirea taxei judiciare de timbru în cuantum de 1000 lei către contestator, după rămânerea definitivă a prezentei hotărâri. Ia act că reclamantul-contestator a precizat că va solicita cheltuieli de judecată pe cale separată. Cu drept de apel, în termen de 10 zile de la comunicare. Apelul se depune la Judecătoria Cornetu. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 20.10.2017.
Document: Hotarâre  3953/2017  20.10.2017

http://portal.just.ro/1748/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=174800000000104504&id_inst=1748

Curs reechilibrat 3.17 lei/CHF!!!!

Av. Drd.. CUCULIS

avocat@indrumari-juridice.eu

13 comments to “Premiera-Am Infrant Total Bancpost S.a Si ERB New Funding-Reechilibrare Adaptare Contract Chf Anulare Executare Silita Si Restituirea Clauzelor Constatate Ca Abuzive-Avocat Cuculis”
 1. Buna ziua,
  Va felicit pentru reusita! Am o singura intrebare: aceasta hotarare a instantei este DEFINITIVA?
  Va multumesc,
  Cristina Bazdoaca

 2. Am o intrebare mai aveam contract cu cei dela upc.6.luni.si.miau.cesionat.catre.cycle.european.ce.se.poate.face.dle.avocat.multumesc

 3. Am avut contract cu cei dela upc încă 6 luni mai aveam si mai cesionat catre recuperator dela culce european ce se poate face dle avocat

 4. Buna seara, am si eu o intrebare, daca am achitat creditul, mai pot face ceva in legatura cu comisionul de administrare??Tot la Bancpost am avut creditul.

 5. Am castigat procesul impotriva ERB. Judecatoria Bals a dispus anularea tuturor actelor de executare, decizie ce a ramsa definitiva la Tribunalul Olt. pe scurt: in 2007 am cumparat un televizor de la o societate. am dat un avans si m am imprumutat 1.000 lei cu un card euroline de la Bancpost. pentru cei 1.000 lei imprumutati am platit cam 4.000 lei, iar ERB a inceput executarea silita pentru inca 2.600 lei. am castigat in instanta cu hotarare definitiva.

  Mi au restituit toti banii, inclusiv cheltuieile de judecata. Problema este ca acum primim din nou hartii acasa ca avem o restanta de 393 de lei aferent contractului incheiat in 2007, desi acest contract a cazut in instanta.

  este posibil asa ceva? instanta nu a dispus ca eu sa dau aceasta diferenta de 393 lei.

  http://portal.just.ro/184/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=18400000000032980&id_inst=184

  Admite contestaţia la executare, formulată de contestatoarea Ciobanu Lucreţia, în contradictoriu cu intimata SC ERB RETAIL SERVICES IFN SA. Anulează toate actele de executare întocmite în dosarul de executare silită nr. 153/E/2014 al BEJ Stan Monica. Obligă intimata să achite contestatoarei suma de 1.760 lei, reprezentând cheltuieli de judecată. Cu apel în 30 de zile de la comunicare, care se va depune la Judecătoria Balş. Pronunţată în şedinţă publică, azi 04.02.2016.
  Document: Hotarâre 158/2016 04.02.2016

 6. Eu nu am stiut ca pot face contestatie si am inceput sa platesc avand poprire pe pensia de la 15000 franci elvetieni(imprumutati) la ajuns la 29.000 franci elvetieni tot Bancpost .Împrumutul facut in 03.2008 si executarea silita in anul 2015.Mai o sansa de a plati mai putin?

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.