Primele Notificari De Dare In Plata Depuse La Sediul BCR Din Bucuresti – Avocat Cuculis

Primele Notificari De Dare In Plata Depuse La Sediul BCR Din Bucuresti – Avocat Cuculis

NOTIFICAREA De Dare In Plata, Depusa La Sediile Bancilor!

Notificarea De Dare In Plata – Cum Se Face Notificarea De Dare In Plata A Locuintei – Cine O Face Si Ce Acte Am Nevoie – Avocat Cuculis

NOTIFICARE DARE IN PLATA

Aici, avem notificarea acceptata de catre BCR pentru darea in plata.

Ce se intampla dupa depunerea notificarii de dare in plata?

Pentru cei care sunt beneficiarii reali ai darii in plata si anume – cei cu ratele la zi cei in executare silita si cei in executare silita care au pierdut imobilele  trebuie sa stie, ca termenul specificat de legea 77/2016 cu privire la suspendarea oricarei proceduri de executare silita si orice alta prevedere contractuala referitoare la dobanzi si alte penalitati, se aplica de la momentul NOTIFICARII  bancii, in sensul ca fie de la punerea stampilei de acceptare, in registratura bancii fie de la stampilarea confirmarii de primire trimisa de catre avocat si stampilata de catre registratura bancii la primirea plicului.

Se aplica aceeasi procedura si in cazul celor executati silit si in cazul celor care vor notifica recuperatorii de creante cu mentiunea ca recuperatorii de creante cu sediile in afara tarii, vor putea fi notificati la sediile sociale ale mandatarilor din Romania si nu din strainatate.

Notificarea darii in plata este primul demers pe care trebuie sa il faca debitorii.

Avocat Cuculis

avocat@indrumari-juridice.eu

 

2 comments to “Primele Notificari De Dare In Plata Depuse La Sediul BCR Din Bucuresti – Avocat Cuculis”
  1. Bună seara, cum se procedează în situaţia în care apartamentul ipotecat nu este proprietatea directă a împrumutatului. Cum poate fi dat în plată daca unul dintre proprietari a decedat (celălalt, soţia adică, este în viaţă), iar cel care a contractat creditul este ginerele acestora şi codebitor este fiica lor? Şi ar mai fi ca moştenitor al proprietarilor şi fiul lor…. Nu s-a efectuat succesiunea.
    Mulţumesc.

    • Buna seara !
      Am un credit prima casa , am avut o poprire in cot de 12000 lei , până când am stins aceasta poprire banca nu mi a dat voie sa plătesc rata , toți banii s au dus la acea poprire , pot sa ii mai dau in judecata sa ii obliga sa repună creditul , menționez că fondul de garantare și a recuperat banii prin ANAF

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.