Proces verbal informare mediere – Mediere avocat – Informare mediere.

Incepand din luna iulie avocat poate conduce SEDINTELE DE MEDIERE IN VEDEREA INFORMARII.

In acest sens, justitiabilii nu mai sunt limitati la serviciile mediatorului in ceea ce priveste sedinta de informare.

Sa nu uitam ca incepand cu luna august toate procesele civile si o parte din cele penale trebuie sa treaca prin procedura de informare asupra medierii.

Prin ordonanta 4/2013 avocatii, procurorii, judecatorii si notarii vor putea incheia procese verbale de informare privind mediarea.

Nu uitati – aveti nevoie de acest proces verbal pentru a putea demara o actiune in justitie.

AV. CUCULIS 0722298011

031.412.48.88

AVOCAT@INDRUMARI-JURIDICE.EU

9 comments to “Proces verbal informare mediere – Mediere avocat – Informare mediere.”
 1. Se poate un model de certificat de informare,respectiv un proces verbal de informare intocmit de avocat? Multumesc anticipat!

  • PROCES – VERBAL Nr. ………. / ……………… *
   Încheiat astăzi, data …………….., ora ……… conform prevederilor Oug 4/2013 privind modificarea legii 192/2006 cu modificările şi completările ulterioare.
   In baza solicitării formulate în data de …………………………………….. domnului avocat ………………………………………………………, a fost programată astăzi şedinţa de informare în acord cu prevederile legale, la care s-a prezentat:
   Domnul/D-na…………………………………………….., domiciliat(ă) în…………………str…………………………, nr………, bl……, sc……, ap……, judeţul…..………………………. domiciliat(ă) în…………………….., str. .………………, nr………, bl……, sc…… ap……, judeţul …..………………….. în calitate de…………………………… )
   Obiectul conflictului părţilor este reprezentat de – Corectarea clauzelor abuzive in contractile cu bancile. Parcurgandu-se déjà procedura de conciliere directa.
   Prin prezentul process verbal se atesta faptul ca domnului…………………………… cu datele de identificare de mai sus, i-au fost aduse la cunostiinta avantajele medierii privind rezolvarea pe aceasta cale a prezentului diferend.
   Acest proces-verbal a fost încheiat astăzi……………, în ….. exemplare originale, unul pentru parte şi unul pentru mediator.
   Eliberarea procesului verbal a fost realizată în mod gratuit de către mediator.
   Ştampilă /semnătură mediator

   1. , actul de identitate
   Semnătură parte

 2. Multumesc ! Presupun ca in ultimile randuri, in loc de ,,mediator’ trebuie ,,avocat” 🙂 nu? Si, daca nu ma insel, procesul verbal e incheiat in cazurile in care una dintre parti nu se prezinta, iar daca toate partile se prezinta, acesta se numeste ,,certificat de informare”, nu?Daca gresesc, va rog sa ma corectati.

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume si email)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.