Procesele Colective Cu Bancile Pe Clauze Abuzive Si Inghetare Curs Se Reiau De La 1 Septembrie – Avocat Cuculis

Perioada in care instantele de judecata au fost in pauza ia sfarsit, de la 1 septembrie intram cu forte proaspete in procesele pe clauze si inghetare curs dar si pentru externalizarea dobanzii –

Atentie – vor urma luni importante in asteptarea deciziei ce ar putea schimba soarta tuturor proceselor pe inghetarea cursuli valutar in bine! Daca ICCJ stabileste ca poate fi apreciat caracterul abuziv al cursului valutar prin prisma CHF raportandu-ne la lipsa dispoibilului efectiv de CHF si tragerea creditului intr-o alta valuta, atunci toate litgiile vor putea folosi aceasta decizie!

Inscrierea in procesele colective ce vizeaza formularul pentru denominarea la cursul de la data acordarii creditului cat si eliminarea clauzelor abuzive din contracte, de tip, adeziune alaturi de recalcularea dobanzii creditului. Informatii generale procese colective banci.

Nu uitati de discutia de astazi de mai jos unde vom discuta despre CUM PUTEM CONTESTA O EXECUTARE SILITA DACA AM PIERDUT TERMENUL DE 15 ZILE !

AV. CUCULIS

avocat@indrumari-juridice.eu

4 comments to “Procesele Colective Cu Bancile Pe Clauze Abuzive Si Inghetare Curs Se Reiau De La 1 Septembrie – Avocat Cuculis”
  1. Doresc sa fiu înscrisă pentru clauze abuzive, denominare,etc, am contract de 99000 chf din august 2008

  2. Domnule avocat am doua contracte chf la BANCPOST vandute luna asta la KRUK, pot da in judecata pe clauze abuzive si denominare in acest caz.
    As vrea neaparat sa-mi raspundeti. Va multumesc.

    • Buna ziua. Faptul ca creditele dvs au fost cesionate sa stiti ca nu ne impedica cu absolut nimic sa luam BANCPOSTUL si sa dam cu el de pamantul justitiei. Deci puteti sa mergeti pe eliminarea clauzelor abuzive din contracte. Cu stima, av Cuculis 0722298011

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.