Retrocedare Imobil Anrp Legea 18 Din 1991 Legea Fondului Funciar Si Legea 119 A Confiscarilor-Avocat Cuculis Despagubiri

Retrocedare Imobil Nationalizat-Avocat CuculisCititorul de mai jos ne-a sesizat cu urmatoarea problema juridica –

Problema Juridica:

Buna ziua,nici nu stiu cu sa incep,parintilor mei le-a fost
confiscata casa,pe legea 18 si 50000 la stat,asa a sunat hotararea inainte de
1989.au platit cei 50000 de lei si urma sa vina un evaluator sa masoare casa si sa puna chirie pe casa,lucrul acesta nu sa intimplat din mai multe motive.a venit evaluatorul,parinti mei iau spus ca poate sa intre in curte ,il serveste cu o cafea dar de masurat nu masoara nimeni nimic,evaluatorul fiind insotit de primarul comunei,asta odata,urmatoarea data,pe parinti mei ii anuntau cei din comuna,oameni care stiau ca totul e un abuz ,ca vine din nou evaluatorul.Parinti mei sau incuiat in casa si au asteptat,au venit ,evaluatorul,primarul,militianul….,nu a raspuns nimeni…si la ora actuala casa este a statului.,fara ca a ai mei sa semneze un act de inchiriere,in schimb au titlu de proprietate al pamantului de sub casa ,a platit impozit pentru el…maicamea a decedat spunand ca moare si nu isi vede casa inapoi,eu
stiu clar ca totul a fost un abuz,pentru ca nu trebuie sa ai cunostinte juridice sa iti dai seama ca niste amarati de tarani dupa o viata de munca nu au nimic,sant multe de povesti… si nu stiu daca cineva are rabdarea sa citeasca tot ce am scris si sa asculte ce ar mai fi de spus.

Intrebare ar fi,am ce sa mai fac in acest caz?oricum va multumesc daca ati avut rabdarea macar sa cititi ceace am scris.va multumesc!

 

Raspuns av. drd. Cuculis –

Aceste probleme s-au nascut impreuna cu regimul comunist ce a fost la putere. Situatia dvs. poate fi reglementata in instanta!

Astfel  Legea fondului funciar nr. 18/1991 actualizat 2017 acolo puteti citi ce contine! 

Dvs, trebuie sa va adresati instantei de judecata dupa ce un avocat analizeaza toate actele pe care le aveti, Din punctul meu de vedere puteti recupera proprietatea.

Cu bine, av, drd, Cuculis 0722298011

avocat@indrumari-juridice.eu