Rovinieta si tariful de despagubire impreuna cu nemultumirile romanilor modificate prin legea 144 din 2012 privind modificarea OG 15/2002. Biroul de avocatura Cuculisi si Asociatii anunta pe aceasta cale toti cei 3500 de clienti ce cu dosare pe contestarea rovinietei ca procese verbale vor fi anulate ! Modificari la og 15/2012

Noutate ABSOLUTA! in domeniul contraventional. Am invins impreuna!

Intr-un ultim comunicat al Monitorului oficial prin publicarea acestuia a intrat in vigoare legea 144 din 2012 in ceea ce priveste modificarile la rovinieta. Biroul de avocatura Cuculis si Asociatii prin repetate aparitii televizate i-a indemnat pe toti cei ce au primit amenda contraventionala sa o conteste si acum toti ce ce au dosarele de contestare a amenzii pentru lipsa rovinietei vor castiga procesele cu statul Roman si CNADNR.

Va aducem la cunostiinta ultimele modificari ale legii si in continuare va sfatuim sa actionati in judecata de fiecare data cand primiti  asemenea amenzi.

 

Jurisprudenta hotarare castigata rovinieta (3)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Biroul de Avocatura Cuculis si Asociatii  – Indrumari Juridice Pentru Dvs. online! Prima Initiativa din Tara!!
Raspunsuri gratuite la intrebari juridice.

www.indrumari-juridice.eu
www.indrumarijuridice.wordpress.com
http://indrumarijuridice.forumest.ro
Tel: 031.412.48.88 / 0722.298.011

Avocat Cuculis – Titular de cabinet si membru al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania

4 comments to “Rovinieta si tariful de despagubire impreuna cu nemultumirile romanilor modificate prin legea 144 din 2012 privind modificarea OG 15/2002. Biroul de avocatura Cuculisi si Asociatii anunta pe aceasta cale toti cei 3500 de clienti ce cu dosare pe contestarea rovinietei ca procese verbale vor fi anulate ! Modificari la og 15/2012”
  1. Dar legea actioneaza si retroactiv? Nu cumva se refera doar la acele amenzi pentru contraventii savarsite dupa data publicarii legii?

    • In mod normal legea civila nu retroactiveaza, insa vazand abuzurile grosolane de aceea s-a publicat noua lege ce modifica OG 15/2002/ Cu stima av Cuculis

      • Dar pentru cei care au primit amenda inainte de intrarea in vigoare a noii legi si au platit amenda, dar nu au platit taxa de despagubire si nici nu au contestat, nu li se anuleaza taxa de despagubire?

        • Doar in instanta. Trebuie sa va adresati instantei cu plangere contraventionala.av. Cuculis 0722298011

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.