Stergere Din Biroul De Credit iCredit Easy Asset Management IFN-Avocat Cuculis

iCredit IFN – Stergerea Din Biroul De Credit In Urma Notarii Ilegale-Avocat Cuculis

Notare in biroul de credit sau centrala de riscuri a BNR? Atunci poti sa radiezi aceasta notare fie pe cale administrativa, fie pe cale judiciara in fata instantei de judecata!

Cele mai multe stergeri se fac  pana in 30 de zile!

Curand, la intrarea in vigoare a regulamentului european referitor la GDPR, cei care sunt notati in BC sau chiar si CRC, vor putea fi stersi din aceasta baza de date MULT MAI USOR!

 

Dreptul de a fi uitat este o noua prevedere europeana de care pot uzita cei care se afla inscrisi in birourile de credit. Notificarile emise prin specialisti avocati pot rezolva in cel mult 30 de zile situatia notarilor ilegale din birourile de credit!

Cele mai multe notari au fost efectuate in mod ilegal si oricum mentinerea unui asemenea birou de credit a fost abuziva de la bun inceput. Notarea si inventarierea persoanelor sub aceasta forma fara consimtamant este ilegala iar noul regulament GDPR urmeaza sa elimine definitiv aceasta procedura.

Ce faceti daca recuperatorii, ifn-urile sau bancile nu va sterg din biroul de credit? Puteti merge in instanta, unde sa cereti aceasta radiere!

av.drd. Cuculis

avocat@indrumari-juridice.eu

031.412.48.80

 

Probleme juridice ce necesita o consultanta la sediul nostru? Programati consultanta AICI!

Cum Pot Fi Sters Din Biroul De Credit Daca Am Fost Inscris Pentru Intarzieri La Plata Ratelor Sau Am Fost Executat De Banca Si Ce Abuzuri Face IFN-ul Cetelem – Avocat Cuculis

 

8 comments to “Stergere Din Biroul De Credit iCredit Easy Asset Management IFN-Avocat Cuculis”
 1. Sunt executată silit și am poprire pe salariu de la RALFI IFN în biroul de credit figureze cu întârzieri mari de la acest IFN și mai figureze tot de la acest IFN cu credit scos în afara bilanțului, în acest caz se mai poate face ceva?! Acest IFN refuză ștergerea din birou de credit!

 2. Buna ziua am avut o limita de credit si mi sa oprit bani de pe card prin hotarare judecatoreasca. Nu pot face credit din cauza asta, ce pot face?Mulțumesc

 3. Buna ziua,
  Desi am platit integral o restanta la icredit acestia nu vor sa ma stearga din biroul de credit. Ce as putea face in acest caz?
  Multumesc!

 4. Buna ziua!
  Se poate face stergerea din biroul de credit daca nu am reusit sa achit integral datoria? Ma intereseaza tocmai pentru a putea solicita un imprumut din care sa achit datoriile restante.
  Multumesc!

 5. Figurez la Icredit ca rau platnic de si am achitat creditul dec2 ani se mai poate face ceva pentru radiere?va multumesc

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume si email)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.