Stergere Din Biroul De Credit iCredit Easy Asset Management IFN-Avocat Cuculis

iCredit IFN – Stergerea Din Biroul De Credit In Urma Notarii Ilegale-Avocat Cuculis

Notare in biroul de credit sau centrala de riscuri a BNR? Atunci poti sa radiezi aceasta notare fie pe cale administrativa, fie pe cale judiciara in fata instantei de judecata!

Cele mai multe stergeri se fac  pana in 30 de zile!

Curand, la intrarea in vigoare a regulamentului european referitor la GDPR, cei care sunt notati in BC sau chiar si CRC, vor putea fi stersi din aceasta baza de date MULT MAI USOR!

 

Dreptul de a fi uitat este o noua prevedere europeana de care pot uzita cei care se afla inscrisi in birourile de credit. Notificarile emise prin specialisti avocati pot rezolva in cel mult 30 de zile situatia notarilor ilegale din birourile de credit!

Cele mai multe notari au fost efectuate in mod ilegal si oricum mentinerea unui asemenea birou de credit a fost abuziva de la bun inceput. Notarea si inventarierea persoanelor sub aceasta forma fara consimtamant este ilegala iar noul regulament GDPR urmeaza sa elimine definitiv aceasta procedura.

Ce faceti daca recuperatorii, ifn-urile sau bancile nu va sterg din biroul de credit? Puteti merge in instanta, unde sa cereti aceasta radiere!

av.drd. Cuculis

avocat@indrumari-juridice.eu

031.412.48.80

 

Probleme juridice ce necesita o consultanta la sediul nostru? Programati consultanta AICI!

Cum Pot Fi Sters Din Biroul De Credit Daca Am Fost Inscris Pentru Intarzieri La Plata Ratelor Sau Am Fost Executat De Banca Si Ce Abuzuri Face IFN-ul Cetelem – Avocat Cuculis

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.