Taxa de poluare – Inmatriculare in Romania sau in Bulgaria! Efectele Taxei de poluare si zilele numarate ale numerelor de Bulgaria

Inmatricularile in Bulgaria au zilele numarate. Statul vrea sa limiteze accesul masinilor cu numere straine VIDEO
Ce-i mai ieftin decat un chilipir? Cand vine vorba de masini, sigur o masina inmatriculata in Bulgaria. Pe o piata auto amortita de criza nesfarsita, masinile care se mai vand bine raman cele extrem de ieftine, chiar si de 1.000 de euro. Fiti insa cu bagare de seama. Portita bulgareasca sta sa se inchida din cauza problemelor pe care le creeaza pe strazile noastre.
Chiar si pe marginea drumului, negocierea merge unsa cand pretul e convingator. La fiecare sfarsit de saptamana, zeci de clienti pornesc in cautarea unei masini care sa respecte doua reguli simple: sa functioneze multumitor si sa aiba pretul mic.

Mii de masini nou intrate anul acesta in Romania au inscriptia BG pe placuta de inmatriculare. Asa a aparut o noua meserie: specialistul de inmatriculari in Bulgaria.

Masinile cu numere bulgaresti au intrat insa anul acesta mult mai serios in vizorul autoritatilor. Multe dintre ele nu au actele in regula, in caz de accident asiguraratorii bulgari nu platesc daunele, iar amenzile la radar sau rovinieta raman neachitate. Un proiect de lege propune limitarea accesului pe drumurile romanesti la 90 de zile pe an a masinilor cu numere straine.

Asadar riscati sa va cumparati o masina ieftina pe care sa o puteti folosi numai cate un anotimp pe an. In plus, Ministerul Mediului anunta de ceva vreme un proiect de lege care va impozita masinile in functie de categoria de poluare, asadar cele mai vechi vor fi si mai costisitoare la intretinere.
Opinia ferma abiroului de avocatura Cuculis si Asociatii este ca singura solutie fiabila clara si la indemana contribuabililor este instanta de judecata.
Biroul de avocatura Cuculis si Asociatii sustine ca ” Cei ce si-au inmatriculat masinile pe Bulgaria pot avea surpriza sa nu le mai poata radia de acolo sau sa fie trasi in trafic pe dreapta si sa li se spuna ca masina pe care o conduc este furata” – mai multe detalii pe www.indrumari-juridice.eu unde puteti intreba un avocat in mod gratuit despre aceasta initiativa.

Sursa :http://www.incont.ro/auto/inmatricularile-in-bulgaria-au-zilele-numarate-statul-vrea-sa-limiteze-accesul-masinilor-cu-numere-straine.html

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.