Unicul Serviciu Din Romania De Urgente Avocatiale Avocat La Telefon.Ro

Astazi am lansat unicul serviciu din Romania de urgente avocatiale.

logo-avocat

Proiectul pe care eu l-am denumit generic AVOCAT LA TELEFON sau urgenta avocatiala de tip 112(nu confundam cu serviciul public), isi incepe astazi drumul prin care sper sa informam juridic intreaga tara Romaneasca! V-am vorbit despre acest proiect acum o luna de zile si astazi am ajuns la punctul in care pot lansa portalul http://avocatlatelefon.ro/ Pe portal o sa gasiti informatii despre cum se foloseste accesul catre serviciul pe care noi il oferim la nivel national. Serviciul acesta se regaseste si la nivel European insa el este contra cost. Serviciul pe care l-am lansat noi este gratuit, cu restrictiile pe care le veti gasi pe portal. De faptul ca este unic in Romania va pot asigura. Portalul o sa creasca usor in interesul tuturor cetatenilor din Romania, aici nu este vorba de un interes personal al cuiva, este un beneficiu pe care vrem sa il aducem pentru ca traim in societatea romaneasca si cunoastem ce se intampla de fapt. Portalul inca are multe de spus si sunt elemente inca ce nu le-am adaugat insa, el are menirea sa lege Romania si cetateanul ce are o problema urgenta avocatiala cu un profesionist ce ii poate da o indrumare. Orice sugestie, parere, colaborare, poate fi scrisa si trimisa catre urgente@avocatlatelefon.ro Portalul este sustinut de catre Cuculis si Asociatii, practic avocatii din cadrul biroului nostru isi vor asuma acordarea acestui ajutor. Cu ajutorul tuturor mesajul acesta va ajunge din Bucuresti catre toata tara Romaneasca. O sa rog , in ultimul rand, inainte de folosirea platformei de interactiune cu un specialist, sa cititi toate conditiile si cum functioneaza si sa aveti in vedere ca vom face totul in asa fel incat sa fie respectate toate conditiile impuse noua chiar de catre noi prin platforma AVOCAT LA TELEFON.

http://avocatlatelefon.ro/

 

Indicatii despre cum va functiona serviciul

Esti pe unicul mediu online din Romania ce ofera serviciul de urgenta avocatiala de TIP 112.

Pentru servicii/informatii avocatiale URGENTE aveti la dispozitie dupa cum urmeaza: Contact-ul de mai jos sau numarul UNIC DE URGENTE AVOCATIALE.

0765.071.911

 

Atentie! A nu se confunda cu serviciul de urgente 112, aici noi ne ocupam de urgentele avocatiale din domeniul juridic si din principalele ramuri ale dreptului – drept penal(flagranturi,arestari preventive, retineri, audieri), drept civil(ordine de protectie,incuviintarea minorilor), executari silite, blocari de conturi, evacuari, drept vamal(sechestre la granita,retineri) , drept comercial , drept contraventional, si alte ramuri adiacente ce reprezinta cazuri URGENTE!

Initiativa reprezinta un mod de a raspunde prompt (pana la 2 ore pe email) si pana la 30 de minute pentru apelurile telefonice, tuturor celor care reprezinta adevarate urgente juridice.

In cazul in care nu va aflati intr-o urgenta juridica atunci veti fi preluat de catre fluxul informational creat pentru probleme fara grad de urgenta ridicat.

Va anuntam inca de la inceput, ca serviciul nostru si anume, trimiterea urgentei juridice prin formularul de contact sau prin apelarea numarului unic de urgenta 0765.071.911 este total gratuita, colegii nostrii va vor da informatiile in mod gratuit.

ATENTIE – In cazul in care solicitarea dvs. va fi aceea ca unul dintre avocatii parteneri sa se deplaseze la locul unde va aflati dvs. atunci vor fi stabilite costurile pentru acest demers.

Ce poate fi incadrat in clasa de URGENTA JURIDICA si cum va putem ajuta:

Exemplu practic: Am fost oprit de catre un echipaj de la politia rutiera, stiu ca am baut alcool insa nu stiu daca am dreptul sau nu sa refuz prevalarea probelor biologice?

CE FAC?

Apelati de pe telefonul mobil 0765.071.911 si solicitati informatii cu privire la aceasta situatie, raspunsul pe care il veti primi va fi acela ca puteti refuza prevalarea probelor insa acest lucru constituie infractiune in sinea ei, iar in cazul in care veti accepta prevalarea probelor atunci acest lucru in functie de cat alcool ati consumat, poate constitui doar contraventie, astfel in functie de situatia de la fata locului transmisa avocatului la telefon, acesta poate analiza pe scurt care este cea mai buna varianta pentru dvs. in functie de detaliile pe care I le comunicati.

ATENTIE – Fiecare va fi raspunzator de acuratetea informatiilor transmise prin telefon avocatului. Conform legilor in vigoare, cel ce se adreseaza unui avocat are obligatia sa ii spuna adevarul.

3 comments to “Unicul Serviciu Din Romania De Urgente Avocatiale Avocat La Telefon.Ro”
  1. Domnule avocat Cuculis , nu ramane decat sa va felicitam si sa apelam la aceasta platforma . si as avea si o intrebare putem intra in legatura cu firma dv si sa pastram legatura cu un avocat din cadrul firmei pe care sa al sunam direct .
    multumesc .

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.