Victorie IREVOCABILA a studentilor Universitatii Spiru Haret – Eliberarea diplomelor si recunoasterea lor posibila. Obligă pârâta USH să elibereze reclamanţilor diplomele de licenţă. Obligă chematul în garanţie MEN să aprobe tipărirea tipizatelor constând în diplomele de licenţă pentru reclamant. Eliberarea diplomelor de la Spiru Haret din ce in ce mai aproape.

Victorie in mod IREVOCABIL la CURTEA DE APEL BUCURESTI.

Studentii Spiru Haret isi primesc diplomele DOAR IN INSTANTA.

Vedeti sentinta irevocabila aici –

CURTEA DE APEL BUCURESTI

Nr. unic (nr. format vechi) :23946/3/2012

Ora estimata: 12:00
Complet: S8 Completul 11 recurs
Tip solutie: Modifică sentinţa
Solutia pe scurt: Admite recursul formulat de recurenţii-reclamanţi. Modifică în parte sentinţa recurată, în sensul că: Admite în parte cererea principală. Admite în parte cererea de chemare în garanţie. Obligă pârâta USH să elibereze reclamanţilor diplomele de licenţă. Obligă chematul în garanţie MEN să aprobe tipărirea tipizatelor constând în diplomele de licenţă pentru reclamanţi. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei recurate. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 03.03.2014.
Document: Hotarâre    03.03.2014

 

INSCRIERI IN PROCESELE COLECTIVE  IMPOTRIVA SPIRU HARET SI MINISTERUL EDUCATIEI – inscrieri AICI.

Biroul de Avocatura Cuculis si Asociatii  – Indrumari Juridice Pentru Dvs. online! Prima Initiativa din Tara!!
Raspunsuri gratuite la intrebari juridice.

www.indrumari-juridice.eu
www.indrumari-juridice.ro
www.indrumari-juridice.eu/indrumarijuridice
www.indrumari-juridice.ro/Cuculis_Blog
http://indrumarijuridice.forumest.ro
Tel: 031.412.48.88 / 0722.298.011

Avocat Cuculis – Titular de cabinet si membru al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania – Specialist in Drept Penal si Comercial

5 comments to “Victorie IREVOCABILA a studentilor Universitatii Spiru Haret – Eliberarea diplomelor si recunoasterea lor posibila. Obligă pârâta USH să elibereze reclamanţilor diplomele de licenţă. Obligă chematul în garanţie MEN să aprobe tipărirea tipizatelor constând în diplomele de licenţă pentru reclamant. Eliberarea diplomelor de la Spiru Haret din ce in ce mai aproape.”
  1. buna ziua.cum imi recuperez banii pe care i-am cheltiuit in procesul cu spiru haret din moment ce procesul l-am castigat.aceasta este hotararea: Admite cererea de chemare în garanţie formulată de pârâta Universitatea „Spiru Haret” Bucureşti. Obligă chematul în garanţie, Ministerul Educaţiei Naţionale (fost MECTS), să aprobe tipărirea formularelor tipizate, sub sancţiunea plăţii unei penalităţi de 50 lei pentru fiecare zi de întârziere în termen de 30 zile de la pronunţare. Obligă chematul în garanţie la plata sumei de 624,3 lei, cheltuieli de judecată în recurs, în favoarea pârâtei. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţă publică azi, 31.01.2013. sa ma duc la ministerul educatiei sa le cer lor?multumesc

  2. Buna ziua , domnule Adrian Cuculis!
    In legatura cu procesele castigate in instanta… absolventilor SH 2009…. – diplomele l-au fost eliberate dar.. absolventii se bucura de drepturile ce decurg ? Absolventului din 2009 ID -Facultatea de Drept , i s-a eliberat diploma dar e recunoscuta? Sau mai trebuie inca un proces pentru recunoasterea diplomelor eliberate in 2014? Concret : -absolvent de liceu pedagogic-invatator , platit cu studii medii , poate fi platit pe baza diplomei eliberate in 2014-ID Drept 2009 – cu studii superioare? Va doresc o zi buna!

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.