26000 CHF Anulati De La OTP Factoring ZRT- Contestatie La Executare Admisa Si Constatata Perimarea Dosarului De Executare Silita – Executare Silita Anulata Avocat Cuculis

Otp Factoring ZRT Pierde 26000 CHF Dintr-un Dosar De Executare Silita Perimat Si In Acelasi Timp Prescris – Avocat Cuculis

Putina istorie a creditului, referitor la faptul ca a fost incheiat initial contractul cu Millennium Bank apoi Banca cumparata de catre OTP BANK ce mai departe a vandut catre OTP FACTORING ZRT portofoliu de creante pe care le considerau neperformante.

Astfel, in 2012 a inceput executarea silita iar 5 ani de zile mai tarziu, dupa ce am analizat dosarul de executare silita, am depistat erorile facute in cadrul lui de catre executor dar si de catre creditorul bancar si astfel am reusit sa obtinem anularea intregii executari silite- Vedeti actul de executare de incepere al executarii si mai jos sentinta de constatare a perimarii si astfel anularea intregii executari silite.

Perimare Executare OTP FACTORING

 

 

Judecatoria IASI

Dosar: 22315/245/2017

BEJ DOMINTE CRISTINEL ŞI TUFEANU BOGDAN VASILE Petent
AXINTE GHEORGHE la C.A Cuculis&Asociatii Contestator
OTP FACTORING ZRT PRIN REPREZENTANT OTP FACTORING SRL Intimat

 

Şedinţe

27.11.2017
Ora estimata: 08:30
Complet: C21 amânări
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite exceptia perimarii executarii silite, asa cum a fost ea invocata si motivata de contestator Axinte Gheorghe.

Admite contestatia la executare formulată de contestator Axinte Gheorghe în contradictoriu cu intimatul OTP Factoring ZRT prin reprezentant OTP Factoring SRL si constata perimata executarea silita in dosarul executional nr. 530/2012 al BEJA Dominte si Tufeanu. Respinge exceptiile invocate de intimata. Obliga intimata la plata cheltuielilor de judecata in suma de 1000 lei. Cu drept de apel în 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi 27.11.2017.

 

http://portal.just.ro/245/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=24500000000445665&id_inst=245

Codul de procedura civila arata ca daca creditorul a lasat sa treaca 6 luni de la data indeplinirii oricarui act de executare, fara sa fi urmat alte acte de urmarire, executarea se perima de drept si orice parte interesata poate cere desfiintarea ei.

av.drd. Cuculis

avocat@indrumari-juridice.eu

Totul Despre Executarile Silite, Posibilitatile De Anulare Si Invocare A Clauzelor Abuzive,Evacuari,Suspendari De Executare Si Executari Silite Ilegale – Avocat Cuculis

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.