Alt Dosar De Executare Silita Prescris Anulat De Instanta – Sunt Executat Silit De SC. Credit Plus (GULF) LTD Prin CRC Recuperare Creante? Ce Trebuie Sa Fac Sa Anulez Executare Silita – Avocat Cuculis

Judecatoria Fetesti a decis ca un credit pus in executare sa nu mai fie inapoiat pe motiv ca este prescris!

 

ZIAR

 

Ce trebuie sa verificam atunci cand suntem executati silit de catre un recuperator de creante?

In primul rand sa stiti ca toate creditele cesionate, au probleme, deci cel mai probabil inclusiv creditul dvs. pe care nu l-ati mai platit a fost cesionat dupa ce banca si-a facut provizionae si-a acoperit suma si l-a vandut pe nimic catre recuperatori. Daca nu ati platit de mai mult de 3 ani, nu va mai poate lua banii! Cititi mai jos!

Solutia Judecatoriei Fetesti pentru creditul prescris

Nume Calitate parte
OLBOŞANU CRISTINA – CU DOMICILIUL ALES LA CAB. DE AV.CUCULIS ŞI ASOCIAŢII Contestator
S.C.CREDIT PLUS(GULF) LTD – CU SEDIUL ALES LA S.C.COLECTARE RECUPERARE CREANŢE CRC S.R.L. Intimat

Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite contestaţia la executare silită formulată de către contestatoarea OLBOŞANU CRISTINA, în contradictoriu cu intimata SC CREDIT PLUS (GULF) LTD, cu sediul procesual ales la SC COLECTARE RECUPERARE CREANŢE CRC SRL,. Constată ca fiind prescris dreptul de a cere executarea silită în baza contractului de credit nr. 492225/12.12.2007 şi anulează actele de executare silită întocmite în dosar de executare nr. 170/2016 al BEJA VIOLETA BADEA – ANDREI SUCIU. Obligă intimata la plata în favoarea contestatoarei a sumei de 432,76 lei, cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Prezenta hotărâre se aduce la cunoştinţa şi BEJA VIOLETA BADEA – ANDREI SUCIU. Pronunţată în şedinţă publică din 17.03.2016.

Pentru conformitate aici gasiti solutia data de catre instanta de judecata, pe portalul instantelor – Dosarele de executare silita, pot fi anulate doar in instanta!

http://portal.just.ro/229/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=22900000000040169&id_inst=229

 

Alti recuperatori de creante ce executa silita credite prescrise iar instanta le-a anulat dosarele de executare silita pornite fara respectarea legii !

avocat Cuculis

avocat@indrumari-juridice.eu

 

 

7 comments to “Alt Dosar De Executare Silita Prescris Anulat De Instanta – Sunt Executat Silit De SC. Credit Plus (GULF) LTD Prin CRC Recuperare Creante? Ce Trebuie Sa Fac Sa Anulez Executare Silita – Avocat Cuculis”
  1. Buna seara,am cerut un sfat pentru problema noastra intr-o postare din data de 10 martie 2016, intr-un articol publicat de d-voastra in data de 06. Nov .2015.Este posibil sa primesc un raspuns?
    Va multumesc daca aveti putin timp sa ne ajutati.Ce trebuie sa facem,sa vb cu o secretara de-a d-voastra ? sa trimitem acte? tel.care este pe sit-ul respectiv este valabil? Sa ne inscriem in plangerea al carui formular l-am gasit de curand?
    Cu stima si respect pentru ceea ce faceti ,
    Dora

  2. Am plătit la BCR 2 ani și jumătate apoi am fost vândută către kruk ptr o întârziere se 2 luni și 24 zile și am plătit și kruk 3 ani câte 495 ron pe lună ,după am plătit 1 an 150 pe lună ptr sumă împrumutată în 2007 ptr, nevoi personale sumă de 21300ron ! Sant disperată, cred ca dacă mă mai deranjează cei de la kruk , îmi pun capăt zilelor! Sant pensionară și din 2020 trăiește c un coșmar! Orice om cu bun simt

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.