Cum Pot Fi Opriti Recuperatori De Creante Si Cat De Ileagale Sunt Executarile Silite Pornite Pentru Credite Prescrise – Avocat Cuculis

Recuperatorii De Creante Si Creditele Prescrise – Invocarea Prescriptiei

Executarea este nelegala, retinandu-se de catre instanta, ca titlul executoriu este lipst de putere executorie, prin intervenirea prescriptiei dreptului de a cere executarea silita.

Sentinta Credit Plus Recuperator de creante, desfiintare executare silita.

Admite cererea
Solutia pe scurt: Respinge excepţia netimbrării şi excepţia tardivităţii. Admite contestaţia la executare formulată de contestatorul IVAŞCU ADY LUCIAN în contradictoriu cu intimata CREDIT PLUS (GULF) LTD. Anulează executarea silită obiect al dosarului de executare nr. 506/2015 al BEJ BĂTĂILĂ VLAD. Dispune întoarcerea executării silite, în sensul că obligă intimata CREDIT PLUS (GULF) LTD la plata către contestator a sumei de 3432 lei. Pune în vedere intimatei CREDIT PLUS (GULF) LTD să achite către BEJ BĂTĂILĂ VLAD suma de 20,46 lei, reprezentând cheltuieli de fotocopiere a dosarului de executare silită. Admite excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a intimatei CREDIT EUROPE BANK (ROMÂNIA) SA şi respinge cererea formulată în contradictoriu cu această intimată, pentru lipsa calităţii procesuale pasive. Cu apel în 10 zile de la comunicare. În situaţia exercitării dreptului de apel, cererea de apel trebuie depusă la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti. Pronunţată în şedinţă publică în data de 29.02.2016.
Document: Hotarâre  2641/2016  29.02.2016

Ivascu Ady Lucian Ivascu Ady Lucian 2Ivascu Ady Lucian

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alti recuperatori care pun in executare contracte de credit prescrise. 

avocat Cuculis

avocat@indrumari-juridice.eu

 

7 comments to “Cum Pot Fi Opriti Recuperatori De Creante Si Cat De Ileagale Sunt Executarile Silite Pornite Pentru Credite Prescrise – Avocat Cuculis”
 1. Buna ziua,

  O situatie asemanatoare avem si noi , respectiv un credit ipotecar obtinut in 2008 n a mai fost platit din 2010.
  In 2015 in luna septembrie am fost instiintati ca se va executa de catre firma Dorinei Gont , ca dupa cele 2 licitatii care au avut loc in octombrie si noiembrie sa fim anuntati de biroul doamnei executor ca executarea se suspenda ,aceasta fiind solicitata de catre banca la care am facut creditul.

  Ce ar urma?

  Va mltumesc

 2. Buna ziua,
  Si eu am avut un credit de 1400 lei din 2010,creditul nu a mai fost platit,iar acum in 18 mai 2016 am primit poprire la locul de munca,

  Ce ar trebui sa fac?

  Multumesc

 3. Buna ziua,
  NU stiu sigur daca ma puteti ajuta, aveam un credit la raifaizen bank, nu imi amintesc sincer in ce an l-am facutcred ca in 2007 sau in 2008. In mianuarie 2010 am venit in spania si datorita faptului ca nu am avut posibilitati nu am mai platit ratele lunare. acum , in 22 mai 2017 adica dupa 7 ani patintii mei au primit la adresa unde eu sunt domiciliata o somatie din partea unui birou executor judecatoresc prin care sunt obligata sa platesc o anumita suma. Trebuie sa specific ca anterior acestei somatii nu s-a primit nici un alt plic, nici citatie pentru prezentarea in instanta, nici sentinta , nimic altceva decat aceasta somatie. Am luat legatura cu acest birou prin telefon si prin e-mail si am reusit sa primesc copia instiintarii si copia somatiei.Intrucat suma , pentru posibilitatile mele financiare, este destul de mare am intrebat daca pot platii in mai multe transe. Am fost informata ca trebuie sa fac un angajament de plata si ca ei, in speta biroul , vor lua legatura cu creditorul si ma vor informa. Tot cautand prin internet am gasit pagina dumneavoastra si am vazut ca exista posibilitatea ca hotararea sa fie revocata. Avand in vedere ca nu am vazut nici un act, nici un dosar si nici macar nu am fost instiintata de actiunea in justitie iar, aceasteia i- a fost deja pusa o sentinta vin si va intreb daca se mai poate face ceva in acesta privinta.
  Va multumesc anticipat si astept cu nerabdare un raspuns din partea dumneavoastra!

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.