8 comments to “Am dat in judecata brd finance pentru comisioane abuzive”
 1. Buna ziua,

  Ma numesc Stanciu Iuliana-Gineta si am un credit la BRD Finance, as fi dorit sa stiu daca in rata lunara sunt abuzive: Comisionul de administrare a creditului curent cat si Prima de asigurare , care sincer nu inteleg ce sunt , mentionez ca am acest credit din decembrie 2008 pe o perioada de 10 ani.

  • Buna ziua stimata doamna. In legatura cu cele mentionate de dvs. – comisionul de administrare raportat la sold ESTE ILEGAL. Cu stima, av CUculis 0722298011

 2. Comisionul – taxa penalizatoare pentru intarzierea platii sumei minime de plata la un card de credit, chiar in ultima zi prevazuta, dar dupa ora 13, este ilegal?

 3. buna seara am si eu doua carduri de cumparaturi la brd finance am doi copii stau cu chirie,din pensia mea pe caz de boala nu am mai reusit sa achit toate ratele am platit cam un an si ceva numai ca acum ei vor toti banii inapoi plus dobanda.iar ce am platit eu numai se calculeaza…ma ameninta ca imi va pune preoprire pe alocatia la copii si pe toata pensia.ce sa fac in acest caz??nu vor esalonat.0785088521.ei spun ca dosarul a ajuns la departamentul juridic…daca ar fi vb sa se mai judece un an doi si pe urma sa imi puna preoprire nu as mai avea dc sa imi fac griji…sunt intro stare foarte proasta de sanatate..aproape de ciroza hepatica plu bpoc gradul 3 gold…deci peste un an doi daca vrea bani sa vina dupa mine :))

 4. Buna ziua . Am un credit de 4000 lei luat cu Brd finance in 2016 , pe o perioada de 4 ani . Nu am reusit un an jumatate sa platesc rata , iar acum banca nu imi mai accepta nicio rata , chiar si cu o rata mai mare . Imi spune ca luna aceasta imi vor cesiona contractul , desii perioada scadenta a creditului este in 2020 . Nu stiu exact cd inseamna aceasta cesionare a creditului , nu stiu ce se poate intampla , ma gandesc la tot felul de lucruri , ar avea drepturi sa mi ia casa ? Eu sunt plecat din tara acum , iar in casa locuieste mama mea cu Handicap de Parkinson, adica grav bolnava . Va rog ajutatima cu un sfat in aceasta situatie . Va multumesc !

 5. Buna ziua,
  Am un credit ipotecat, contractat in 2007 la BRD, care are comisionul de administrare de 70 euro pe luna. I-am notificat pentru anularea comisionului si mi-au raspuns ca este prezent in contract, cu alte cuvinte semnat . Am scris si la Protectia Consumatorului, acelasi raspuns.

  Am rugamintea sa-mi spuneti daca este legal acest comision!
  Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.