15 comments to “Am dat in judecata brd finance pentru comisioane abuzive”
 1. Buna ziua,

  Ma numesc Stanciu Iuliana-Gineta si am un credit la BRD Finance, as fi dorit sa stiu daca in rata lunara sunt abuzive: Comisionul de administrare a creditului curent cat si Prima de asigurare , care sincer nu inteleg ce sunt , mentionez ca am acest credit din decembrie 2008 pe o perioada de 10 ani.

 2. Comisionul – taxa penalizatoare pentru intarzierea platii sumei minime de plata la un card de credit, chiar in ultima zi prevazuta, dar dupa ora 13, este ilegal?

 3. buna seara am si eu doua carduri de cumparaturi la brd finance am doi copii stau cu chirie,din pensia mea pe caz de boala nu am mai reusit sa achit toate ratele am platit cam un an si ceva numai ca acum ei vor toti banii inapoi plus dobanda.iar ce am platit eu numai se calculeaza…ma ameninta ca imi va pune preoprire pe alocatia la copii si pe toata pensia.ce sa fac in acest caz??nu vor esalonat.0785088521.ei spun ca dosarul a ajuns la departamentul juridic…daca ar fi vb sa se mai judece un an doi si pe urma sa imi puna preoprire nu as mai avea dc sa imi fac griji…sunt intro stare foarte proasta de sanatate..aproape de ciroza hepatica plu bpoc gradul 3 gold…deci peste un an doi daca vrea bani sa vina dupa mine :))

 4. Buna ziua . Am un credit de 4000 lei luat cu Brd finance in 2016 , pe o perioada de 4 ani . Nu am reusit un an jumatate sa platesc rata , iar acum banca nu imi mai accepta nicio rata , chiar si cu o rata mai mare . Imi spune ca luna aceasta imi vor cesiona contractul , desii perioada scadenta a creditului este in 2020 . Nu stiu exact cd inseamna aceasta cesionare a creditului , nu stiu ce se poate intampla , ma gandesc la tot felul de lucruri , ar avea drepturi sa mi ia casa ? Eu sunt plecat din tara acum , iar in casa locuieste mama mea cu Handicap de Parkinson, adica grav bolnava . Va rog ajutatima cu un sfat in aceasta situatie . Va multumesc !

 5. Buna ziua,
  Am un credit ipotecat, contractat in 2007 la BRD, care are comisionul de administrare de 70 euro pe luna. I-am notificat pentru anularea comisionului si mi-au raspuns ca este prezent in contract, cu alte cuvinte semnat . Am scris si la Protectia Consumatorului, acelasi raspuns.

  Am rugamintea sa-mi spuneti daca este legal acest comision!
  Multumesc!

 6. In septembrie 2017 am aplicat pentru promisiune de garantare prin BRD. In decembrie 2017 mi se aproba promisiunea de garantare de catre fondu de garantare. In noiembrie 2018 inaintam actele pentru a accesa creditul de 59 000 euro, dar o duduie din BRD cere catre fondul de garantare doar 55 000 euro. Eu nu am diferenta de 4000 de euro, iar BRD ma sfatuieste sa fac renuntare de credit si sa facem o noua solicitare catre fond. Cand fac noua solicitare fondu de garantare zice ca promisiunea de garantare a incetat o data cu renuntarea la credit, si ca nu mai pot accesa creditul promis si trebuie sa iau de la capat toata procedura. BRD se scuza prin faptu ca nu stia ca o data cu renuntarea la credit se stinge si promisiunea de garantare…sunt nevoit sa fac credit ipotecar plus credit de nevoi personale, deoarece constructorul isi vrea banii sau ma va lasa fara apartament. Daca dau BRD ul in judecata, am sanse de a castiga?

 7. Am un cont deschis la BRD… ca se stie ca este unica in Romania,unde am un credit de rambursare(rata) plus ca pensia mea lunara intra in acelasi cont.Acum ma intreb,in localitatea unde locuiesc nu exista bancomat de BRD si fac extrageri de pe card de debit de la un bancomat de la Raiffeisen unde aceasta banca la 4 extrageri mau taxat cu 170 roni mai mult ca o dobanda…

 8. Buna ziua,
  In vara anului 2015 am platit integral un imprumut de 8000 de euro la BRD din Roman, judetul Neamt. Azi, am fost la BRD Timisoara am fost la sediul unei banci sa deschid un cont de salariu si am surpriza sa imi transmita doamna de la ghiseu ca ma de plata 620 de lei, cica comision de neplata a conturilor in lei si euro, care nu le-am inchis eu! Ce pot sa fac in aceasta situatie?

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume si email)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.