5 Comments
  1. Buna ziua,

    Ma numesc Stanciu Iuliana-Gineta si am un credit la BRD Finance, as fi dorit sa stiu daca in rata lunara sunt abuzive: Comisionul de administrare a creditului curent cat si Prima de asigurare , care sincer nu inteleg ce sunt , mentionez ca am acest credit din decembrie 2008 pe o perioada de 10 ani.

    • Buna ziua stimata doamna. In legatura cu cele mentionate de dvs. – comisionul de administrare raportat la sold ESTE ILEGAL. Cu stima, av CUculis 0722298011

  2. Comisionul – taxa penalizatoare pentru intarzierea platii sumei minime de plata la un card de credit, chiar in ultima zi prevazuta, dar dupa ora 13, este ilegal?

  3. buna seara am si eu doua carduri de cumparaturi la brd finance am doi copii stau cu chirie,din pensia mea pe caz de boala nu am mai reusit sa achit toate ratele am platit cam un an si ceva numai ca acum ei vor toti banii inapoi plus dobanda.iar ce am platit eu numai se calculeaza…ma ameninta ca imi va pune preoprire pe alocatia la copii si pe toata pensia.ce sa fac in acest caz??nu vor esalonat.0785088521.ei spun ca dosarul a ajuns la departamentul juridic…daca ar fi vb sa se mai judece un an doi si pe urma sa imi puna preoprire nu as mai avea dc sa imi fac griji…sunt intro stare foarte proasta de sanatate..aproape de ciroza hepatica plu bpoc gradul 3 gold…deci peste un an doi daca vrea bani sa vina dupa mine :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.